فروش فوری مانیتور تریدینگ

فروش فوری مانیتور منحنی سامسونگ 49 اینچ
و مانیتوری صنعتی فلت ساخت ژاپن شرکت NEC - منقش به تصویر لوگوی بی ام دابلیو

به بالاترین پیشنهاد

09351767037

4 لایک کرده

بلاخره استاد امامی نژاد

کم کم داری منطقی میشی!

دیگه دوران ترید سنتی تموم شد!

باید مانیتور و نمودار را بی خیال بشید!

افرین شما نشون دادی ادم منطقی هستی!

ترید یعنی ضرر کردن!

بعد از ضررهای سنگین استاد امامی تصمیم به موقعی برای خروج از دنیای معامله گری گرفتند!

3 لایک کرده

یعنی میخوای بگی ترید کردن برابر با ضرر کردن هست ؟

2 لایک کرده

اونوقت میشه بزرگوار توضیح بدن ترید سنتی چیه و ترید غیرسنتی یا مدرن و …چیه؟؟

4 لایک کرده

شاید بنده خدا میخواد یه بزرگتر بگیره چرا سریع نتیجه گیری میکنید….

4 لایک کرده

۴ عدد موس وایر لس
۱ عدد موس و کیپورد پلی استیشن ۴ پرو
۱ عدد مودم ZTE با قابلیت ارتقا سرعت ال تی ای با فایو جی

توضیح ابر تورم ۴ عددی برای شما عزیزان توضیح واضحات است ، هل پوک هم بزودی ۱۰ برابر ۲۰ برابر خواهد شد ، توصیه میکنم هر چیزی که بهش نیاز ندارید حتی ۱ جفت جوراب رو فروخته و به طلا یا ارز تبدیل نمایید .

مانیتور صنعتی ساخت ژاپن امکان روشن بودن مستمر رو داراست و خودم معمولا برای مانیتور سویینگ ترید ها ازش استفاده میکنم ، ۴۹ اینچی منحنی هم ۱ بار گارانتی رفته و اولین مدل سری های ۴۹ اینچ خمیده سامسونگه ، با مهلت تست و بدون گارانتی . موس ها رو هدیه میدم و قیمت خرید مودم هم ۵۰۰ دلار بوده ، اگر پیدا شه که بعید می دونم افت زیادی نخواهد داشت ، این مودم در واقع ۲ درجه از دستگاه استارلینک از نظر سرعت پایینتره .

انجام بازی های کامپیوتری به سرعت اسکالپر ها همیشه کمک کرده و اگر گیمر هستید با موس و کیبورد امکان گیم FPS بهتری خواهید داشت .

6 لایک کرده

استاد امامی نژاد

در سردرگمی بود . برای ماندن و رفتن از دنیای معامله گری!

پیرامون بحثی و نصیحتهای که به ایشان داشتم !این بزرگوار تصمیم به خروج کامل و همیشگی از بازار گرفتند!

به احتمال زیاد از این به بعد قیمت مانیتور کاهشی میشود چون نه تریدری داریم نه اینترنتی و نه شغلهای مرتبط به فضای مجازی!

پس قیمت بالایی به طرح مزایده فروش استاد امامی برای مانیتور پیشنهاد ندهید . که قیمتها نزولی هستند!

مانیتور استاد را به صورت مناقصه بردارید که بازار ترید خرابه!

3 لایک کرده

من یه اخلاق دارم الاغ که بهم لگد میزنه بهش لگد نمیزنم
برا بار اول البته
سرتو بنداز پایین متغیر مجهول سرت بکار خودت باشه باحترام عزیزان دارم رعایت میکنم

7 لایک کرده

پست توسط نویسنده حذف شد

حسادت ازتون میباره خدا هیچ آدمی رو مثل شما نکنه

3 لایک کرده

دوست عزیز من میخام با اجازه ت نظرمو راجع تصمیمت دوستانه تر عرض کنم

منم تا حدود زیادی مثل خیلی دیگه از آمار جامعه تریدری تو وضعیت موجود قفل شده ام

ولی توصیه میکنم اگر در دنیای ترید راندمان بالای ۷۰ درصد هم داری زود تصمیم نگیر حداقل یکماه دیگه صبوری کن که برعکس شایعاتی که گفته میشه از نظر من قطع دائمی اینترنت به هیچ وجه مقدور نیست برای حکما

بحران حل یا سبکتر بشه مجدد وصل خواهد شد .

