در مورد سارین من هنوز به نتیجه نرسیدم
منم متاسفانه بعد بسته شدن فراز و هیوا نهایتا سمت سارین رفتم . با اینکه نگاه خوشیبینانه داشتم به صورت امتحانی ۱ م پرداخت کردم .نحوه واریز بسیار عجیب بود. گویا هر دفعه یک کارت بانکی بهت میدن که در تایم مشخصی که فقط خودشان می دانند و نه کاربر. بدون اطلاعیه قبلی هنگام درخواست واریز وجه شماره کارت داده میشه و باید بلافاصله پرداخت انجام بشه . اگر اتفاق نیافته و عکس ها فیش و اخرین گردش ارسال نشه در تایم مشخص که معلوم نیست. کیف پول شارژ نمیشه و مقصر هم کاربره
هر چی سند و مدرک فرستادم فعلا که به جایی نرسیدم
ممنون از این که تجربه خودتون رو به اشتراک گذاشتین
دمو و خود اصلی خیلی اختلاف داره من موقعیت رو می گرفتم که از خط روند رد شده بود بعد قیمت ورود که چک می کردم کلا یک چیز پرتی که اصلا کندل ها به اون قیمت نرسیدن . اما یک مساله ای که بود وقتی معامله در سود می خواستم ببندم و حدود ۴۰۰ هزار تومان در همان لحظه ۱۱۵ هزار در ضرر می شدم .کلا عجیب بود
یعنی اخرش کیف پول را شارژ نکردند؟
هر سه پلتفرم فراز هیوا و سارین این مشکل را داشتند فقط باید حد سود گذاشت معاملات دستی را خیلی دستکاری میکردند منم در هیوا با اینکه نسبت به بقیه بهتر بود همین مشکل را داشتم
سلام وقت بخیر .خیلی جالبه این سایتها همیشه کاربر مقصره و همه گردن کاربر میندازه و حتی فقط مونده کلیه سوانح و بلایای طبیعی رو بندازن گردن کاربران .چند روز پیش سارین اطلاعیه زده بوده یه سری از کاربران کیف پولشون دو بار شارژ شده و التماس دعا داشتن که کاربرا خبر بدن بهشون ،گفتم خدا رو شکر که اشتباه کردین و دوبار شارژ کردین کیف پولها رو ![]()
![]()
![]()
بلاخره یجا اشتباه کردین ولی بازم انتظار از کاربر دارن .کاربر همیشه مقصره و مسیولیت همه چی بعهده کاربره .
ببینید وقتی درگاه های پرداخت بسته میشن سایتها این قبیل به ناچار میان
شماره کارت افرادی که سود کردن و درخواست برداشت دادن رو میدن به افرادی که میخوان واریزی انجام بدن
از شما قبلش میپرسن چقدر واریز میکنید؟ مثلا ۵ میلیون
اینمبلغ با فردی که برداشت ۵ تومانی داشته یا بیشتر میدن شما واربز میکنی تهاتر بشه
برای همین همون لحظه باید اعلام کنید واریز کردین یا نه
این قبیل تراکنش برای اتاق های معاملاتی رایج هست
سارین کنسل
بیا هیوا خیلی اوکی شده
ای خدا.من امروزخیلی سعی کردم که درسایت آلفاگلدوهیواواریزبزنم ولی نشد.یعنی اون دردسرهای تحلیل نمودارونشستن پای چارت یه طرف این واریزوبرداشتهاهم برای خودش یه داستانی شده خداییش.البته من یه تازه کارم ونمیدونم زمانی که نت قطع نبودهم به همین صورت بوده یاألانا که نت اینجوریه به این صورت هستش.درکل کلافه کننده شده.فکرکنم بایدبه سمت معامله أنس طلا درپلتفرم هایی خارجی هم یه سری بزنم وتحقیق بکنم.ولی دراونجاهم فکر کنم بامشکلاتی مثل ایمیل مواجه بشم چون الان بااین نت به ایمیل ها که نمیشه دسترسی داشت.
