عشق منی مرد:heart:![]()
همیشه ۰.۵٪ سعی میکنم دست به ریسکم نژنم فعلا
چون میدونم خودم، خوشم میاد همینجوری بدون منطق زارت و زورت عوضش میکنم.
خیلیم عالی دمتگرم برادر
ممنون از وقتی ک گذاشتی❤️
تو چه سایکلی معامله میکنی؟ اصلا سایکل خاصی معامله میکنی؟
حال ترید همینه . علتش کمر درد نبوده باید علت واقعی را پیدا کنید من بارها همین اتفاق افتاده مهم پیدا کردن و حل همین مشکل است . چون معمولا در ترید معمولا ما ماهی یا هر 20 روز یک بار جریانهای داده ای داریم که غیر قابل پیشبینی هستند و با حرکات سریع و غیر قابل پیشبینی سود تریدهای را می بلعند
جالبه حتی یک نفر هم به پرسش تصای تاپیک جواب نداد نمی دانم چرا تریدرهای ایرانی از بیان میزان درامد یا سود ماهیانه و سالیانه خودشان وحشت دارند منم یک تاپیک زدم یک نفر هم جواب نداد در حالی که خودم کامل بیان کردم .
ستاپ جوریه ک تو رنج معامله نمیده
میشه گفت تو کانال و اسپایک معامله میگیرم
بیخیال بقیه داش فرهاد
واسه خودمو گفتم بازم میگم
وین ریت ۴۵ ار دو
استراتژی ، کفو سقف کندل ۱۵ دیقه مشخص میکنی
میری تو ۵ دیقه بالا یا پایین کلوز داد تو یک دیقه رو پولبک با کندل تاییدیه وارد میشی .
از بقیه ام ناراحت نباش تعداد کسایی ک استراتژی خوب دارن زیاده ولی کسایی ک بهش عمل میکنن زیاد نیستن.
ببین بانکا در بهترین حالت در ایران روی سپرده ارزی ۶ درصد میدن مثلا الان پارسیان فککنم۴ درصد در ساله . تازه اونم اگه از اخر نگن مبلغ ریال میدیم با نرخ دولتی . این یعنی شما اگه سالی حتی ده درصد یعنی ماهی کمتر از یک درصد بتونی سود کنی جزو موفق ترین تریدر ها هستی.
متاسفانه نود درصد مطالب در فروم ها توهمات هست تا واقعیتها.
شخصا در هنگام ورود به ترید،سبک کاری رو یاد گرفتم که در طول ماه شاید حدود ۲۰ ورود بده و حدود ۵یا۶ استاپ میده،۵ ورود تی پی ۳ و بقیه تی پی ۱و ۲
از نظر مدرس دوره ام اگر در طول ماه ۱۰ تی پی خالص با ریسک ۱ درصد داشته باشیم کافیه
در دوره تجربه کردن مارکت،متاسفانه بالانس حساب پایین و کسب سود ماهانه کم منتال مارو به هم میریزه و انتظار از کار بالا میره و برای ورودهای بیشتر،هی تایم فریم کم میکنیم.جفت ارز کفاف نمیده،میریم روی طلا
وارد چرخه فرسودگی میشیم و به قول متخصصان دراداون حساب بالا میره.ممکنه من ماهی ۱۰۰۰دلار سود کنم اما ته ماه ۶۰۰تاش رو پس میدم مارکت و اون ۴۰۰تا میشه دلخوشی که مثلا کار کردم
اما فکر کن یه حساب پراپ نه چندان بزرگ ۱۵کا باشه و ماهی ۱۰ تی پی خالص داشته باشی.چه سودی داره!نیاری هم نیست هر روز هر ساعت،خودتو مجاب کنی که حتمی باید ورود بزنم
مشکل ما منتال هست.منتال هم رابطه مستقیم با عملکرد و بالانس حساب داره
حرفت کاملا درسته
این ذهن لامصبو باید درس کرد
ک سر کوچیک ترین چیزا اذیت نکنیم خودمونو.
خودم ذهنم سر این ک چرا استراتژیو یک ساعتو نیم دیر تر اجرا میکردم با این ک سود ده شدم بهم ریخت
و دوباره رفتم بک تست گرفتم یک سالو ، هنوزم سر این ک بک تست تو زمان درسش میگرفتم یا ن تو مخمه سر این جا ب جاییه یک ساعته .
