من اهوازی ام برم
45 درصد رو حساب های 1 کا تخفیف گزاشته
اگه سرویس متاتریدرشون درست کار کنه که خوبه. من دوباره وای فای قطع شده.
دوستان سعی بفرمایید درباره موضوع تاپیک صحبت کنید. این تاپیک درباره آشنایی تریدرهای شیراز هست.
برای سوالاتی مثل این
به کتگوری پراپ فرمها مراجعه کنید
یا میتونید تاپیکهای زیر رو ببینید
کدوم پراپ ها الان با نت ملی وصل هستن؟
بهترین پراپ فرمهایی که ایرانیها میتونن استفاده کنن کدوما هستن؟
کسی تو این گروه الان حساب پراپ داره؟
اره ولی متاسفانه با پراپی که کار می کنم با وضعیت نت دسترسی ندارم .پراپ هایی که الان با نت ملی خدمات میدهند زیاد معتبر نیستند
سلام مهدی هستم ۳۴سالمه
از هفته دوم بعد قطعی ها دست رو دست نگذاشتم و با حساب فانددنکست و ریل الپاری تریدمو کردم
همین حین هم یه چالش پاس شد
خوب بوده شکر خدا البته ترید شغل اولم نیست ولی امید دارم بزودی بشه
پول خرج کنید نت وصله نکنید هیچ ب هیچ
شیراز فعلا سمت مدرس هستیم البته یه ماه میرم و یه نصف ماه هستم
خوشحال میشم یه دوست باحال چتی تریدر داشته باشم
سلام داداش حالت خوبه
فاندد نکست رو چطور ارزیابی میکنی ؟ بنظرت مشکلی تو پرداخت سود نداشته باشه ؟ سرمایه گذار برتر چی کار کردین باهاش ؟ ممنون میشم تجربتو بگی
سلام داداش حالت خوبه
فاندد نکست رو چطور ارزیابی میکنی ؟ بنظرت مشکلی تو پرداخت سود نداشته باشه ؟ سرمایه گذار برتر چی کار کردین باهاش ؟ ممنون میشم تجربتو بگی
سلام کاکو ، هر دو که تا حالا که من داشتم خوب عمل میکردن ، من چون اسکلپر نیستم و پوزیشنا تایم پایین نیست تا حالا مشکلی نخوردم
البته سرمایه گذار یه مشکلاتی داره تا بیاد پرداخت کنه یه هفته اکانت درگیره ولی فاندد این گیرا نداره
Sgb سودا رو از قبل جنگ به این ور نداده و حسابامون غیرفعاله ولی در کل خوبن جفتشون
اره ولی با این شرایط پیشرفت به کندی هست متاسفانه
نه ببین قانون ۸۰ درصد میگه که اگر توی ۱ پوزیشن بیش از ۸۰ درصد مبلغ اون مرحله رو سود بگیری لحاظ نمیکنن.
مثلا شما مرحله اول پراپی تارگتش ۱۰۰۰ دلاره اگر توی ۱ پوزیشن ۸۰۰ دلار بیشتر سود کنی لحاظ نمیشه ولی مثلا رو ۷۰۰ دلار ببندی خبری نیس .
این قانون برای اینه که مثلا یهو یکی نیاد ۵ درصد درآوردن رو همه رو یه جا ریسک کنه اونوقت یه تی پی ۱.۵ بگیره پاس بشه .
آره
هر سه تاش قطع شده ![]()
من فاندد نکست برداشت سود زدم
درود کاکو دو روز دیگه دارم میام شیراز تریدرای شیرازی پاتوقی جایی چیزی دارن بیام فیض ببرم؟
نه دقیقا برعکسه ، حساب من به دلیل نقض قانون 80 درصد مردود شد.
اینجوریه که شما با حساب 1000 دلاری 8 درصد باید سود کنی که مرحله اول پاس بشه. درسته؟
حالا 8 درصد میشه 80 دلار
اگه شما 64 دلار توی یک پوزیشن بگیری یعنی قانون رو زیر پا گذاشتی.
اینجوری شد که حسابو ازم گرفتن هعی…
شیرازی نیستم ولی عاشق مرام و اخلاق شیرازی هام.![]()
خب منم همینو دارم میگم دیگه ۸ درصد از تارگت اون مرحله . نه بالانس حساب
منم همینو گفتم دقیقا
برعکسش؟ نمیفهمم
بعدشم حساب رو نمیگیرن معمولاً مجبور میکنن دوباره از اول اکانت رو پاس کنی
عه عه نگا بکن تاپیک شیرازه، عامو سلااام ![]()
![]()
درود منم صدرا شیراز هستم فعلا که از دیشب تردینگ ویو بالا میاره دارم بک تست میزنم.
دوستان شیرازی در دفتر ترید واقع در معالی اباد همراه باشند وهمچنین برای اموزش و پاس کردن پراپ و همکاری
با من در روبیکا می توانید در تماس باشید Homayon9888@