اگر هم اینترنت طبقاتی بشه به تحقیق عرض میکنم که با حداقلی ورژن طبقاتی هم امکان ترید خواهد بود

اگر هم که تصمیم به مهاجرت یا چیزی شبیه اون داری که خب حیفه این سیستم ها ی مفید و متناسب رو با خودت نبری

و راجع هر دو موضوع هم دنیای ترید هم مهاجرت من هم شرایط شما رو دارم و تصمیم بر یکماه صبوری بیشتر دارم

در آخر امیدوارم هر چه که خیر و صلاحت باشه هم اکنون هم آینده برات رخ بده .

4 لایک کرده

با این جمله آخرت درباره قیمت گذاری روی اموالی که به تو ربطی نداره فهمیدم تو یه آدم مریضی هستی که دنبال خالی کردن عقده های خودت از این بازار هست نه کسی که میخواد تجربیاتش رو با بقیه به اشتراک بزاره تا اونا هم استفاده کنند . حالا هم یه فضایی پیدا کردی و مثل چی افتادی به جون این کامینیوتی

3 لایک کرده

بله قطعا!

اصلا در مورد ترید یعنی ضرر !شکی به دلتون راه ندید!

ما باید از اساتید و بزرگان این عرصه همچون استاد بزرگ امامی نژاد که زحمات بسیار زیادی برای جامعه ی تریدری داشتند الگو بگیریم!

وقتی استاد بزرگی همچون امامی نژاد که نبض بازارهای مالی را در دست داشتند و ضررهای سنگینی را با معاملاتشان به بانکهای مرکزی و موسسات مالی بزرگ دنیا رساندند!

قصد خروج همیشگی از بازار را دارند!

یعنی دوران ترید به پایان رسیده!

2 لایک کرده

قابل توجه استاد امامی!

ولی taha جان اشتباه میکنید در مورد استاد امامی!

استاد امامی به هیچ عنوان حسود نیستند!

اتفاقا شخصیت بسیار متواضع و بخشنده ای دارند!

الان هم قرار است که مانیتور را با قیمت یک پنجم قیمت اصلی به خریداران بفروشند!چون در طول زندگی خمس سرمایشون را نداده اند!

استاد امامی بسیار انسان شریف و با گذشتی هستند!

3 لایک کرده

استاد امامی عزیز!

این که شما با این موجودات زبان بسته به نرمی و متانت برخورد میکنید جای قدردانی دارد!

ولی استاد پیشنهادم این است که سعی کنید در همنشینی های خودتون تجدید نظر کنید.کبوتر با کبوتر باز با باز!

یعنی دوستانتان را بهتر انتخاب کنید که ضربه ای به شما نزنند!خصوصا ل گ د نخورید!ازشون!

استاد امامی نژاد گرامی!

اون موقعی که من اومدم تاپیک شما را دیدم .27 بازدید داشت و صفر پاسخ!

بعد که من به تاپیک شما پاسخ دادم .اگهی فروش شما امار بازدید و تعداد پاسخها چندین برابر شد!

به علت تبلیغات موثر من روی اگهی تاپیک شما!

شما شرعا و عرفا موظف هستید زمان فروش مانیتور 50% سود حاصله را بابت تبلیغات موثر ، به حساب بنده واریز کنید!

3 لایک کرده

پیامام رو از روی پستت حذف کردم ارزش صحبت کردن نداری

3 لایک کرده

خسته شو حاجی خسته شو

چرا خسته نمیشی

2 لایک کرده

ببین aliدجان!

در مکتب روانشناسی !

موسیقی و خصوصا نوشتن باعث کاهش استرس میشه!

فعالیت من در این انجمن فقط برای سرگرمی و فریب دادن ذهن جهت کاهش استرس ناشی از موقعیت فعلی هست که داخلش قرار داریم!

واقعا عجیبه !که شما هر واکنش من به تاپیکهاتون را به معنی دشمنی یا حسادت یا دخالت در نظر میگیرید!

من هدفم از فعالیت در این انجمن سرگرمیه!

از دید من اعضای انجمن شبیه ربات یا هوش مصنوعی هستند!

من که کسی را نمیشناسم که بخوام باهاش دشمنی داشته باشم!

نا سلامتی بزرگ شده اید!سعی کنید ظرفیتهاتون را بالا برید!

من معامله گری همه زندگی هست!

اگر شما 2 روزه وارد این بازار شدید من دو دهه هست که در این بازار فعالم!

اگر از معامله گری متنفر بودم دو دهه داخل بازار به صورت مستمر فعال نبودم!

عزیزان سطح درکتون را ببرید بالا!هر چیزی را به خودتون نگیرید!

5 لایک کرده

فضولی هم حدی داره ها

1 لایک کرده

دوستان وبهوک و ترید خودکار که هیچ این ترایسیکل و فرود کلا الارم و پنجره زمانی ندارن ! لطفا موضوع بررسی هیرا گلد رو مطالعه بفرمایید

3 لایک کرده