این مواردی که من گفتم در بررسی سایت دمو وجود داره و سایت ریل من هنوز وارد نشدم
یه مشگلی که سایت فراز و هیوا داشتن این بود که با سایت مرجع مثل چارتیکس یا فراز چارت یکی نبودن ،مخصوصا هیوا که چارت اختصاصی داشتن و این احتمال کندل سازی رو بیشتر میکرد اما چارت سارین این طور نیست و با چارت،فراز چارت یکیه و باچارت انس هم 99درصد یکیه
مرسی دقیقا درسته
متأسفانه نه باأنس ونه بامظنه آبشده جهانی چارتش بافرازیکی نیست.تاریخ امروزروکه 29اردیبهشت هست وبازارمظنه آبشده ازساعت10شروع شده بریدباچارت سارین چک کنید.البته من دراتاق دموی سارین کارکردم وچون برای دسترسی به چارت ریل اتاق حتمابایدکیف پول روشارژکردتاحالا واردنشدم وازاتاق ریل سارین اطلاعی ندارم ولی متأسفانه دراتاق دموی سارین کندلهاهم ازنظرتعدادوهم ازنظرنوع کندلهاباچارت فرازأکثرشون متفاوت هست.
ازدوستانی که دراینجاحظوردارن لطفابه عنوان جایگزین پلتفرم های داخلی که بشه درش أنس جهانی روبامبلغ خیلی کم معامله کردودرش بشه فعالیت داشت درپلتفرم های خارجی رومعرفی کنید.من یه تازه کارم والان چندین ماهه که دوره دیدم ومتأسفانه ازچارت فرازگلدوهیواگلدبگیرتابقیه روهرکدوم روکه مراجعه کردم بهشون متأسفانه همشون مشکل داشتن ویابسته شدن.به کارکردن دربروکرهای خارجی هم اصلااطلاع وآگاهی ندارم.لطفاکسی دراین زمینه اطلاعاتی داره ممنون میشم.این جورکه به نظرمیادازاین پلتفرم های داخلی آبی گرم نمیشه ازشون وهمش بایددنبال باگ ومشکل داخلشون بودوکلی وقت روازآدم میگیره.من که دیگه به شخصه به هیچ کدومشون اعتمادندارم.
بله مشکل همه اعتماد هستش که متاسفانه از بین رفته
منم دارم سارین بررسی میکنم که بشه کار کرد و درامد داشت .فراز خوب بود به هرحال سودی میگرفتی
بعضی از کامنتا که در چنل های دیگه هستش در مورد سارین خوب میگن
اگه بیان که در این باره صحبت کنن خیلی خوب میشه
بله درسته.دیگه فک کنم فقط همین سارین گلدمونده.أگه که خوب ماشه منم ازخدامه درش معامله کنم.
سارین از بقیه سابقه بیشتری داره و تقریبا کلاه برداری که اونا انجام میداد نداره به نظرمن اگه دقت و تمرکز روی معامله و نقص هایی که داره بزاریم میشه ازش سود بیرون کشيد
خود من با این که آگاهی داشتم از این که فراز با چه روشی باعث ضررم میشه باز هم معامله میکردم
و این که بیام کسی رو مقصر بدونم ، تمام ضرر های من باعش خودم بودم
به نظر من ، معامله کردن در سارین گلد چیزی فراتر از قمار کردن و دو دستی پول رو دور ریختنه
چارت پر هست از گپ مخصوصا در تایم پایین.
من در دمو معامله زدم، برای لفظ هم باید قیمت وارد کنی (معامله سریع منظورمه) ، یک بار منو با فاصله بیشتر از ۲۰ خط و یک بار هم همون قیمت وارد معامله کرد، اما جالب اینه که، در معامله ی ضرر ، قیمت خیلی پایین تر از حدضررم بسته شد ودر معامله ی سودم ، ۳ خط بالاتر از حد سودم
معامله ی در جریان رو که خواستم دستی ببندم ، همش میزد ثبت شد اما معامله بسته نمیشد ،حتی معامله ای که توی سود بودم.
