چطور نواحی برگشتی و اهداف یک روند جدید را مشخص کنیم؟

اره درک میکنم سبک با سبک فرق میکنه ولی سبک من برای اینکه وین ریت و ریوارد بهتری بگیرم سعی میکنم در جهت روند وارد بشم برای همین برای ورود دقیق تر و استاپ کمتر باید بهتر تشخیص بدم اخر روند کجا میشه و از کجا شروع میشه

خود بازار هم تاثیر زیادی داره / مثال زدم حتی در یک بازار ولی با نماد مختلف مثل بیت کوین و دوج کوین حرکات متفاوت هست

احسان جان میتونم ایدی روبیکا یا بله یا هر چیزی دیگه ایت رو داشته باشم و از اونجا کمک بیشتریی ازت بگیرم ؟

سقف یا کف قبلی یا اوردربلاک مقابل نقاط برگشتیه

1. سقف کف
    2. اوردر بلاک ها
    3. نقاط فیبو ناچی

خوب اگه همینارو بخوایم برسی کنیم ما سقف و کفتمون 2 تا ناحیه هست و ممکنه داخل اون روند چندین اوردر بلاک داشته باشیم و همچنین 5 ناحیه برای فیبو ناچی در نتیجه تعداد نواحی زیاده
حداثکر حداثکر باید 2 ناحیه مطمعن بتونیم پیدا کنیم
پیشنهاد بهتری نداری ؟

مشکل خودمم همینه برای همین میذارم روی اولین گزینه از بقیه چشم پوشی میکنم ولی میدونم یه نکته ای داره که هنوز پیداش نکردیم ،یکی همت کنه بگه خیلی خوب میشه

یک روند تا جایی ادامه داره که تغییر روند در آن اتفاق افتاده باشه ،تغییر روند هم دلایل خاص خودش رادارد یکی از مهم‌ترین آنها برداشت ایندیوسمنت یا نقدينگي باشد یعنی اگر تا ایندیوسمنتی ملاقات نشده باشد و تغییر اتفاق افتاده باشد اون تغییر، تغییر اساسی نبوده است .تایم ها هم به صورت فرکتالی کار میکنند مثلآ تایم یک دقیقه تا مناطق مهم تایم ۵ حرکت میکنه و بعد تایم ۱۵ و… و این رفتار را بایستی به صورت شهودی و عملی اونقدر کار باید کرد که حرفه ای شد و اون هم مستلزم زمان و آموزش است

1 لایک کرده

این بنده خدا جلسه ۶ در مورد تی پی و ورود گفته من دیدم بد نیست به سبت خوب میگه یه نگاه بهش بندازید شاید جواب سوالتون پیدا شد

مرسی حتمان برسی میکنم دمت گرم

1 لایک کرده

یک مسیری رو که من طی کردم برای بدست آوردن انتهای یک روند استفاده از فرمول حرکت اجسام با جرم متغیر بود پارامترهاش رو تطبیق دادم با حرکت چارت و نتایج جالبی داشت اما مشکلش اینه که برای هر تایم فریم باید کلی وقت محاسبات گذاشت.

روش کار این بود که دو ناحیه با شرایط یکسان در نظر میگرفتم از روی این دو ناحیه دلتای های و لو ، دلتای اوپن و کلوز و … رو در فرمول میگذاشتم یک خط بدست میاوردم به اسم خط تعادل یا خط کالیبره و با قطع این خط توسط کندل محاسبات دور دوم و نهایی شروع می شد ناحیه ها شیفت داده میشد و و تارگت رو میداد .

ولی خود پیدا کردن دو ناحیه با شرایط یکسان کار بسیار مشکلی هست گاهی حرکت چارت طوری هست که نمیشه راحت پیدا کرد

چند تا عکس قدیمی از این محاسبات دارم

1 لایک کرده

خیلی سخته ولی ایشالله موفق بشی

دمت گرم 99 تا مشکل داشتم شد 100 تا :grin:
1 ساعت بود 17 دقیقش دیدم دیگه ندیدم ولش
ولی ممنون

1 لایک کرده

سلام وقت بخیر

اول اینکه تعداد لگ‌ها زوج باشه

اگر فرد باشه یعنی هنوز روند ادامه داره

دوم اینکه اگر مارکت به اندازه گام قبلیش بالا رفته باشه میشه با دیدن نشونه‌ها و تاییدیه‌ها (الگوهای کندلی یا rsi که بیش از ۸۰ باشه) معامله رو کلوز کرد

با اجازه و احترام به دوستان

دوست عزیز اگه بری تو تایم های پایین اصلا نمیشه فهمید چون مخصوص سویینگ های سریع 7و8 یا رفت و برگشتی هست که خیلی موقع ها فیک هست ولی اگه تایم بالا کار کنی مثل h4 میشه فهمید تخصصیش رو دوستان گفتم و این موضوع رو هم من گفتم تایم فریمی که کار میکنی و رفتار نمادت که باهاش مچ هستی و آشنا هستی

