نمی دونم واقعیشت من قوانین کامبت رو خوندم و توی کانالها با کسانی که ازش سود گرفته بودن چت داشتم و از کامبت به عنوان انتخاب دومم چالش گرفتم البته انتخاب دومم تامین سرمایه بود که اسکم شد
نوشته به طور موقت قوانین سود فرق می کنه. حالا ببینیم چی هست ولی به هر حال باید انتظار سختتر شدن همه چیز رو داشته باشیم روال همینه مدتی
هنوز هیچ چی نگفته سرمایه گذار برتر برای چی سر خودتون رو درد میارید بذارید اعلام کنه ببینیم از چه قراره تغییراتش
دوست عزیز کسی سرخودشو درد نمیاره
داریم صحبت میکنیم و از تجربه پراپ های دیگه میگیم
ببخشید، ادامه بدید.
بچه ها سورپرایزی شده سرمایه گذار برتر
معاملهگران محترم
با توجه به شرایط جنگی اخیر و اختلال ایجادشده در ارتباطات، که دسترسی بخشی از معاملهگران به بازارهای مالی را با چالش مواجه کرد، سرمایهگذار برتر یک تغییر مثبت را به عنوان هدیه بازگشت به بازار برای معاملهگران گرانقدر در نظر گرفته است.
بر این اساس، حسابهای 1K تا 10K در هر دو پلن A و B، به مدت 15 روز تا تاریخ 1 ژوئن شامل افزایش سهم برداشت سود خواهند شد.
حسابها و درخواستهای برداشت سود مشمول این طرح:
تمامی درخواستهای برداشت سودی که پیش از انتشار این اطلاعیه ثبت شدهاند و در حال حاضر در صف پرداخت قرار دارند.
تمامی درخواستهای برداشت سودی که از زمان انتشار این اطلاعیه تا 15 روز آینده تا تاریخ 1 ژوئن ثبت خواهند شد.
این درخواستها در صورتی مشمول افزایش سهم سود خواهند بود که حساب مربوطه شرایط برداشت سود را مطابق قوانین سرمایهگذار برتر داشته باشد.
جزئیات افزایش سهم برداشت سود
حساب های 1,000$ و 2,500$ شامل %20+ افزایش سهم سود
برای مثال سهم برداشت 80 درصد به 100% از سهم سود افزایش مییابد.
حساب های 5,000$ و 10,000$ شامل %10+ افزایش سهم سود
برای مثال سهم برداشت 80 درصد به 90% از سهم سود افزایش مییابد.
پس از پایان این بازه 15 روزه و از روز 2 ژوئن، سهم برداشت سود حسابها مطابق قوانین استاندارد و قبلی سرمایهگذار برتر محاسبه خواهد شد.
سرمایهگذار برتر
اولین و معتبرترین پراپفرم در ایران
سلام لطفا سایت سرمایه گذار برتر که با نت ملی خدمات میده بفرستید
آغاز معاملات و شروع فرآیند برداشت سود |( 1K$ تا 10K$)
معاملهگران محترم
با توسعهی چندلایهی زیرساختهای سرمایهگذار برتر و تلاشهای بیوقفهی تیم فنی، دسترسی معاملاتی در متاتریدر و امکان انجام ترید برای حسابهای 1,000 تا 10,000 دلاری در هر دو پلن A و B فراهم شد. همزمان با آغاز نخستین سشن معاملاتی، میتوانید ترید بر روی حساب خود را شروع کنید.
فرآیند برداشت سود نیز برای حسابهای 1,000 تا 10,000 دلاری در هر دو پلن A و B در جریان قرار گرفته و فعال میباشد.
دسترسی به متاتریدر با اینترنت ملی
با اینترنت ملی بدون استفاده از VPN میتوانید به متاتریدر وصل شوید، صرفا برای اولین اتصال از طریق اینترنت ملی، لازم است راهنمای ورود به حساب در متاتریدر را از طریق لینک زیر مشاهده کرده و طبق مراحل اعلامشده اقدام کنید.
راهنمای ورود به حساب در متاتریدر و اولین اتصال
نام کاربری و رمز عبور حساب معاملاتی شما تغییری نکرده است و میتوانید با همان اطلاعات قبلی وارد حساب شوید.
دسترسی به متاتریدر با اینترنت بینالملل
در صورتی که به اینترنت بینالملل دسترسی دارید، میتوانید مانند گذشته و بدون هیچ تغییری، با همان سرور، نام کاربری و رمز عبور وارد حساب معاملاتی خود شوید.
آدرس وبسایت بر بستر اینترنت ملی
sarmayegozarebartar.ir
آدرس پنل آنالیز برای اینترنت ملی و اینترنت بینالملل:
شایان ذکر است، بازه زمانی متأثر از شرایط اخیر برای حسابهایی که در حالت Close Only بودهاند، تا به این لحظه در محاسبات زمانی موارد زیر لحاظ نخواهد شد:
مهلت زمانی چالش پلن A
بازه زمانی مورد نیاز برای برداشت سود در حسابهای ریل
قانون 30 روزه عدم فعالیت یا Inactivity
سرمایهگذار برتر
تفاوت اسپرد در حدود ساعت ۱۲ ظهر دوشنبه ۲۸ اردیبهشت در متاترید ۵ سرمایه گذار برتر و پراپکو هر دو حسابهای خودم هست در چارت نزدک
همون ساعت چارت حساب من در پراپکو
همون زمان اسپرد نزدک در رابین سود
کمترین اسپرد به ترتیب مال سرمایه گذار برتر- پراپکو و رابین سود هست در نزدک در زمان قید شده
واقعا عجب پراپ خفنیه دمشون گرم
بله در شرایط فعلی واقعا چراغ امید خیلی از تریدرهاست. من هرچند که همیشه سه یا چهار پراپ چالش دارم ولی همیشه اولویتم سرمایه گذار برتر هست امیدوارم که در فضای رقابت سالم پراپ فرم ها روز به روز کیفیت و رشد بیشتر یداشته باشن.
نادر جان اندیکاتوری چیزی نصب کردی
اسپرد رو اون بالا بهت نشون میده؟
فک کنم اشتباه کردم
منظورت قیمت لحظه ای بود
نزدک خودش us100 هستش
فک کردم اسپرده
میخوام بگم کنده،ولی یه حسی میگه دهنت رو ببندد /:
با موبایل چطور وصل شیم ؟