به نسبت هیواگلد و فراز ، سیستم پرتفو و صفحه معامله ی پیچیده ای داره
اون دوتا تقریبا شبیه هم اند و خیلی ساده تر. سه نوع پرتفو داره ، من نوع ۲ رو انتخاب کردم ۷۵۰۰ وجه اش بود ، وقتی مثلا خرید میزدم یک واحد ، دیگه حق خرید نداشت اما یک واحد فروش میشد زد.
در بالا دیدم در حواب یکی از بچه ها ، ادمین گفته وقتی بازار نوسان داره ممکنه ۸۰ درصد بشه ۸۵ درصد یا صددرصد، این چه حرفیه اخه . به همین راحتی هروقت طرف اعتراض کنه میگین بازار نوسانش زیاد بود. منم شنیده بودم سارین قدیمیه ووو ، خب اینکه نشد صرفا دلیل . کلا اینایی که بازار مظنه رو راه انداختن یه عده طلافروش و بنکدار و اینا هستن ، من توی گروه تلگرام شون بودم و چه حرفایی که نمیزدن. بازارشون زیرزمینی بود و حالا که شرایط اقتصادی اینطوری شده ،سیستم هم بهشون گیر داده ، تا قبل اون میدونست هستن ولی کاری بهشون نداشت. با تمام اینها من ندیدم یا نشنیدم پول کسی رو بخورن. خیلیا از طریق کانال های سیگنال میان یا شانسی معامله میزنن وقتی پولشون میره مثل همه ی تریدرها شامل این قضیه میشن که بازار بر علیه منه و کندل سازی کردن ووو.
من در هیوا یه بار حدضررم فاصله زیادی حدود ۲۰ خطی با حد کال داشت اما منو کال کرد ، وقتی به پشتیبانی پیام دادم تقریبا دو ساعت بعد مابقی پولم رو واریز کردن.
لغزش هنگام معامله بله همه شون دارن و به نظر من هیوا از فراز شیطون تره در این کار. اما خب بستری بوجود اوردن برای ریالی معامله زدن مثلا در هیوا میشد انس طلا و نقره هم زد و من هم درشون سود کردم و هم ضرر، هرچی به اوایل بیشتر نگاه میکنم بیشتر باخت هامو مقصر اینا رو میگرفتم ، اما هرچی گذشت و تحربه ام بیشتر شد بیشتر فهمیدم اشتباه خودم دخیل تره.
من کاری با تریدرهای فارکس و بروکرهای خارجی ندارم، این فضا برای اونا شاید خیلی داغون هم باشه . اما اونهایی که از اول مظنه کار بودن ، از دید من فراز و هیوا هردو خوب بودن.
برای من مشکل اربیتراژ پیش نیومد ، ولی خب کار برای اسکلپرها سخت میشه دیگه . البته میتونی معالمه زیر ۱ دقیقه داشته باشی ، اما نباید فاصله بین معامله ها کم باشه. من بارها معامله ام رو زیر ۱ دقیقه بستم اما هیچوقت همچین اروری بهم ندادن، البته قصدم معامله کوتاه مدت نبود، بخاطر استراتژیم متوجه اشتباهم میشدم یا گاهی زود ریسک فری میکردم معامله زود بسته میشد.
یک نکته هم اینکه چارت میبینی شکل کلی اش مثل بقیه است اما قیمت چند خطی فرق داره با یه چارت دیگه ، یا یه جا مثلا در هیوا کندل سبزه اما در تریدینگ ویو قرمزه . من با این زیاد روبرو شدم ، اما خودتون حوصله کنین و در تریدینگ ویو اینو با کارگزاری های دیگه مقایسه کنین میبینین اونحا هم همینطوره ، چون اینا هرکدوم از یک ای پی آی افاده میکنن واسه همین کمی باهم متفاوته.
از سارین دور نشیم ، به نظر من ترید زدن درش اشتباه محضه ، باید باگ ها رو درست کنه ، گپ ها مخصوصا و نحوه ی ورود و خروج و بستن معامله ، باید درست بشه . این بده که بخوای معامله ات رو ببندی و نتونی.
