آشنایی تریدرهای شیرازی

سلام به همه ی دوستان.. تریدر های شیرازی اعلام حضور کنید باهم بیشتر آشنا شیم

5 لایک کرده

ترید میکنی این روزا؟

3 لایک کرده

شیراز چجوری ترید میکنید با چی به متاتریدر وصل میشید؟

3 لایک کرده

رابین سود چطور هست؟

3 لایک کرده

سلام کاکوییا
بعضی بروکرها یا پراپها اصطلاحا با نت ملی کانکت میشن و میتونید استفاده کنید.
هنوز کسی به مرحله برداشت سود از این روش نرسیده :smiley:

3 لایک کرده

سلام چه پراپی در حال حاضر داره خدمات میده؟

3 لایک کرده

من مای پراپ گرفتم ولی مشکلی که داره دیر اکانت رو تحویل میدن و سرور ملی اختلال شدیدی داره. پراپکو هم شنیدم سرور ملی اورده ولی امتحان نکردم.

2 لایک کرده

آقا من شیرازی نیستم اما شیرازیارو دوس دارم خداییش خیلی خونگرم و باحالین دمت گرم واسه بچه های شیراز موضوع زدی حال کردم منم باید بزنم برای مشهدیا
جیبتون پر پول کاکو

6 لایک کرده

بنظرم الان ترید نکنیم بهتره .. مگه با این دید حساب بگیرید که فقط توی جریامن بازار باشیم.. کاری به پاس کردن و برداشت نداشته باشیم

2 لایک کرده

دقیقا موافقم با این قضیه

2 لایک کرده

داراپراپ هم بررسی کنین

2 لایک کرده

درود کاکو
منم پل غدیرم . من میخوام رابین سود اکانت رایگان بگیرم که اگر خوب و راضی کننده بود پولیشو بگیرم .
نظر شما چیه ؟

2 لایک کرده

Apexfx.info هم بد نیست. قوانین پیچیده مثل رابین نداره و شفاف تره. فقط قانون ۸۰ درصد هست اگه برای کسی مشکل ایجاد نمیکنه

2 لایک کرده

این قانون 80 درصد دقیقا چیه؟ توی مرحله اول چالش یه جور محاسبه میشه و توی ریل یه جور دیگه؟ مثلا اگه مارجین 1000 دلار باشه و تارگت 8 درصد باشه ، اگه توی یک معامله 70-80 دلار سود کنیم لحاظ نمیشه و اکانت رد میشه؟

2 لایک کرده

هر پراپ یک جور هست. من جای دیگه بعنوان نظم معاملاتی دیدم که اساسا سودی که باید بهش برسی باید با توجه به بیشترین سودت در یکروز یک تناسبی داشته باشه. اما اصولاً ۸۰ درصد سود چه در چالش چه در ریل نمیتونه از یک معامله باشه. بعداً برای ریل هم کل سودت که در یک دوره کسب میکنید نسبت به سودی که میخوای برداشت کنی باید کمتر از ۸۰ درصد باشه. می‌دونم بد توضیح دادم

1 لایک کرده

در کل این قوانین مشکوکی که میزارن باید دقت کنید که بعد به هر دلیلی سود رو نمیدن

1 لایک کرده

شاید سادش اینجوری باشه که همیشه تارگت 1 و 2 بزاریم و بیشتر سود نکنیم توی هر معامله تا پولمونو بدن :grinning_face:

1 لایک کرده

میخان که طبق اصول معامله کنی و سودهای بزرگ و شانسی نگیری. ریواردت هم می‌تونه بیشتر باشه فقط اینطور نباشه که یک معامله صددلار سود یکی دیگه هزار دلار. حالت قمارگونه داره

2 لایک کرده

لینک سایتشو میفرسی؟

1 لایک کرده

لینکشو ندارم اما apexfx.info بزنی میاره بالا

https://apexfx.info/

1 لایک کرده