از فراز خبرب ندارید؟
فراز زمان مشخص نگفته ولی پشتیبانی گفته که به صورت پیامک روی گوشی کاربراش ارسال میکنه از باز گشایی
هیوا هم یعنی امشب یا فردا باز میشه؟
در روز های اینده باز میشه
خوب پس منتظریم…..
در مورد سایت جدید هیوا گلد:
طراحی سایت تغییر کرده و تتر ،ترون به عنوان ارز اضافه شدن و اسم جدید هم شده صرافی هیوا اینا مشخصه و همگی با ورود به سایت اولین چیز که توجهتون رو جلب میکنه اینان
اما نکته مهم تر اینجاست
که در بحث های قبلی در موضوعاتی که به این پلتفرم یا فراز مربوط بودن اکثر دوستان بابت یه سری اتفاق که در سایت هیوا و فراز باعث ضرر شده بود که اگه با پشتیبانی در مودشون صحبت میکردی که چرا این حرکت باعث ضرر من شده ، پشتیبانی برات توضیح میداد که این یه قانون در سایت هستش
به عنوان مثال : تعداد معاملات زیاد پشت سر هم یا بازه زمانی کوتاه معامله و…
در سایت قبلی هیوا گلد و فراز گفد وقتی کاربر احراز هویت انجام میده داخل برگه باید بنویسه که قوانیین سایت رو قبول داره اما در قسمت توضیحات سایت چیزی به اسم قوانیین سایت وجود نداشت
و ما قوانینی رو قبول میکردیم که نخونده بودیم
یه مثال:چند روز پیش در سایت سارین احراز هویت کردم و مثل بقیه در برگه باید قوانین رو قبول میکردم ولی من سایت رو زیر رو کردم(البته انقدر سایتش ساذه هست که نیاز به زیر رو نداره😁) و نبود به پشتیبانی پیام دادم که در مورد قوانین من رو راهنمایی کنه که جواب داد ولی در مورد انواع پرتفو و کال شدن توضیح داد
و خیلی از ما کاربرا خودمون به قانونای سایت اشنا شدیم که اونم بها دادیم بابتش
حالا در سایت جدید هیوا اومده 17قانون گذاشته ، دقیقا چیزایی که ما در موردش بحث میکردیم و حتی بعضی از دوستان میخواستن بابتش شکایت کنن حالا شده قوانین سایت
چیزی که مشخصه فعلا دو تا ارز و قوانین اضافه شده به هیوا
از این به بعد کسی حق اعتراض نداره اگه حد ضرر فعال نشد یا یا کال مارجین بیشتر از پرتفو بود
فراز هم اینا بهش اضافه میشن و باز میشه
خدا کنه حداقل در چارت مشکل نداشته باشه و مثل قبل نباشه
نکته خوبی اشاره کردین
اینکه مشکل چارت اوکی بشه …..
سلام
آیا تا حالا کسی از سارین گلد ریل تونسته سود بگیره؟
چون من توی دمو زیاد سود میگیرم میخوام ببینم اگر کلاهبرداری نیست برم توی نسخه اصلی
مثلا دیروز ۹ میلیون سود گرفتم
ولی میخوام بدونم توی نسخهی ریل کلاهبرداری نمیکنن؟
دوره هم گذروندم
ببین جناب دهقانیان اموزش که دیدی بعد اموزشهات روی دمو جواب میدن ولی روی ریل درصدش میاد پایین
اول در دمو خوب چارت رو بررسی کن و مقایسه کن بین انس .هرات و مظنه و مقایسه بین اینا رو یاد بگیر .بعد باگ اون اتاقی که کار میکنی باهش رو پیدا کن
و بعد از این مراحل سایت ریل برات راحت و جا افتاده تر میشه و ضرر هات کمتر میشن
الان دارم سارین دمو بررسی میکنم
یه معامله باز کردم و تا 1800 وارد ضرر شد و دستی بستمش بعدقسمت معاملات بسته شده ضرر من رو 483 هزار زده بدون این که کندلی جابجا بشه
ممنون از شما
اگر میشه باز هم دوستان در رابطه با سوال من راهنمایی کنند
سید گل
دو مولفه ی مهم ترس و طمع در ترید ،در انسان برانگیخته میشه ، متاسفانه دمو بخاطر ذاتش ، این مولفه ها رو زیاد تحریک نمیکنه ، بسیار دوستانی هستند که در دمو موفق هستن اما تا وارد ترید رییل میشن قضیه اونطوری که میخوان پیش نمیره . کل این بحث من برمیگرده به روانشناسی ترید که بسیار بسیار مهم هست و متاسفانه ما خیلی کم بهش میپردازیم کم بهش توجه میکنیم.
