سرمایه گذار برتر روی نت ملی (وضعیت لحظه ای سرمایه گذار برتر)

اره اوضاع داره عجیب میشه من حتی ۵۰/۵۰ رو هم یجوری میتونم به خودم بقبولونم ولی اخه ۲۰٪ واقعا !!

1 لایک کرده

من زورا رو وقتی که لست پراپ بود باهاش کار کردم موقع تبدیل شدنش به زورا مشکلاتی که سر تغییر پلتفرمش و اطلاعیه هایی که داد و اختلافاتی که بر سر تعبیر و تفسیر یکی از اطلاعیه هاش در مورد نحوه پرداخت سود بعدها پیش اومد باعث شد که برای احتیاط دیگه ازش پراپ نخرم چون توی گروههای تلگرامی که الان در دسترسم نیست سر پرداخت نشدن سود بر اساس اون یه دونه اطلاعیه مدتها بحث و جدل بود در نتیجه گفتم بهتر هست که احتایط کنم و دو ربمونم ازش

1 لایک کرده

دقیقا

وقتی سرمایه گذار هم پیدا کنید و با سرمایه ای که میده معامله کنید ۵۰/۵۰ تقسیم سوده

اما دیگه ۲۰-۳۰ واقعا ناحقه مخصوصا روی حساب کوچیک که به چشم نمیاد

1 لایک کرده

پس هرچقدر از این سبک پراپ ها با قوانین عجیب و غریب دوری کرد بهتره

بزرگترین دارایی تریدر ذهن آرومه

نباید با این موضوعات و این پراپ ها خراب بشه

6 لایک کرده

دقیقا خیلی از تریدرها رو من در فضای مجازی در سالهای قبلی دیدم که با سطح کاری بالا بعد از این که پراپشون سودشون رو به هر علتی نداده یه دوره رفتن توی افسردگی

2 لایک کرده

حقیقتا توی اینجور مواقع خیلی مشتاقم با عوامل این تصمیم گیری ها صحبت کنم ببینم این نوع چارچوب ها رو بر اساس چه سیاست هایی در نظر میگیرن و اعمال می‌کنند

2 لایک کرده

یه چیزی عرض کنم، یکی از راههای شناسایی ظرفیتهای هیئت مدیره یا شخص اصلی یک پراپ این هست که محتواهایی رو که میذارن دقیق رصد کنید. من خیل ی وقتها از نحوه جمله بندی، لحن، زمان تخفیفها و سایر محتواهای پراپها پی بردم که همه کاره ی اون پراپ حدودا فاز اصلیش چیه و اصلا حدودا توی چه رده های سنی و مالی نسبت به سایر صاحبان شرکتهی پراپ می تونه باشه البته این رو بگم که چون من کاری نمی کنم و وقت زیاد دارم میتونم این چیزا رو تعقیب کنم وگرنه نباید انتظار داشت که یه کاربر جوان پراپ بخواد وقت بذاره و این چیزا رو پیگیر ی کنه

2 لایک کرده

واقعا ظلمه. اینهمه آدم وقت میذاره حساب رو نگه داره پاس کنه با مدیریت درست و اصول درست از آخر پراپ بیاد این بلاهارو سر تریدر در بیاره خب تریدر هم میگه حساب شخصی 1000 دلاری تو بروکر سگش شرف داره به حساب 50.000 دلاری پراپ وقتی اینهمه بشینی پاش زحمت بکشی از آخر بیان قانون تغییر بدن و سود ندن و گیر الکی بدن … تو پراپ ها من کامبت رو فقط قبول دارم خیلی شفاف همه چیز رو تو ویدیو توضیح داده گلشاهیان. واقعا سخته ترید خوش سخته چه برسه درگیر این حواشی پشتش هم بشیم که روانی میشیم همه

1 لایک کرده

من هم کامبت رو بعد از سرمایه گذار برتر دومین پراپ خودم انتخاب کردم از سال پیش که شناختمش ازش چالش گرفتم

مخصوصابعضی پراپ های ایران که تمام انرژیشونو میذارن برای تخریب معامله گر

2 لایک کرده

سخن از‌زبان ما میگویید👌🏻

2 لایک کرده

روی نماد داوجونز اذیت نمیکنه؟؟

تا جایی که یادم هست یکی دو تا معامله در نزدک زدم نه مشکل خاصی ندیدم داشتم سرمایه گذار برتر رو میزدم که بعد برسم به کامبت که نت بین الملل قطع شد

1 لایک کرده

نیومدن هنوز روی نت ملی ؟

خیلی دلم میخواست از فانددنکست حساب میگرفتم اما متاسفانه شنیدم یک ساعت اول اپن بورس نیویورک رو کلا کپی ترید حساب میکنه

2 لایک کرده

نه کامبت نیومده

1 لایک کرده

چه مسخره خب چرا؟ رو شاخصا اینجوریه؟ یا جفت ارز هم هست؟

1 لایک کرده

مثل اینکه روی داوجونز اینجوریه

چون نقدینگی توی اون تایم بالاس میگن کپی ترید کردی

1 لایک کرده

کپی از کجا اخه ؟ :man_shrugging:

1 لایک کرده

مثلا ممکنه من توی ایران یا یه بنده خدایی توی آفریقا چون نقطه ورودامون شبیه هم بوده پس قطعا داریم کپی ترید میکنیم :smiling_face_with_tear: اخه داوجونز اپن بورس هرجا ورود بزنی هزار نفر دیگه ام ممکنه همونجا ورود زده باشن :joy: این چه منطقیه اخه

3 لایک کرده