البته ملاک این نباید باشد در جایی که تورم 60 درصدی داریم خوب خرید هر کالایی باعث سود 60 درصدی در سال میشود. بنابراین در ایران باید حتما بتوانی سرمایه را سر سال دو برابر کنی. این برای سرمایه های خرد ممکن است ولی سرمایه های بزرگ خیلی دشواره.
ارزش دلار تو یکسال بیشتر از دوبرابر شده اونم حساب کن . به اضافه ده درصد . یعنی یک حساب ۱۰۰۰ دلاری پارسال تابستان ۸۰ ملیون بوده امسال ۱۸۰ ملیون البته تا تابستون ۲۰۰ حساب کن به اضافه ده درصد میشه ۲۲۰ ملیون !!! بعنی شما ۱۴۰ ملیون به ۸۰ ملیون پارسالت اضافه کردی .
برترین تریدرها و سرمایهگذاران جهان (آمار ۵۰ سال اخیر):
· سرمایهگذار: جیم سیمونز (Jim Simons) |
بازده ناخالص سالانه: ۶۶٪ | بازده خالص سالانه: ۳۹٪ | دوره عملکرد: ۱۹۸۸ تا ۲۰۱۸ (۳۱ سال)
· سرمایهگذار: جرج سوروس (George Soros) |
بازده ناخالص سالانه: ۳۰٪ | بازده خالص سالانه: ~۲۰٪ (تخمینی) | دوره عملکرد: ۱۹۷۰ تا ۱۹۹۹ (۲۹ سال)
· سرمایهگذار: پیتر لینچ (Peter Lynch) |
بازده ناخالص سالانه: ۲۹٪ | بازده خالص سالانه: ~۲۰٪ (تخمینی) | دوره عملکرد: ۱۹۷۷ تا ۱۹۹۰ (۱۳ سال)
· سرمایهگذار: وارن بافت (Warren Buffett) |
بازده ناخالص سالانه: ۲۰٪ | بازده خالص سالانه: ~۱۵٪ (تخمینی) | دوره عملکرد: ۱۹۶۵ تا ۲۰۲۳ (بیش از ۵۸ سال)
· سرمایهگذار: رِی دالیو (Ray Dalio) |
بازده ناخالص سالانه: ~۱۲٪ (تخمینی) | بازده خالص سالانه: ~۱۰٪ (تخمینی) | دوره عملکرد: ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۳ (۳۲ سال)
-–
صندوقهای سرمایهگذاری برتر جهان (آمار ۵۰ سال اخیر):
· صندوق: Medallion Fund (رنسانس) | بازده ناخالص سالانه: ۶۶٪ | بازده خالص سالانه: ۳۹٪ | دوره عملکرد: ۱۹۸۸ تا ۲۰۱۸ (۳۱ سال)
· صندوق: Fidelity Magellan Fund | بازده ناخالص سالانه: ۲۹٪ | بازده خالص سالانه: ~۲۰٪ (تخمینی) | دوره عملکرد: ۱۹۷۷ تا ۱۹۹۰ (۱۳ سال)
· صندوق: Citadel Wellington Fund | بازده ناخالص سالانه: ~۲۵٪ (تخمینی) | بازده خالص سالانه: ۱۹.۶٪ | دوره عملکرد: ۱۹۹۰ تا ۲۰۲۳ (۳۳ سال)
· صندوق: Berkshire Hathaway | بازده ناخالص سالانه: ۲۰٪ | بازده خالص سالانه: ~۱۵٪ (تخمینی) | دوره عملکرد: ۱۹۶۵ تا ۲۰۲۳ (بیش از ۵۸ سال)
· صندوق: Bridgewater Pure Alpha | بازده ناخالص سالانه: ~۱۲٪ (تخمینی) | بازده خالص سالانه: ~۱۰٪ (تخمینی) | دوره عملکرد: ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۳ (۳۲ سال)
· صندوق: Templeton Growth Fund | بازده ناخالص سالانه: ۱۱.۵٪ | بازده خالص سالانه: ~۱۰٪ (تخمینی) | دوره عملکرد: ۱۹۵۴ تا ۲۰۰۴ (۵۰ سال)
من پکیج فروش میستم دوست من
دنبال تبلیغم نیستم
فقط میخوام بگم انقدرم که شماها میگین اوضاع داغون نیست
که خیچکس سود ده نیست و فلان
این مارکت سود نمیده
تینکه در ماه چنتا ورود دارمم بستگی به ستاپم داره
گاها روزی یک تا سه ورود بهم میده
بعضی روزا ورودی نمیده
حالا نتیجت از این سوالت چی بود؟
من نگفتم شما پکیج فروشی ک برادر قضاوت کننده خداست .
