ولی یک مقدار کنده من همزمان چند پراپ کار میکنم دیر باز میکنه اسپرد طلاش هم تقریبا بالا بود تو تایم لندن
در سایتش سرماهی گذار برتر دستورالعملش رو توی فایل پی دی اف نوشته بخونید
من امروز توی سرمایه گذار برتر چالشی رو که سال پیش خریده بودم ادامه دادم برای من در نزدک اسپردها پایین بود و سرعت عمل کردن چارت و ورود و خروج از معامله اوکی بود. ممنون از سرمایه گذار برتر
معاملهگران محترم
وبسایت سرمایهگذار برتر در حال انجام بهروزرسانیهای فنی و ارتقای زیرساخت خدمات است.
این فرآیند با هدف بهینهسازی فرآیند های فنی و هماهنگی بهتر سرویسهای فعلی بر بستر اینترنت ملی انجام میشود.
وبسایت از فردا، سهشنبه، ساعت 10 صبح مجدداً در دسترس خواهد بود.
سرمایهگذار برتر SGB
سلام من اطلاعات حسابم با تاخیر بروز شد… متا 5 رو مشکل نصب دارم صفحه سرور پروکسی و رمز میاد در حین نصب هرچی میزنم نصب نمیشه…چه کنم؟
آره واسه منم اینجوره از پشتیبانی زمان باقیمونده از چالشو پرسیدم دستی واسم محاسبه کردن
درود وقتتون بخیر🙏
من طبق ویدیو که خود sgb گذاشت وصل شدم اگر مشکلی دارید بنظرم با پشتیبانی صحبت کنید راهنمایی اتون میکنن.
امروز من خیلی راحت و خوب روی متاتریدر ۵ نت ملی سرمایه گذار برتر معامله نزدک زدم و گلوری هم روی چارتشون به خوبی کار میکنه. فقط در هر دو حساب من تعداد روزهای معاملاتی زده شده ناپایدار ولی حسابم هر دو قابل ترید هست چون قبلش یه تیکت دیگه زده بودم تا ۲۴ ساعت محدودیت تیکت دارم به سرمایه گذرا برتر طبق تنظیمات پشتیبانیش سایر دوستان که قبل از قطعی اینترنت حساب داشتن در سرمایه گذرا برتر لطفن به قسمت آنالیز حسابشون برن و ببینن برای اونها هم تعداد روزهای معاملاتی ناپایدار ثبت شده یا پایدار؟ به نظر من به خا ر شرایط استثنایی بوده که سیستمشون داره این حالت رو مینویسه ولی در عمل، چارت قابل ترید کردنه حالا فردا باید خودم هم تیکت بزنم بپرسم
سلام. برا منم زده 86 روز و ناپایدار و مردود. تیکت زدم بهشون و گفتم…. گفتن چون دیروز ترید کردم حسابم بروزرسانی شده و کل روزهارو در نظر گرفته. بهم گفتن که میتونم ترید کنم فقط حد ضرر روزانه و کلی رو دستی حساب کنم و رعایت کنم. گفتن نمیتونیم از حسابتون مردود بودن رو حذف کنیم ولی میتونین ترید کنید
خیلی ممنون که اطلاع دادید حدس من هم همین بود. چون من همون روز اولی که فعالیت سرمایه گذار برتر روی نت ملی شروع شد روی دو تا چالشی که ازشون داشتم ترید زدم امروز دیدم در پنل معاملاتم اون تریدها ثبت شده ولی روزهای معاملاتی رو ناپایدار زده و و هر دو حساب رو مردود اعلام کرده ولی چون دیدم که هر دو حساب روی متاتریدر فعال هستن خدسم همین بود که به خاطر حالت سیستمی این اتفاق برای همه افتاده بازم ممنون که اطلاع دادید.
خواهش میکنم. ولی بهتره بهشون تیکت بزنین که بعدا ناپایدار بودنش براتون موردی پیش نیاره و بدونن که اطلاع دادین
بله تا فردا ساعت ۱۷ امکان تیکت زدن ندارم چون هر ۲۴ ساعت یک تیکت میشه زد و من سر یه موضوع دیگه قبل از این که متوجه این نکته بشم بهشون تیکت زده بودم. ممنون از یادآوریتون بزرگوار هستید.
در حال حاضر سرمایه گذار از لحاظ اتصال اوکی هست؟ همه دارید ترید میکنید؟
من از روزی که به نت ملی وصل شده ترید کردم در نزدک هیچ مسئله ای نداشتم برام اوکی بود اسپرد نزدکش از پراپکو و رابین سود کمتر هست باقی نمادها رو نمیدونم
بسیار عالی..پس پایدار هست
دوستان به خاطر قطع بودن فعالیت سرمایه گذار برتر تا یکشنبه پیش اشخاصی که قبل از قطعی نت چالش فعال داشتن روی سرمایه گذار برتر بعد از زدن اولین معامله رو نت ملی در سیستم پنل آنالیزشون جلوی وضعیت کلمه مردود نوشته میشه چون تعداد روزهای بیشتر زا ۳۰ روز سیستم فعالیت نداشته و این مدت رو به عنوان نقض قوانین ثبت می کنه ولی جای هیچ نگرانی وجود نداره و من این موضوع رو برای اطمینان تیکت زدم پرسیدم از سرمایه گذار برت و گفتن از تاریخ آخرین معامله تون بعد از این تا ۳۰ روز باید حداقل یه معامله داشته باشید و کلمه مردود هم به خساب نمیاد و می تونید راحت به فعالیتتون ادامه بدید. جهت اطلاع کاربرای سرمایه گذار برتر
سلام. لطفا یک اسکرین شات از نماد GBPUSD بفرس اسپردش رو ببینیم چقدره روی جفت ارز ها.
من نمیتونم حساب باز کنم ایمیل میخواد که اونم کد نمیاد به دلایل فیلتر و تا جایی که خوندم به نفرات جدید پلن نمیدن کی باز میشه خبر دارین یا چیزی گفتن ؟
یه سوالی کن از این چتشون دقیق بگو ببین چی میگن
https://app.gapify.ai/widget?website_token=zx638qwsBBuiZUmKFXkkFa9p#/messages