حکم شرعی درآمد حاصل از پراپ فرم

آفرین خلاف روند هم پوزیشن باز بکنی کفّاره داره. باید به 7 تا مستمند غذا بدی.:joy::joy::joy:

اردلان به تایپت میخوره تریدر مذهبی باشی برادر

التماس دعا

اگر به قصد لذت نباشد و در مواقع ضرر آب قطع نشود ،حلال مشکوک یا در لغت suspicious halal میباشد.

داداش

مرجع تقلید داریم واسه اینکارا ( البته اگه علامه ها حالیشون شه پراپ چیه اصلا)

بسته به مدل درآمدی و فعالیت پراپ داره. مشکل اصلی اینه که تو خیلی از پراپ‌ها پول اصلی از ترید درنمیاد، از فروش چالش درمیاد؛ یعنی بیشتر دارن به اصطلاح «حساب دمو» می‌فروشن تا سرمایه واقعی. اگه کپی‌ترید و معامله واقعی پشتش نباشه، ماجرا یه کم بوی «تو بباز، ما بساز» می‌ده. برای همین خیلیا می‌گن این مدل از نظر شرعی محل اشکاله و سخت می‌شه با خیال راحت گفت حلاله.

واقعیت مسئله اینه کلا این جور معاملات شرط بندی و قماره چون خرید و فروش واقعی انجام نمیشه یعنی ما در عوض دلار که می‌دیم چیزی دریافت نمی‌کنیم و فقط شرط بندی میکنیم حالا یا سود یا ضرر قمار هم اینجوریه دیگه ده نفر جمع میشن پول می‌زارن بعد دو سه نفر برنده میشن و بقیه میبازن دین نمی‌خواد لطمه به مال مردم بخوره میگه حرامه الان تو این معاملات بای و سل سودی که گرفته میشه در اصل پول بقیست از جای دیگه نمیاد این میشه قمار به سبک نوین حتما اثراتشم در آینده معلوم میشه بری صبح تا شب کار کنی چیزی تولید کنی کجا یا بیای دوتا نمودار تحلیل کنی پول بقیه بیاد تو جیبت بقیه ای که خلیاشون اصلا ترید بلد نیستن اینقدر مردم بد بخت شدن اینقدر آدما با خوردن این پولا بی اعتقاد شدن از هر طرف بدبختی میاد اثرات همین چیزهاست گروه خودمم هنوز در حال تحقیقات هستم در مورد این مسائل علاقه دارم ولی شرع و دین دستمو بسته ترید انجام نمیدم اگرم انجام بدم فقط اسپات

اگه سود ۱۰۰۰ دلار باشه فرضاً

۱۰۰۰تقسیم بر ۸ میشه ۱۲۵ که یک شانزدهمش میشه ۷.۸۱۲۵ و تقسیم بر ۱۲ میشه 0.6510416667 میشه که سه پنجم این هم میشه 0.3906249999 و خمسش هم میشه یک پنجم
به عبارتی 0.078125
اگه ما ۷ سنت از ۱۰۰۰ دلار بدیم حلاله حاج آقا؟:smiling_face_with_tear::joy:

اگر قبل از هر ترید لب تاب و گوشی خود که باهاش ترید می‌زنید رو غسل بدید حلاله حلااااال

پس کل بازار فارکس هم بر اساس منطق شرط بندی و قماره، پس با لفت دادن از این گروه و تریدینگ و با یکی خداحافظی هم خدای خود را هم بچه های کامنیوتی را خوشحال می‌نمایید

فارکس حرامه پراپ حلاله؟

خب با پراپ تو فارکس کار میکنن دیگه کار دیگه ای هم مگه میشه با پراپ کرد؟:neutral_face:

فارکس حلال حساب اسلامی هم خیلی از بروکرها دارند . پراپ فقط مول دور ریختن

اگر سلامت کامل هستی و میتوانی تو ادارات استخدام شوی درآمد مجازی فارکس کریپتو حرام هست

شما باید تو ادارات و سایر نهادها کار کنی

من ۶ ساله تریدرم

و یکی از کامنت ها متوجه شدم ترید با cfd جدی جدی مشکل داره

موضوع این نیست که میگن ترید قمار نیست

بله ترید قمار نیست

ولی ترید روی cfd دقیقا شرط بندی روی حرکت قیمته نه مالکیت

قطعا فحش میخوری

قطعا مسخره میشی

کامیونیتی ترید ایران تاکسیک ترین کامیونیتی هست که من دیدم اصلا به هیچ کسی توجه نکن

اگر دین برات مهمه بله مشکل داره

من کنار گزاشتم این کار رو همین امروز

ممنون که این تاپیک رو باز کردی

موفق باشی

و شما هم دلخوش ت این بازارهای مجازی نباش من هفت سال ترید میکنم ب جایی نرسیدم الان هم اجاره نشین هستم صاحب خانه هر روز به من میگه هرررری

اگر سود به دست امده به صورت فرادا مورد مصرف قرار گیرد حرام است
اما مصرف ان به صورت جماعت حلال است

و من الله توفیق

به نظرم خود فارکس مشکل نیست.اما وقتی ما میدونیم نرخ برد پراپ بسیار پایین هست،وحتی میدونیم پراپ ها روی باخت ما حساب کردن وسود برندها رو هم اغلب از همون فروش پراپ میدن ،این ذهنیت پیش میاد که مایی که داریم پراپ میخریم مستقیما چشممون به پول همدیگه هست ومستقیما میدونیم که پراپ روی ضرر اکثریت حساب کرده ،درنتیجه تبلیغ و استفاده از پراپ میدونه مشکل داشته باشه.اما چون ما فرضمون بر این هست که توی بروکر مستقیم وصل میشیم به بازار جهانی که شرکت‌ها، بانکها ،افرادی.. هستندمشکلی نیست اما تشویق اذهان عمومی به این وادی می‌تواند مشکل دارباشد.

خوشم اومد. :rofl::rofl::rofl:

واقعا مردم چه دغدغه هایی دارن.

وام با سود چند برابری که مصداق بارز جنگ با خدا و کلمه ربا هست رو حرام و حلال نمی کنند. گیر داده به این آب باریکه برای فرار از تورم خود ساخته امثال خودش.

از نظر فقها فارکس حرامه،از نظر قانون کشور جرم هست

در همین راستا نزول دادن و گرفتن هم حرام هست

اما وام بانکی حلاله

پراپ برای دور زدن این جفنگیات میگه پولم رو بصورت قرض الحسنه دادم و بیشتر سودِ کاری که با پول میشه رو هم وام گیرنده بر میداره

به همین زیبایی :joy:

از کی جرم شده؟ :neutral_face:

از سال ۸۶

اگر دستگیرمون نمیکنن هم دلیل دارن

میگن تریدر خودش مال باخته ست و دیگه نیازی به برخورد قضایی نداره :joy: