چارت رایگان برای تایم فریم های زیر ۱ دقیقه

دوستان سلام

اگر چارتی میشناسید که تایم فریم های زیر ۱ دقیقه رو به صورت رایگان ارائه میده ، ممنون میشم که بهم معرفی کنید

یا اگر پولی هست و قیمتش مناسبه

خودم از فراز استفاده می کردم اما الان خیلی قیمتش رفته بالا و ماهی حدود ۸۰۰ ، ۹۰۰ شده

سلام وبسایت و اپ fastbull

عرض ادب و احترام
دو تا گزینه رایگان که می‌تونید بررسی کنید JForex 4 از Dukascopy و Beaveron هستن. هر دو تایم‌فریم‌های مختلف و زیر یک دقیقه هم دارن و شاید نیازتون رو برطرف کنن.

JForex 4 از Dukascopy:
https://www.dukascopy.com/land/trading/bank/platforms/jforex4/?lang=en

Beaveron:
https://beaveron.com

اتفاقا قبلا هم یک تاپیک درباره Beaveron در همین ایران‌بروکر ایجاد شده که شاید اطلاعات و تجربه‌های اونجا هم به کارتون بیاد:

برای نصب و نحوه استفاده از هر دو هم می‌تونید اسمشون رو تو گوگل یا یوتیوب سرچ کنید آموزش‌هاشون پیدا می‌شه.

ممنونم ازت خیلی لطف کردی :heart:

داداش اگه فقط زیر یک دقیقه میخوای من خود TradingView رو پیشنهاد میدم
الان تایم‌فریم‌های ثانیه‌ای مثل ۱ و ۵ و ۱۰ و ۱۵ و ۳۰ ثانیه رو داره ولی روی پلن‌های پولی ارائه میشه

اگه دنبال گزینه ارزون‌تر یا رایگان هستی منم پایه‌ام ببینیم چی پیدا میشه چون ۸۰۰ ۹۰۰ تومن ماهانه برای فقط چندتا تایم‌فریم واقعاً سنگینه

Beaveron مسدود شد .

هر چیز خوبی رو جلوشو میگیرن .

عرض ادب و احترام وقت بخیر.
متاسفم همکار گرامی امیدوارم حداقل پلتفرم JForex 4 هم کامل از دسترس خارج نشه. البته تا جایی که یادمه قبلا محدودیت زمانی داشت الان دقیقا نمی‌دونم وضعیتش چطوره ولی دوستان و همکاران با یه سری راهکارها مثل ساختن ایمیل جدید این محدودیت‌ها رو دور می‌زدن.

امیدوارم شرایط بهتری رو تجربه کنیم…

امیدوارم شرایط به سمتی بره که دسترسی به ابزارها و پلتفرم های معاملاتی برای همه کاربران پایدارتر و بدون محدودیت های غیرضروری باشه

در مورد JForex 4 هم بهتره منتظر اطلاعات رسمی و قطعی باشیم چون محدودیت های دسترسی و شرایط استفاده ممکنه تغییر کنه و راهکارهایی که قبلا جواب میدادن لزوما الان قابل استفاده نباشن

در هر صورت امیدوارم این مشکلات هرچه زودتر برطرف بشه و همه دوستان بتونن با آرامش بیشتری فعالیت کنن

این سایت بسته شده .Beaveron

به نظرم اگه فقط تایم فریم زیر یک دقیقه میخوای اول گزینه های ارزون تر رو تست کن چون پرداخت ماهی ۸۰۰ یا ۹۰۰ برای چیزی که شاید استفاده زیادی ازش نکنی منطقی نیست

اگه کسی یه گزینه ارزون و مطمئن سراغ داره معرفی کنه ما هم استفاده کنیم

منم به تایم فریم زیر یک دقیقه احتیاج دارم… اگه کمی صبر کنید مینویسم و همینجا به اشتراک میگذارم ( با سورس )

در بروکر هایی که پلتفرم CTrader ارائه میکنند، ثبت نام کن. مثل : AUS GLOBAL بعد ctrader را نصب کن و …

سلام نادرخان

به این روشی که شما فرمودین تایم فریم های ثانیه ای به تفکیک وجود داره؟

مثلا ۷۰ و ۸۰ و ۱۳۰ و…شبیه اینها !!!

درود و ارادت خدمت دوست عزیز آقا مهدی

بنظرم کار را براتون در بیاره، حالا هر جور خودتون صلاح می بینید.