اگه در دمو طبق اموزشی که دیدی و استراتژی ات موفق بودی ، اون هم چندین و چند بار . برو توی رییل ، اونحا هم سعی کن هوشیارتر باشی ، تاییدیه ها رو توجه کن و به قول معروف با دست پر وارد معامله شو و به استراتژی ات پایبند باش.
ضمنا با توجه به باگهایی که سارین داره ،احتیاط کنی خیلی بهتره. ایکاش این باگها رو برطرف کنن.و شما هم بی گدار به آب نزنی و سودهای دمو در شما طمع رو بیدار نکنه و معامله احساسی نزنی.
من تنها انتقادم از سارین باگ هایی که داره و بهتره برطرف کنه . اونوقت میشه با اطمینان بیشتری وارد معامله شد. و ایکاش صفحه معامله شون ساده بود مثل بقیه چون کمی نامفهومه و بی دلیل این شکلیه (مخصوصا اگه قبلا مدلای دیگه کار کرده باشی) و متاسفانه هیچ کجای سایت هیچ توضیحی ندادن در مورد نوع معامله ها و قوانین وووو
در کل برات ارزوی موفقیت میکنم.
ببین سارین گلد پلتفرم قدیمی هست سود رو میدن
همه سایتها سود ملت پرداخت میکنن فقط مشکل اینجاس بتونی به سود برسی
من خودم چندبار بیشتر داخلش معامله نکردم چون رباتش که باید معاملات کنترل کنهدتاخیر داره
مثلا روی سود یک میلیونی ولی کمتر میبنده! دقیق نمیتونه عمل کنه زوی نقاط.
یه مقدار بالا تر عکس گذاشته بودم پرتفو من حراج شد بیشتر از مبلغ ۵۵۰۰ و ۷۰۰ هزار هم بدهکارم😂
یعنی کیف پولم بخوام شارژ کنم باید بدهی بدم.
این یه ضعف برای سیستم که این مدلی هست.فرازگلد اصلا همچین داستانی نداشت.
با این که چندبار تیکت زدم پشتیبانی ولی مشکلم حل نشد!
خیلی ممنون از راهنمایی شما
خیلی ممنون
بله عکس مشاهده شد
هیچ استراتژی در روی این سایت جواب نمی دهد جزاسکالپ ریز و البته شانسی زدن پس روی سود های یک روزه اصلا حساب نکنید یکماه روی دمو کار کنید بعد سود یکماهه را بررسی کنید
اگر میشه باز هم از تجربیات خودتون بگید
آقای شهرام توضیح دادن در مورد روانشناسی در معامله گری
شما در دمو با پولی معامله میکنید که اگر ضرر بشه مهم نیست چرا ، چون که روز بعد دوباره با همون مقدار پول دوباره در دمو معامله میکنید
در دمو شما احساسات تون در معامله دخیل نیست
نسبت به پولی که معامله میکنید مسئولیت ندارید .
ترس از دیت دادن پولی در دمو وجود ندارد
فقط شما دارید یه استراتژی روی چارت تست میکنید
اما حساب واقعی فرق داره
شما با پولی دارید معامله میکنید که اگر از دست بره روی ذهن شما تاثیر میذاره
در چارت واقعی احساسات شما خیلی موثر هست .. احساس ترس و طمع . یه قسمت چارت به خاطر ترس وارد نمیشی و یه موقعیت خوب رو از دست میدی .(مثل الان من روی حرکت مظنه) و یه بار به خاطر طمع انقدر معامله میکنید که وارد ضرر میشید
پس معامله موفق کردن در دمو فقط برای دمو هستش نه برای ریل
در ریل علاوه بر تسلط روی چارت شما باید بیشتر روی خودتون تسلط داشته باشید
چارت ریل رو یک ماه بررسی کنید هم حال و گذشته
دو مورد بالا هم رعایت کنید بعد در ریل موفق میشوید حتما
من خودم که الان چند ساله دارم معامله میکنم بازار های مختلف رو و الان تقریبا یه سال ونیم روی مظنه کار میکنم هنوز نقص هایی دارم .
کسی دیگه نظری راجب سارین نداره؟