چرا نشد می توانید توضیح دهید
آلفاگلدکه کلادرگاه واریز مشکل داشته امروز چون تیکت هم زدم ومیگفتن چندساعت بعدامتحان کنیدکه من هم همین کارروکردم وبازم دوباره امتحان کردم نشد.برای هیواگلدروهم سعی کردم باتوجه به همون روشی که توضیح دادن توسایت پیش برم که اونم موفق نشدم که حالا این یه موردرونمیدونم کجای کارم اشتباهه توهمراه بانکم یاشایدم اون قسمتی روکه مدنظرسایت هیوابرای پرداخت هست رودرهمراه بانک من نداره.نمیدونم.گیج شدم.کاشکی میتونستم یه جوری متوجه بشم.شمادرهیواباهمراه بانک واریزداشتی؟وتوسایتش معامله زدی؟
سلام وقت بخیر چون خیلی وقته سارین هستم میگم اختلاف دموش با ریل خیلی کمه بیشتر مسئله ذهنی و روانی هست که نمی تونیم ریل سود بالا بگیریم مثلا امروز قیمت خورد حمایت ۵۰ خط سریع گرفتم تا پایین زد فروختم همون ادامه داد رفت ۴۵۰ خط سود دیگه داد عکسش میفرستم نگاه کن، ولی اگه دمو بود تا ۱۰۰۰ خط هم گاهی شده سود میکنم و اینکه نباید معاملات سریع استفاده کنید که نصف سود میپره یا ضرر بیشتر میشه از گزینه خرید فروش بالعکس استفاده کن
سارین معاملات کاربر به کاربره یعنی احتمال داره شما ۱۰۰ خط تو سود باشی اما کسی نباشه اون قیمت ازت بخره یا کسی پیدا بشه ۱۳۰ خط ازت بخره درکل اگه روی ذهن بشه تمرکز گرد سارین از همه بهتره البته من خودم با سودهای نهایت سی چهل خط میزنم بیرون چون چند سال طمع میگردم برآیندم مثبت نمیشد
اگر این طور است چرا همیشه از سود کم می شود چرا یکبار از ضرر کم نمی شود؟ مثلا در ضرری کسی نیست بخرد بعد که خریدار پیدا می شود با سود ببندد
نتیجه من در مورد سارین گلد که طی 10روز معاملاتی البته روی دمو
طبق گفته کاربران و چند سایت که در زمینه مظنه فعالیت میکنن تنها نکته مثبت سارین گلد اینه که ده سال سابقه کار داره
اما چند دلیل هست که منو منصرف کرد
1)حجم معاملات پایین . همین که دوستمون میگه که باید یکی باشه که بر عکس ما معامله کنه یعنی اردر داشته باشه تا ماعامله ما تسویه بشه … وقتی حد میزارن یعنی قیمت روی اون نقطه باید بسته بشه نه با اختلاف زیاد
حالا چرا وتی سود میکنی از حدی که گذاشتی کمتر تسويه میکنه و برعکس وقتی ضرر میکنی از حد ضرر بیشتر میشه
2)وقتی وارد معامله میشی چه فروش باشه و چه خرید با یه مقدار ضرر وارد میشی…یعنی ورود به معامله باضرر هستش حالا اگه 20خط استاپ بزاری ،ورود به معامله ده خط ضرر داره و ده خط میمونه که اونم مطمئنا میزنه
و در ورود به معامله قیمتی که میزاری سعی بر اینه که تو ضرر کنی نه سود
3)قوانینی در هیچ قسمت سایت وجود نداره ، و کاربر در قسمت احراز هویت. باید قوانینی رو قبول کنه که هیج جا از سایت نخونده و بعدا به مشکل خورد پشتیبانی بگه که این جز قانون سایت و صد در صد به ضرر کار بر
4)در بعضی از موارد که برای دوستان پیش اومده بود خود سایت قانونای پرتفوی که خودش نوشته رو رعایت نمیکنه و میگه چون نواسانات زیاد بوده اتفاق افتاده …پس شما در برابر چیزی که خودشون نوشتن مدیریت ندارن
4)کند بودن سایت و چارت که دیرعمل میکنه..جایکه میخوایی وارد معامله بشی و در جهت تو داره حرکت میکنه هر کاری میکنی وارد نمیشه اما اگه عکس تو بره و وارد ضرر بشی سریع معامله رو باز میکنه
من به این دلایل وارد سایت سارین نمیشم البته میگم اینا در دمو دیدم ولی گفته های دوستانی که با ریل کار کردن همینو ثابت میکنه
تا حدودی حرفت درسته سوال خود منهم ار پشتیبانی بوده ولی همین امروز من سر ب سر فروش زدم بعد دیدم با ۱۱۵ هزار سود بسته شده
اصلا طبق همون نکته اولی که اشاره کردین چون مارکت کپ کوچیکه حجم معاملات کمه پلتفرم های داخلی رو نمیشه باهاشون ترید کرد. معاملات تو نقاطی که باید باز و بسته نمیشن. بیخودی اعصاب خودتونو خورد نکنید با این پلتفرم های داخلی
سلام اینا هیچ کدومشون علیه السلام نیستن ما فقط سعی میکنیم مطمعنترین و یمقدار منصفترین رو پیدا کنیم سارین و ریت قدمتشون باعث دلگرمی میشه و مثلا هیوا اگه به مشکل نخوره انصافا با سند مدرک تیکت بزنی پولت برمیگردونن همیشه لحظه معامله فیلم و عکس میگرفتم تا ب مشکل میخورد ارسال میکردم ۹۰ درصد مواقع برمیگردوندن