سعی کردم نظرمو بدم و متعصبانه حرف نزنم
من خودم در هیوا بیشتر بودم چون انس بیشتر کار میکردم اما بخوام به ترتیب بگم ، به نظر من اول فراز بعد هیوا ،
یه موردی که فراز این اواخر نداشت این بود که بعد از باز شدن بازار در روز جدید یا بعد از تعطیلی بدون گپ بود، اما هیوا ، یا همین سارین رو ببینین ، یه گپ گنده داره که اصلا نمیشه با چارتش تحلیل کرد و باید با چارت های دیگه اینکار رو کرد. اما سارین جدای از این گپ ، حین بازار هم گپ داره خیلی هم داره ، تازه الان که بازار نوسان نداره، بچه هایی که یادشونه چند ماه پیش چه نوسانی افتاد تو بازار یک کندل در مظنه تا ۲۰۰ خط هم میرفت به اون میگن نوسان که همه وجه ضمان رو بالا برده بودن. این نوسان کنونی که باید باشه اصلا ترید یعنی همین نوسان.
راستی اینکه بعضیا میگن شرکت ثبتی و ادرسووو بابا این یک کار زیر زمینیه ، چراشو از من نپرس از سیستم مملکت ات بپرس که چرا باید اینطوری باشه ،عاقلانه اینه یه مقدار پولی رو کار بذاری که اول اگه در ترید باختی یا اگه به هر طریقی از کف ات رفت ….. نسوزه. این تنها راه ماست ، چاره دیگه ای هست؟
بله من هم دوست داشتم این بنگاه های اقتصادی شفاف باشن ، در دسترس باشن ، پاسخگو باشن، اما یه نگاه به دوروبر بنداز هموطن ، اونهایی که به قول شما ثبت شده بودن و تبلیغ میشدن چه بلاهایی سر مردم اوردن.
ممنون از این که تجربه و نظرت رو به اشتراک گذاشتین
تمامی بروکر ها چه داخلی و خارجی با چارت مرجع یه اختلاف دارن
فراز خیلی خوب بود و از لحاظ امکانت و طراحی با بقیه فرق میکرد و کسانی که به اصطلاح مظنه اموزش میدادن همه روی فراز تاکید داشتن
به گفته پشتیبانی فراز مشکلشون حل بشه باید صبر کنیم تا خودشون پیام بدن
تا زمانی که فراز باز میشه یه پلتفرم دیگه باید کار کنیم که مناسب باشه و بتونیم حداقل 80درصد اعتماد کنیم
منم در بررسی دمو سارین این مشکلات رو دیدم و برخورد کردم ولی به نظر من باید یه راه حل داشته باشه
چرا میگم راه حل ، به این خاطر که بعضی از کاربرا داخل ایران بروکر از سارین راضی هستن
آلفاگلد ساعت دو بامداد چهارشنبه سی اردیبهشت در صورت پایدار بودن قیمت انس جهانی قرار باز بشه،درگاه واریز هم وصل شده فقط یک کوچولو اختلال داره به صفحه پرداخت نمیره که اون هم حتما درست میشه
خوب الان نظرتون چیه با کدوم پلتفرم کار کنیم تا زمانی که هیوا و فراز باز شه
در حال حاضر سارین و ریت گلد مسدود نیستن
که فرقی باهم ندارن
ولی نیاز به بررسی دارن که وارد اتاق اصلی برای معامله شد
متاسفانه شما هم در دمو سارین کار کنید و تجذبه خودتون رو بگید
هر روز که با سارین دمو کار میکنم میام اینجا و تجربه اون روز معامله رو میگم که به چه نحوی بوده و چه نکاتی در مورد خود پلتفرم وجود داشته
ادرس جدید هیوا گلد هستش
با طراحی جدید و چند مورد اضفه
الفا گلد هم میگن از فردا معاملاتش رو شروع میکنه
احتمالا فقط انس ریالی