مناسب ترین پراپ برای اسکلپ

سلام به همگی اول از همه خودم رو معرفی کنم چون اولین پست من هست ؛ مهتاب هستم میشه گفت تازه کارم . در اولین مواجهم با ترید فهمیدم دقیقا همون چیزیه که حاضرم صدم رو تو مسیرش بذارم بعد از مدتها یادگیری و بک تست و..در نهایت فعالیتم رو با کریپتو شروع کردم همه چیز خوب بود تا اینکه با پراپ فرم ها اشنا شدم (دقیق تر بگم سرمایه گذار برتر) علاقمند شدم و تمرکزم رو بیشتر روی بک تست نمادهای فارکس و شخصی سازی استراتژیم گذاشتم که متاسفانه تلاش هام ناکام موند و اینترنت ملی شد و شروع همه ی مشکلاتی که همه ازش اگاهیم و بهشون نمیپردازم …

مولتی تایم فریم کار میکنم استراتژیم منعطف هست ولی اسکلپ رو ترجیح میدم (15m 5m 1m/ 1h 15m 5m ) از اونجایی که تجربه ی کار با پراپ فرم رو نداشتم

خوشحال میشم از تجربیاتتون در این زمینه بگید چه پراپ فرمی مناسب اسکلپ هست؟

و چه تایم فریمی مناسب سرمایه گذار برتر ؟ از لحاظ اسپرد و … اینم بگم که جفت ارز های مینور/ ماژور طلا و نمادهای اصلی کریپتو رو کار میکنم

6 لایک کرده

بهترین پراپ فرم ایران قطعا سرمایه گذار برتره

ولی خب متاسفانه الان سرور هاشون قطعه

تو این شرایط فقط رابین سود وصله که اونم بدرد اسکلپ نمیخوره چون اکسپرت مدیریت سرمایه نداره

در جریانم؛ با فرض حل شدن مشکلات اینترنت …

2 لایک کرده

بررسی اسپرد یه پراپ به نظرم جزو موارد درجه یک نیست ولی برای اسکلپر مهم هست.

چیزی که بهتر هست روی اون تمرکز کنید نحوه ی پاس کردن پراپها است.

روشهای مختلفی برای پاس کردن پراپ هست که در قالب کلی به روشهای محافظه کارانه، میانه روی و تهاجمی تقسیم میشه اینها سرفصل روشهای مختلف پاس پراپ هستند و نه خود روش. سوالی که به نظرم باید هر تریدر پراپ از خودش بپرسه این هست: ۱- آیا از استراتژی خودم مطمئن هستم؟ ۲- روش پاس کردن پراپم دقیقا چطور خواهد بود؟

2 لایک کرده

سلام

طبق تجربه چندین ساله

ومعامله کردن اسکلپ طلا در هر زمان از شبانه روز و۲۴ ساعته

باتوجه به روش معامله شما

پیشنهاد :

سرمایه گذار برتر

اکانت حد اقل ۱۰۰هزار

حجم معامله ۱صدم

نوع معامله اسکلپ وفست اسکلپ

تایم فریم ۵و۱۵

روش مارتینگل واضافه کردن حجم وبا سود ، سریع از معامله خارج شدن

حد اقل معامله در روز : ۲۰۰ معامله ۱صدمی

2 لایک کرده

سرمایه گذار برتر بهترین و اولین بوده و هست

تا زمانی که فول فاند نشدین ازش، از پراپ های دیگه حساب نخرید.با حساب کوچک شروع کنید حداکثر 10 کا و از سود اون حساب های بزرگتر بگیرید

عموما همه با اسکلپ شروع میکنند

ولی با گذشت زمان تعداد پوزیشن رو کم و ساعت ترید رو کم و حجم رو افزایش خواهید داد مثل اکثریت موفق های این صنعت

بین 0.5 تا 1 درصد بهترین بازه ریسک

بین 1 تا 5 ترید در روز بهترین بازه تعداد

و ….

الباقی فاکتور هارو میتونید تو فایل های مقایسه ای و آماری که امثال پراپ های فانددنکست و … منتشر کرده اند ببینید و بررسی کنید

3 لایک کرده

:smiling_face_with_sunglasses:

1 لایک کرده

کسی از رابین سود دیدی برداشت داشته باشمه؟