و اینکه نمیگم همه ضرر میکنن
صرفا سوالمم واسه این بود ک بدونم مقدار ریسکی ک میکنن چقدره من خودم ننیتونم زیاد ریسک کنم تحمل ریسک بالارو ندارم واس همین سقف ریسکم یک درصده .
و این ک گفتم ماهی چند تا ورود میزنید واس این بود ک بدونم این وین ریت ۷۰ ۸۰ درصدی ک گفتید از تعداد معاملات پایین با صبر زیاده یا این ک ن تعداد ورود ب معاملاتتون بالاست ، ک فهمیدم و ممنون ب خاطر اطلاعاتی ک دادید.
اگ راحتید میتونید همینجا لینک گروه بفرستید خوشحال مبشم بیام تو گروهتون.
من روزانه کلا ۲ درصد حای ریسک دارم
چون استراتژیم در روز میتونه چندین ورود بده
و استاپام کوچیکه و امکان اینه رو یه ناحیه هانت بشم و دوباره ورود بده
هر معامله رو نیم درصد ورود میزنم
اگه لندن اولیو تی پی بگیرم کلا میرم نیویورک میام
اگه اولیو لندن استاپ بشم دوباره ورود بهم بده ورود میزنم
اگه دوباره استاپ شدم کل میرم نیویورک میام
همونطور که حتما میدونی چرخه ها به هم وصل هستن پس اگر قواعد شکل گیری چرخه ها رو ندونی نمیتونی توی سایکل مورد نظر بخوبی معامله کنی.
قواعد چیه؟
اول باید بدونی اون سایکل در چه صورتی ایجاد میشه و دوم اون سایکل چه ماهیتی داره
مثال: اگر بازار رنجه اون رنج چه نوع رنجیه؟ بزرگه ،کوچیکه،نامتقارنه، جمع شوندس، باز شوندس و …
نکتش اینه قبل از اینکه اون رنج ایجاد بشه باید اینایی که گفتم بدونی
نکته بعدی اینه:
هر چرخه سطوح حمایت مقاومت مخصوص به خودش رو داره
هر چرخه لگ شماری مختص به خودش رو داره
بعضی از چرخه ها زودتر تبدیل به چرخه بعدی میشن و بعضی دیرتر به پایان میرسن
[quote=“محمد کِی, post:54, topic:11265, username:Kei”]
…r Pure Alpha | بازده ناخالص سالانه: ~۱۲٪ (تخمینی) | بازده خالص سالانه: ~۱۰٪ (تخمینی) | دوره عملکرد: ۱۹۹۱ تا ۲۰۲۳ (۳۲ سال)· صندوق: Templeton Growth Fund | بازده ناخالص سالانه: ۱۱.۵٪ | بازده خالص سالانه: ~۱۰٪ (تخمینی) | دوره عملکرد: ۱۹۵۴ تا ۲۰۰۴ (۵۰ سال)
[/quote
البته کاری به ترید ندارم ولی اینها مربوط به کشورهایی است که تورم سالیانه انها 2 درصد است و زبیعتا 39 درصد سود سالیانه خیلی زیاده ولی در ایران که شب میخوابی صبح بیدار می شوی اجناس 3 برابر است این رقمها خیلی مسخره است
بله،اگر درآمد ریالی داشته باشید مسخرس،اما فکر کنم همگی با دلار تو فارکس و … فعالیت میکنیم.
این اعداد هم صرفا یه دیدگاه هست که افراد یه درکی از درصدهای جهانی پیدا کنن که اگر کسی مدعی شد من ماهی ۳۰ الی ۴۰ درصد سود میکنم یه مقدار به فکر فرو برن.و اینکه بدونن شاید اون ۳۰ درصد حاصل یه خوش شانسی بوده و تکرار اون آمار مثل صندوقا و افراد مشهور برای چندین سال خیلی سخته.