سود سالانه تریدرها چقدره؟

حتما نشون بده مشتاقم برادر

امیدوارم تجربه هاتو تکرار نکنی درسشو بگیری

واگرنه خودتو اذیت میکنی

2 لایک کرده

البته که برآید سه ماه اخیر من اصلا عددی حساب نمیشه چون اینترنت قعط بوده شیش ماه اخیر رو هم حالا من اگه بگم فلان قدر … اینکه یکی باورش نمیشه یکی استیتمنت میخاد یکی هم استراتژی میخاد تهش هم که یکی میاد التماس دعا..

با احترام به شما

بهتر همچین سوالاتی رو از هم نپرسیم…

2 لایک کرده

حرف شما درسته و قبول دارم.

و اینکه مم این سوالو واسه این ک ذهنم اروم ش ب وین ریت بالا سود بالا فک نکنم پرسیدم .

حرف زدن خوب دیدگاه خوب ب ادم میده و از فکر الکی میای بیرون.

سیستم ترید من خارج از آموزش های آکادمیک و تئوری و توصیه های تکراری هست :joy:

یه روزهایی تبدیل میشم به محمدعلی پورصمدی که با حجم ۰/۰۱ پوزیشن هایی با تارگت۱ و ۲ میگیره

لابلای این دوران تک روزهایی پیش میاد که با ذهن خراب فقط به قصد تر زدن وارد میشم :joy:

1 لایک کرده

ان شاالله با هم برادر ذهنم بعد از جنگ بهم ریخت پراپ گرفتم نصفه مونده با این ک تو سود ولی ذهن درگیره

اوکی رفیق متوجه شدم

به نظرم به سودت دلاری نگاه نکن .به درصد نگاه و بر آیندت نگاه کن اینطور که من مثلا دو هزارتا یا اصلا پونصد تا مارجینمه …و افزایش دو تا پنج درصدی روزانه کفایتمه

دو تا پنج در صد پونصد تا میکنه بیست تا پنجاه دلار …البته که یه روزایی هم هست که انگار بازار رو میل تو میچرخه تو اونروزا بیشتر در صد بزن … اینکه یه شبه صد تا رو بکنی هزار تا البته که میشه بهت قول میدم که خیلی راحت میشه ولی اون تفکری که یه شبه صد تا رو میکنه هزارتا یه شبه هم هزار تا رو میکنه صفر…

2 لایک کرده

دنبال استراتژی نباش. نگاهت رو عوض کن دنبال تحلیل قوی باش. اگه بدونی مارکت به کدوم سمت میخواد بره نوشتن استراتژی ساده ترین کاره

1 لایک کرده

خیلیم عالی ممنونم از راهنماییت و وقتی ک گذاشتی امیدوارم تو مسیر زندگیت موفق باشی ان شاالله .

1 لایک کرده

ارادت …مسیر سختیه تو هم موفق باشی…

1 لایک کرده

نکته جالبیه حتما بهش فک میکنم .

فقط این ک چیجوری میشه ب این مرحله رسید؟

من استراتژی دارم ب سود رسیدم فقط دنبال وین ریت بالا با r2 هستم وین ریت حداقل ۵۰ باشه

من متوجه منظور شما نشدم دوست من

اولین کسی هستی که میپرسه چطوری میشه؟

چه تایم فریمی کار میکنی

چه نمادی

چه سبکی

چه سشنی

1 لایک کرده

شما میتونین بیاین گروه بنده

معاملات بنده هر روز بصورت لایو شیر میشه

استراتژی معاملاتیم هم کاملا رایگان اموزش دادم

میبینین وین ریت معاملات من ۷۵ تا ۸۰ درصده

و ریوارد معاملاتم ۴ بیشتره

سبکمم نقدینگی هستش

و استراتژی هم کاملا شخصی سازی شده

2 لایک کرده

ماه قبلی ۲۰ اینا بود

این ماهی تا الان ۸.۵٪ بوده ولی مرررددد دنبال اطمینان و سود قطعی و پایداری توی ترید نباش!

اینه که رویا پردازیه!

من ماه مارس ۸ درصد منفی دادم رفت!!! چرا چون مارکت داشت بندری میرقصید!

وین ریتم ۵۶٪ بود الان شده ۶۳ این ماهی ریسک به ریواردم ۴.۶ ایناست ولی همین ستاپ مارس زد تو گوشم حالا یا بخاطر ستاپ بود یا روانشناسیم!

تکرار میکنم: رویا پردازی یعنی فکر کنیم ترید سود ثابت میده و دنبال اطمینان و خیال راحت باشیم! ترید مستقیما یعنی عدم اطمینان :heart:

3 لایک کرده

اولین نفر نیستم اخریم نخواهم بود

تایم فریم یک دیقه طلا ساعت ۵ ب بعد، پرایس اکشن

برادر قبل این ک لینک گروهتو بفرسی میشه بگی میانگین ماهی چند تا معامله میزنی

داداش واقعا حق میگویی ی شات از پیامت گرفتم هر موقع افتادم تو فکر بخونم بیام بیرون دمتگرم ان شاالله مارکت با استراتژیت بچرخه

1 لایک کرده

اقا پرسود باشی مرد :heart:

1 لایک کرده

بعد برادر یک سوال دیگر این ک ریسک هر معاملت چقده