امیدوارم همیشه سلامتی باشه برای والده محترم حاج مهدی گل ،ممنونن داداش.
من دارم تلاش میکنم با هر سختی که هست از فرامین صوتی فقط استفاده کنم . این اوایل سخته ولی مظمعنم پایان سال خیلی قوی تر میشم توش . استفاده ی حداقلی از موس و تکیه بر فرامین صوتی
امیدوارم همیشه سلامتی باشه برای والده محترم حاج مهدی گل ،ممنونن داداش.
من دارم تلاش میکنم با هر سختی که هست از فرامین صوتی فقط استفاده کنم . این اوایل سخته ولی مظمعنم پایان سال خیلی قوی تر میشم توش . استفاده ی حداقلی از موس و تکیه بر فرامین صوتی
من نوکرتم داداش❤️
زود خوب میشی فکرش نباش تمریناشو انجام بدی زود خوب میشی
مرتضی داداش همه لباس هام رو بخشیدم این و اون ، زدی تو خال داداش .
خیلی . منو چند مدت ناکار کرد
دیگه داداش در اون حدم نه دیگه، شما زیاده روی داری میکنی ![]()
داداش بخاطر نشستن زیاد و کم تحرکی هست، میشینی رو صندلی مث من ناخودآگاه غوز میکنی و سر و گردنت میبری جلو و دقت کن، بالا تنه ات، یعنی شکم تا سر، از زیر دنده هات وقتی میشنی و قوز میکنی خم میشه و فشار دیافراگم و دنده هاست روی ارگان های سمت چپ، منم دقیقا همین رو دارم، حتی صندلی طبی دارم دو سال ولی پشتی صندلی رو میدم عقب ولی سر و گردنم میدم جلو و قوز میکردم و میکنم و برا همینه بیشتر، ورزش شروع کن ی سرچ تو گوگل بزن نرمش و ورزش در خانه، سبک شروع کن، خواب خوب هم داشته باش چون زیاد نشستیم پشت صندلی و میشینیم هنوز هم وقتی خواب کافی نداشته باشیم اون عضله های شکی و کمر و سمت دنده ها استراحت کافی نکردن و دوباره دردت زیاد میشه اون روز، مراقب خودت باش امیدوارم درست گفته باشم و کمکت کرده باشه
وقتی هم عصبی میشی و استرس زیاد، اسید معده ترشح میکنی و معده ات بزرگ میشه ورم میکنه و فشار میاره به قلب و بقیه اندام های شکمی بدن و درد تو قفسه سینه میگیری فکرمیکنی قلب درد داری، شرت آلمینیوم معده کمک میکنه ولی دکتر برو بگو و اون بزار بگه بهت
درد قفسه سینه رو اتفاقا یادمه دیده بودم دوستی ندشته بود وقت نشد توضیح بدم
انگلیسی ها یه چیزی دارن بهش میگن گات فیلینگ ما هم داریم مثل دل شوره یا یهو دلم ریخت .
این مربوط به استرس هنگام تریده ، دوست من اگر دقت کرده باشی ترید های یتیم خیلی بیشتر سود میدن ، ترید هایی گه ۲ هفته رهاشون کردی ، تو اگر مثل همه ی دنیا کارکرد رو بر اساس کوارتر بررسی کنی نه مثل کاسبا که شب به شب دخل جمع میکنن والله موفق تری .
این راهکار ها رو توصیه میکنم :
از یه استراتژی معاملاتی یا ادیکاتور جامع که میتونه کل بازار رو رصد کنه استفاده کن
بالای ۶۰۰ نماد معاملاتی داریم که ۷۰ درصد مواقع حالت خنثی یا نیوترال دارن و شما هر آنچه بدست اوردی رو معمولا اینجاها از دست میدی تا وقتی ندونی خود رنج بهترین جا برا در اوردن ۱۰ تا ۱۰ دلاره بجای ۱ صد دلاری .
