سلام به همه ی دوستان.. تریدر های شیرازی اعلام حضور کنید باهم بیشتر آشنا شیم
ترید میکنی این روزا؟
شیراز چجوری ترید میکنید با چی به متاتریدر وصل میشید؟
رابین سود چطور هست؟
سلام کاکوییا
بعضی بروکرها یا پراپها اصطلاحا با نت ملی کانکت میشن و میتونید استفاده کنید.
هنوز کسی به مرحله برداشت سود از این روش نرسیده ![]()
سلام چه پراپی در حال حاضر داره خدمات میده؟
من مای پراپ گرفتم ولی مشکلی که داره دیر اکانت رو تحویل میدن و سرور ملی اختلال شدیدی داره. پراپکو هم شنیدم سرور ملی اورده ولی امتحان نکردم.
آقا من شیرازی نیستم اما شیرازیارو دوس دارم خداییش خیلی خونگرم و باحالین دمت گرم واسه بچه های شیراز موضوع زدی حال کردم منم باید بزنم برای مشهدیا
جیبتون پر پول کاکو
بنظرم الان ترید نکنیم بهتره .. مگه با این دید حساب بگیرید که فقط توی جریامن بازار باشیم.. کاری به پاس کردن و برداشت نداشته باشیم
دقیقا موافقم با این قضیه
داراپراپ هم بررسی کنین
درود کاکو
منم پل غدیرم . من میخوام رابین سود اکانت رایگان بگیرم که اگر خوب و راضی کننده بود پولیشو بگیرم .
نظر شما چیه ؟
Apexfx.info هم بد نیست. قوانین پیچیده مثل رابین نداره و شفاف تره. فقط قانون ۸۰ درصد هست اگه برای کسی مشکل ایجاد نمیکنه
این قانون 80 درصد دقیقا چیه؟ توی مرحله اول چالش یه جور محاسبه میشه و توی ریل یه جور دیگه؟ مثلا اگه مارجین 1000 دلار باشه و تارگت 8 درصد باشه ، اگه توی یک معامله 70-80 دلار سود کنیم لحاظ نمیشه و اکانت رد میشه؟
هر پراپ یک جور هست. من جای دیگه بعنوان نظم معاملاتی دیدم که اساسا سودی که باید بهش برسی باید با توجه به بیشترین سودت در یکروز یک تناسبی داشته باشه. اما اصولاً ۸۰ درصد سود چه در چالش چه در ریل نمیتونه از یک معامله باشه. بعداً برای ریل هم کل سودت که در یک دوره کسب میکنید نسبت به سودی که میخوای برداشت کنی باید کمتر از ۸۰ درصد باشه. میدونم بد توضیح دادم
در کل این قوانین مشکوکی که میزارن باید دقت کنید که بعد به هر دلیلی سود رو نمیدن
شاید سادش اینجوری باشه که همیشه تارگت 1 و 2 بزاریم و بیشتر سود نکنیم توی هر معامله تا پولمونو بدن ![]()
میخان که طبق اصول معامله کنی و سودهای بزرگ و شانسی نگیری. ریواردت هم میتونه بیشتر باشه فقط اینطور نباشه که یک معامله صددلار سود یکی دیگه هزار دلار. حالت قمارگونه داره
لینک سایتشو میفرسی؟
لینکشو ندارم اما apexfx.info بزنی میاره بالا