سرمایه گذار برتر روی نت ملی (وضعیت لحظه ای سرمایه گذار برتر)

ساعت ۲۰:۱۱ جمعه اسکرین شات پوند - دلار

Screenshot 2026-05-22 201054

1 لایک کرده

دوستانی که در سرمایه گذار برتر حساب دارید. امروز روی نزدک در چارت یک دقیقه یه کندل پر سرعت حد ضرر من رو زد ولی حد ضررم ۲۰ درصد بیشتر بسته شد یعنی ۵۰ دلار حد ضرر داشتم روی ۶۰ دلار بسته شد دیدم که کمی دیر بسته شد. حالا من نمیتونم بگم ایراد از سرماه گذار برتر هست یا از نت من یا این که اصلا سرمایه گذار برتر میتونه برای این موارد روی نت ملی کاری کنه یا نه برام هیچکدوم واقعا معلوم نیست ولی کاری که زا هفته ی بعد انجام میدم این هست که چون حدود ۲۰ درصد از کل ضررم دیر بسته شده معامله حجمم رو ۲۰ درصد از هفته بعد در سرمایه گذار برتر میارم پایین هر چند علاج کاملی نیست ولی لااقل میشه کمی با این کار بیشتر احتیاط کرد

1 لایک کرده

20 درصد خیلی زیاده که. با کمیسیون و اسپرد و … کلی هزینه درست میشه و ضررا بیشتر سودا کمتر میشه!:expressionless_face:

اسپرد رو گلوری حساب میکنه و ترجیح میدم که حجم رو کمتر کنم. سرعت پاس کردن پراپ کمتر میشه ولی ضرر مفت نمی خورم بین بد و بدتر هست فکر کنم این انتخاب

آره درسته ریسک رو کم کنی درسته ایول عجله نباید داشته باشی برای پاس کردن انشالله موفق باشی و با صبوری کارتو پیش ببری :saluting_face:

2 لایک کرده

ممنون شما هم در تریداتون امیدوارم همیشه موفق باشید.

2 لایک کرده

دوستان کسی اطلاع داره اکانتهای 25 کا به بالا کی در دسترس قرار میگیره

از این لینک بپرسید ببینید چیزی میگن

https://app.gapify.ai/widget?website_token=zx638qwsBBuiZUmKFXkkFa9p#/messages

2 لایک کرده

من پرسیدم گپ پشتیبانیش گفت از طربق کانالهای رسیم سرمایه گذار برتر اعلام میشه در حقیقت فعلا چیزی نمیگه

2 لایک کرده

سلام همکاران گرامی.چارت سرمایه گذار برتر با کدوم بروکر در تریدینگ ویو همخونی داره؟

1 لایک کرده

نادر عزیز ارادت من شما رو جزو کاربران فعال و قابل اعتماد میبینم توی کامیونیتی اگر توی این چند روز تجربه کار با sgb رو داشتی خوشحال میشم نظر و تحلیلت رو راجب شروع فعالیت شون بدونم

1 لایک کرده

بنده هم این موضوع رو از پشتیبانی و سایر عزیزان استعلام کردم گویا فعلا تاریخ و زمان دقیقی اعلام نشده هنوز

2 لایک کرده

سلام و عرض ادب. با تشکر. از جنبه راه اندازی مجدد فعالیتش کارشون خیلی خوب بود در زمان گفته شده متاترید رروی نت ملی برقرار بود و هیچ مشکل نداشت. یکی از قوی ترین عملکردها رو داشت بین پراپهای دیگه که روی نت ملی اومدن.

از جنبه اسپرد چون من فقط نزدک کار میکنم و روی پراپکو و رابین سود هم چالش دارم اسپردش از رابین سود و پراپکو در نزدک کمتر هست.

تنها نکته ای که در هفته گذشته معاملاتی برام در سرمایه گذار برت پیش اومد این بود که در روز جمعه گذشته من یک معامله سل نزدک داشتم کندل حرکت سریعی زد و حد ضرر من فکر کنم یک یا دو ثانیه دیر عمل کرد و حد ضررم که ۵۰ دلار بود روی ۶۰ دلار بسته شد. این موردها رو هم واقعا آدم نمی تونه بگه که ایا علت از سرمایه گذار برتر هست یا از نت ملی که استفاده میکنیم بخصوص که حدود یک هفته است که کلا نت ملی مورد استفاده من هم از نظر سرعت ضعیفتر شده.

جمعبندی من: سرمایه گذار برتر در نماد نزدک در مجموع جهات هم از پراپکو بهتر بوده و هم از رابین سود(رابین سود پلتفرمش رو کامل نکرده و خط ورود به معامله و خط حد سود و حد ضرر نداره و شدوی بسیار بزرگ در یکی از معاملاتم در کسری از ثانیه حد ضرر زد که نه در فراز بود و نه در سرمایه گذار برتر و بعد تبدیل به کندل عادی شد)

3 لایک کرده

نادر عزیز خیلی ممنونم از توضیحات تکمیلی که دادی، ارزوی موفقیت دارم برای شما بله موردی که شما هم گفتید رو من در سایر تاپیم ها هم مشاهده کردم و دیدم طبق گفته شما هم نمیشه کامل مطمئن بود که این دست موارد بخاطر نت ملی هست یا پراپ فرم ولی امیدوارم زیر ساخت ها در ادامه قوی تر بشه

1 لایک کرده

ما هم حساب مون روی سرمایه گذار برتر فعلا خداروشکر موردی نداشته البته غیر از اسپرد روی طلا که نسبت به گذشته تفاوت قابل توجهی داره و فقط این موضوع sl ها یکم ما رو نگران کرده که باز هم ما کنترل شده میریم جلو، برای رابین سود هم فک میکنم موردی که شما میفرمایید فک کنم برای پنج شنبه یا جمعه بودش که ما با تماس تونستیم این مورد رو پیگیری کنیم ( چون روی us500 هم بود این مورد ) و اکانت رو مجدد پس بگیریم، پراپکو هم حسابی که داریم فعلا بدون فعالیت خاصی نگه داشتیم تا یکم به ثبات برسند از نظر قوانین و انجام واریز ها بعد مجدد برگردیم سراغش

2 لایک کرده

خیلی خوب ممنون از توضیحاتت. ولی حساب ن با اون شدوی واقعا میلی ثانیه که حداقل ۹۰ پیپ بود در رابین سود سوخت اصولا چون زمان دار هم بود در وقتی خریدمش که هیچ پراپی روی نت ملی نبود و الان هم دست و پام رو می گرفت منتها نمی دونم چرا خطوط معامله رو رابین سود نمیتونه درست کنه روی چارتاش خیلی طول داده.

2 لایک کرده

منم بین صحبت عزیزان دیگه این رو خیلی دیدم امیدوارم هر چه زودتر براش اقدام کنند

2 لایک کرده

اسم مون رو دیگه نزارن تریدر پس !!! بگن برده اهرام مصر دیگه :face_without_mouth:

سلام دوستان سرمایه گذار برتر توی کانال روبیکاش اعلام کرده برای اکانتی ۱ کا تا ۱۰ کا در دو نوع پلنش ۱۵ درصد تخفیف تا ۲۶ ماه مه یعنی تا ۷۲ ساعت گذاشته اگر کسی خواست بررسی کنه در سایتشون.

2 لایک کرده

متاسفانه هر قری که میخوان سر تریدرا در میارن

2 لایک کرده