والا این حرف رو از کتاب خوندم گفتم بگم خودمم عمل کردم جواب گرفتم هدف از فرستادن این پست تخریب کسی نیست شما هم وقت واسه توهین به افراد نزارید دوست عزیز چیزای که جواب دادن رو همیشه به اشتراک گذاشتم به غیر از سیستم معامله خودم
حاجی این چقد موجود رقت انگیزیه تو عددی نیستی اصن که نظر بدی عقده هاتو یه جایی خارج از ایران بروکر خالی کن اینجا جای چرتو پرتات نیس به همه میپری انگار طلب داری ازشون.
شما بی زحمت اول تربیت و اخلاق خودتو درست کن بعدش به فکر بقیه باش.
عقدهایی پلشت:joy:![]()
واسه ما روانشناس شده
چند روزه دارم همش میبینم این رفتاراش عوض نمیکنه چند روز پیش هم به دوست من پرید ولی درگیر بودم نتونستم بیام جوابش بدم الان تا روز دوشنبه درخدمتشم هرچی بگی صدتا میکوبمت تلافی همه آدمایی که بشون توهین کردی رو در میارم.
سلام خسته نباشید.
با کدوم بروکر یا پراپ کار می کنی؟
سلام بروکر موند افیکس
بروکر خوبی هست؟
بروکر های زیادی با نت ملی معرفی شدن می خواستم ببینم این چجوری خوب هست یا ن؟ برداشت داشتیم شما؟
من همیشه برداشت میزنم فقط تو برداشت طول میکشه ۳ساعت اونم فقط وقت اداری و شنبه ها کلن برداشت هم بزنی یکشنبه میدن همه وقت کاری و هر بار هم تو برداشت زنگ میزنن ازت تایید میگیرن بخاطر تحریم و برداشت هم باید به کیف پول باشه با صرافی ایران کار نمیکنن این تمام نکات خودمه تجربه کردم از نظر کندلی هم خوبه کارمزد برداشت هم زیاد میگیرن و سایت های که برای نت ملی داده همش قطع میشه و وصل نمیشه چندین ساعت حتا این تمام جزئیات بود
![]()
![]()
اوخی عزیزم فدات بشه عمو دیگه چی داری بگی یه وقت حرف کم نیاری جوجو
هم گزارش میدم توم بده اگر من گناهام از تو بیشتر خب بن میشم وسلام اگرم نه که هیچ:joy:![]()
تا صبح گزارش بده نفس عمو
کاکا چند روز پیش رفتی رو اعصاب دوستام ، شما باید اول فکر کنی بعد بیای توی این شرایط که همه مشکل روانی دارن از این همه بدبختی تو میای بالا سرشون بدترش میکنی فکر کردی مثلا کی هستی؟ شما به فکر خودت باش نمیخاد روانشناسی بقیه رو زیر سوال ببری
مگه کوری ادرس فرستادم واست بیا شمارم هم میدمت
الهی فدات بشم من اینقدر قهر نکن حالا یه شکلات واست میگیرم راضی شی
موافقم که یکی از اصول ترید اینکه باید توانایی دور شدن از چارت رو هم داشته باشی …ولی با احترام
شما بنظرم روش معاملاتی اشتباهی رو میری اول اینکه اگر رنجه حداقل صبح کار نکن و سشن و عوضش کن پوزیشن هات همه صبحه سه تا پوزیشن در یک زمان که صد اشتباه بخای بهت بگم چرا و عجیب تر اینکه در یک جهت رفتی که طبیعی هم هست و انتقامی منتظر برگشت … که البته برنگشت و خستت کرد…
نه متغیر جان ما همیشه همینه لحنمون یه خوزستانی بیار که رگ عصبی نداشته باشه:joy:![]()
مارو از افتاب میترسونی ما تو دمای ۶۰درجه برقا میرن ساعت ۳ ظهر میشنیم چایی دم میکنیم.
کلا چی شد دقیقا استاپ هانت شد؟ چندتا معامله زدی؟ همش مال یه روزه؟ تایم فریم چی بوده؟ حجمت عالیه و بای هم زدی پس چرا اینجوری شده میشه بگی؟؟ اواخر بازار بوده؟
نه احتمالا عینکاتو نزدیه توهم زدی مشکل از مغزته😂 بالاتر ادرسو دادم خدمتت الان هم برای بار دوم دقیق بهت میدم خوزستان،اهواز،لشکر آباد،پشت دفتر ارتش ،خیابان رستگاری ،وقتی وارد شدی از سمت جاده اصلی خونمون مشخصه یه نخل بزرگی دم دره یه آب تصفیه هم جفتمون هست.
والا شرایط تاپیک یجوریه میترسم پیام بدم، این وسط بین دوستان منم فحش بخورم ![]()
مشکلاتم رو نوشتم که انشاالله درستش کنم. در اصل دوتا مشکل اصرار به تحلیل فیل شده و عدم رعایت حجم مناسب پس از اینکه تحلیلم مشخص شد اشتباهه رو بعد این همه تمرین، بازم تجربه کردم. در واقع دو روز اخر فقط ضرر کردم و به خاطر حجم زیادی که زدم، الکی الکی زحمتم به باد رفت.
البته حسابم فول فانده رابین سود هستش. در اصل ضرر مهم نیست و وقت هم دارم ولی خب نباید بعد این همه تمرین همچنان رفتارهای مسخره تو ترید کردن داشته باشم. یه وقتایی انگار کور و کر میشم و فکر میکنم نهههه حتما تحلیلم درست از آب در میاد و دوست ندارم بیخیال بشم.
مرسی از اینکه پیگیر عملکردم هستی ![]()
من معمولا قبل سشن نیویورک ترید میکنم، مثلا 13 یا 14 اینطورا
فکر کنم اشتباه دیدی. البته این اخریه که عکس فرستادم، استثنا هستش و امروز صبح بود
ولی کاملا درست میفرمایید. یه وقتایی قاطی میکنم تو تریدهام و سیستمی که بهش پایبند بودم رو فراموش میکنم.
مرسی بابت نظرت ![]()
تو روز چندتا ترید میزنی کلا من کلا اون زمان که اینترنت بود 1 ترید میزدم با حجم 0.01 هفته ای 1 و اینی که میخواستم 3 تا ترید بزنم 1 میزدم و ریسک فری می کردم و میزاشتم تا آخر هفته باز باشه تایم فریم H4 سعی میکردم A+ باشه
اوایل هفته روزی کلا یکبار اونم نهایت دو صدم یا سه صدم
دو روز اخر باهمین سبک رفتم جلو، وقتی ضرر زیاد شد، حجم زدم به حساب برگشت که خب اونم ضرر شد
مشکل بیشتر روانشناسیه خلاصه. یه 100 بار از روش بنویسم و نوشته هامو بزارم جلوم، قطعا حل میشه
تایم فریم چیه منم قبلا مثل تو بودم تا اینکه اومدم h4 اینم بگم که اولین معاملم خیلی وحشتناک استرس زا بود ولی دیگه درست شدم هی میومد تا نزدیک sl و میرفت بالا و اذیت میکرد ولی خوب h4 خیلی بهتر بود از m1 و h1