از خدمات سایت پاینکانکتور بهره برداری کن و ترید ها رو نیمه خودکار کن .
حتما بخشی از سرمایه رو به کپی ترید اختصاص بده و سبدی از تریدرهایی داشته باش که بالاترین حجم سرمایه رو جذب کردن یا بالاترین درصد سدر رو ثبت .
مقدار استاپ لاس بر اساس پیپ با پوینت یک داده ی معلومه ، تو باید بدونی با چند دلار ضرر این درد قفسه سینه رو حس میکنی . یکی با ۱۰۰ دلار حالش بد میشه یکی با ۱ میلیون دلار . این عدد هم باید برات مشخص باشه و یشه دومین دادا . حالا عدد دوم رو در عدد اول تقسیم کن تا مقدار دقیق لات سایز رو بهت بده . تو میتونی با کمک هوش مصنوعی اصلا یه اپ خیلی خیلی ساده و وب پایه درست کنی یا حتی باز تم از خدنات سایت های فعال در حوزه ی فینتک برای این مهم استفاده کنب .
ترید از نظر استرس تو ۳ تای اول دنیا بود زمانی که بررسی مبکردم سالها پیش و با ۱ رتبه اختلاف پایینتر از سرباز حرفه ای. من خودم هم فکر میکروم تا خودم روی لبه ی تیغ راه نرم و بل لورج هزار فول مارحین وارد نشم تریدر نیستم که اشتباه بود اما اشتباهی که در نهایت کمک کرد بتونم خال زنی کنم در نهایت تو ترید ها .
از لورج بسیار بالا استفاده کن ، ۹۰ درصد مفهمو لورج رو درک نکردن و فکر میکنن ریسکه ، خیر . این اهرمیه برای بالا بردن قدرت خرید شما ، نه اینکه تمانش رو به ۱ ترید اختصاص بدی برای اینکه هر بار سیگنال گرفتی بتونی خرجش کنی و تموم نشه. هر لات یورد دلار با اهرم هزار میشه ۱۰۰ دلار و اهرم ۲ هزار میشه ۵۰ دلار .
من بهت قول میدم این کارها رو انجام بدی تا اخر عمرت که انشالله صد ساله بشه استرس نخواهی داشت ، عمری که خودم یقین دارم حدود ۶۰ کندلش بسته میشه و بزرگترین علتش هم همین استرس بود . عکس های ساعتم روپیدا میکنم و حتما میفرستم از اخطار ضربان قلب تو تریدهام .
اولین ترید رو من زمانی زدم که یه جوان مرد ۲۵ ساله ی الان هنوز بالغ نشده بود ، گوش کن ، ضرر نمیکنی .
سعی کن از ترید های روزانه و سویینگ خیلی استفاده کنی ، این سیگنال مربوط به بیت برای هدف ۱۱۵ هزار .اولین ورود بر اساس سیگنال پامپ بنفش در ۷۰ هزار بوده با استاپ که هنیشه کف سیگناله . در خصوص استاپ توجه کن تو برای تولد یه دلیل وارد مارکت میشی وقتی اون دلیل مرده بود بیا بیرون . زمانی یادم میاد جلو چشمم دلار ها اتیش میگرفتن و چون کسی رو نداشتم جز خدا بهش میگفتم خدا اگه سود شه همش رو مبفرستم برای خانه ی کودکان پروانه ای .
پادکست هایی مثل چت ویت تریدرز خیلی بهت کمک میکنن ، تو توی این فوروم ها مثل ایران بروکر از مهدی زیر پیرن میبینی تا نماینده ی سابق فلان بروکر ، تو پادکست اما همه ادم حسابین .
برای موفقیتدر ترید باید زبانت در حد ایلتس ۸ اکادمیک حداقل باشه اگر نیست هر قسمت این پادکست
رو بده بههوش مصنوعی برات فارسی سازی میکنه .