امروز ضمنا سرمایه گذار برتر ساعت ۱۷:۴۰ اس ام اس فرستاده بود با لینک کانال روبی کاش در مورد شروع فعالیت مجددش که مربوط به همین اطلاعیه ی پیام قبلی در این تایپیک هست. خیلی با برنامه و خوب داره شروع مجدد رو استارت میزنه.
وبسایت سرمایهگذار برتر بر بستر اینترنت ملی
معاملهگران محترم
در راستای توسعه زیرساختهای فنی و حفظ دسترسی پایدار، وبسایت سرمایهگذار برتر همراه با فرآیندها و خدمات اصلی، بر بستر اینترنت ملی ایران قابل دسترس شده است.
آدرس وبسایت بر بستر اینترنت ملی:
sarmayegozarebartar.ir
زمانبندی شروع خدمات در فاز 1 برای حسابهای 1K تا 10K در پلن A و B
1⃣- 25 اردیبهشت (بهمنظور تکمیل آخرین بررسیهای فنی، زمان شروع به ساعت 22:00 آپدیت شد): طرح حمایتی تریدهای بدون حد ضرر و بدون حد سود 1K تا 10K
2⃣- 27 اردیبهشت ساعت 23:00: دسترسی به متاتریدر، شروع ترید و فرآیندهای برداشت سود 1K تا 10K
3⃣- 28 اردیبهشت ساعت 20:00: امکان خرید حساب جدید 1K تا 10K در هردو پلن A و B
معاملهگران داخل ایران
دسترسی به وبسایت و پنل آنالیز، با آیپی ایران و از طریق اینترنت ملی امکانپذیر است.
جهت ورود به وبسایت، لطفا بدون استفاده از ویپیان و با اتصال به اینترنت ملی وارد وبسایت و پنل آنالیز شوید و فرآیندها، درخواستها و خدمات مرتبط با حساب خود را از این مسیر پیگیری بفرمایید.
تمامی فرآیندها طبق اطلاعیههای قبلی در حال انجام هستند، اطلاعیههای تکمیلی درباره نحوه ورود به حسابهای معاملاتی و پنل آنالیز در کانالهالی رسمی منتشر خواهند شد.
سرمایهگذار برتر
امروز یکشنبه ۲۷ اردیبهشت قرار هست از ساعت ۲۳ شب مجددا ترید روی متاتریدر ۵ شرمایه گذار برتر شروع بشه. منتظریم تا در کانالهای اطلاع رسانیش نحوه ورود به متاتریدرش رو بگه.
در سایت سرمایه گذار برتر آموزش ورود به متاتریدر برای نت ملی داده شده
اطلاعیه جددی سرمایه گذار برتر در روبیکا و بله. قوانین سودش رو میخواد تغییر بده
SGB_MetaTrader.pdf (892.8 کیلوبایت)
فایل سرمایه گذار برتر در مورد نحوه اتصال به متاتریدر سرمایه گذار برتر بر روی نت ملی
من با نت ملی رو سروری که سرمایه گذار برتر داده به متاتریدر ۵ وصل شدم. ۸۰ روز بود الان چاتر بیت کوینش هست این با نت ملی
خدا بخیر کنه ![]()
سبد پراپ برای همین دارم من که به یه جا متکی نباشم.
شما فنفیکس حساب دارید؟؟
نه. سرمایه گذار برتر- کامبت- پراپکو- رابین سود دارم
با تشکر از به اشتراک گذاری
کامبت همونیه که اقای گلشاهیان معرفی کرد؟؟
بنظرتون قوانین جدید قراره کار رو سخت تر کنند؟
امیدواریم عجیب غریب نباشه
من فکر میکنم قراره درصد بزارن برای درخواست برداشت
برای مثال بالای 5 درصد سود برای ثبت برداشت
حالا تارگت سود بزارن خیلی بهتره
تا مثل زورا بگن ۲۰ درصد برای تریدره
یعنی چی زورا تقسیم سود رو کرده 20%؟
یعنی هرچقدر سود کرده باشید موقع برداشت فقط ۲۰ درصدشو به تریدر میدن
مابقیش برای شرکته
من تازه اومدم رو ریل امیدوارم سگب ازین بازیا در نیاره