تایم فریم و رفتار نماد تو تایم های غیر خبری

لول های فیبوناچی همه واکنش نشون میدن اگه نقطه ی دقیق تغییرروندوبخوای معمولا به سطح 78و88اونجاتغییرروندصورت میگیره که با کمک rsiمیشه فهمید زمانی که اشباع خریدوفروش صورت بگیره و سقف یاکف برعکس نشون بده

:grin::grin::grin::grin:مال این یکیو جدید پیدا کردم نگاه کن نشه ۱۰۱ صلوات

این جدیده که فرستادم میگه اولین گپ در تایم بالا مثلا ۱ساعته تحلیل کردی اومدی تایم ۵ دقیقه گپ تایم یکساعته سقف یا کف اول یکساعته یا اوردربلاک یکساعته یا ۶۱۸ فیبو میشه میاد

سلام و عرض ادب

بنده تازه کار هستم و فقط نظر شخصی می دم خرده نگیرید

دوست من به نظرم مشکل در دیدگاه ما است به چند دلیل

اول اینکه. هیچ اطلاعات آکادمیکی در مورد ترید وجود ندارد و دوم تمامی افراد که توانسته اند اندیکاتور درست کنند هیچ مطلب جامع و کاملی در موردش بر جا نذاشتن سوم افراد سود جو با عنوان اساتیغ آنقدر زیادن که دیگر گوش شنوایی برای مان نمانده پس اگر کسی مطلبی را بیان کنید به راحتی و بدون توجه از کنارش می گذریم

حالا در مورد چارت و حرکتهای اون یک چارت مثل انس طلا را بررسی کنید در ماهانه یا دو ماهه کلا در تایم بالا

چه می بینی فقط صعود

تمام ریزش ها در جهت اصلاح است

سوال اول ما باید در جهت حرکت ترید بزنیم چرا؟

چون در گذشته اصلا فیوچرز نبوده و تمام معاملات به صورت اسپات انجام می شده

سوال دوم حالا در فیوچرز چگونه باید کار کرد و پایان روند ها رو پیدا کرد ؟

این بسته به روش و دانش شما داره بنده فقط ایچی کار می کنم و خیلی اطلاعات کمی در این مورد دارم

در سیستم ایچی به صورت متداول برای این کار از پترن nاستفاده می شود

در یک روند صعودی هر سه شکست کیجن یک لگ است و بعد از گذشتن از ابر یک لگ کلی محسوب میشود

شروع لیگ یک در صعود و پایان آن میشه شروع لیگ دوم انتظار از لیگ دوم دو نوع است کمتر از ۵۰درصد اصلاح یا بیشتر

کمتر باشد تعجیل در ح کن انتظار است و اگر بیشتر باشد تاخیر .

در کل هم مساوی اگر یک باید در لیگ سوم ادامه مسیر داشته باشیم

و پایان لیگ سوم بعد از رسیدن در سقف یا کف باید مجدد یک اصلاح کوچک و رفتن به همان سقف ولی نباید بدنه کندل اونو بشکه داشته باشیم تا بتونیم بگیم پایان لیگ

این با توجه به مسائل دیگر در اجزا قابل بررسی و گرفتن تاییدیه است

ولی شخصا با ایچی اینطوری کار نمی کنم بلکه با توجه به حرکات اجزا و اندازه گیری در آنها یه سری عدد به دست می آورم و میزان حرکت را و جهت اونو پیدا می کنم و انتظار دارم تا ناحیه مشخص شده حرکت کند و سپس با رسیدن به اون ناحیه با توجه به ممنتوم قیمت و اجزا ناحیه برگشت رو پیدا می کنم و پوزیشن معکوس را با تاییدیه های خودم می گیرم

در آخر به نظرم اگر بتونید یک اندیکاتور را درست تجزیه و تحلیل کنید و منطق اونو به دست بیارید می اونه خیلی کمک کننده باشه به دلیل اینکه اندیکاتور ها بر مبنای ریاضی و احتمالات طراحی شدن و بازار هم عدد است

پس کاملا درست هستند مشکل اینه که کسی بلد نیست از اونها استفاده کنه

ایشون میشناسم از قبل ولی هیچ وقت ویدیهاش ندیدم . ولی دمت گرم که به فکرم هستی مرسی

1 لایک کرده

مرسی / یه چندتا دوره بسیار پیشرفته خارجی با زیر نویس پیدا کردم . اگه تمایل داشتی میتونی ایدی یکی از سوشیال مدیا هات رو بدی تا برات بفرستم / کلان دیده بهتری نسبت به بازار و ترید پیدا میکنی . ایرادات هر سبکو میگیره و خیلی خوبه