ادمین محترم یه حداکثر برای کامنت ها بزار ، سلف تراپی شده ، می نویسیم سبک شیم . حرف زیاد رو هیچکس نمیخونه . هر کاری میکنم دلم نسوزه برا احمقی که نوشته بود قطعی اینترنت برا ما قمار بازا نسوزه بازم میسوزه . یه عکس هم میزارم نتیجه قمارم روببینی تا دلت که ته دلت از سمت افتاب خورش بسوزه . شما با زندگی یه ملت قمار نکن به ما نمیخواد بگی قمار باز . اینم نتیجه ی ۵ میلیاردیه قمار من :
این عکس از تو گالری برداشته شده و تصویری نیست که همون لحظه گرفته شده بوده. از تصاویر پیش نمایش شده که پایین همین تصویر دیده میشه چیزای جالبی میشه فهمید… ![]()
در ضمن این تصویر به احتمال زیاد از صندلی عقب گرفته شده… یعنی اگه شما همزمان در حال رانندگی باشی و بخوای عکس بگیری و منظور خاصی هم نداشته باشی و تصادفی و اتفاقی عکس بگیری باید خیلی از پشت فرمون منحرف بشی یا دستت رو باید خیلی بیاری سمت راست خودت تا این شات گرفته بشه. در کل به نظرم یا این عکس رو راننده نگرفته و یا…. ![]()
منظوری ندارم. کاری هم ندارم کی برای چی این عکس رو فرستاده. من فقط اتفاقی دیدمش و برام جالب شد وقتی متن کامنت عکس رو خوندم
متاسفانه با تماس و تلفن و کارزار راه انداختن کار انجام نمیشه. قطعی اینترنت به گزارش وزارت ارتباطات روزانه در حدود 3.8 همت هستش. اصلا شما بگو یک همت روزانه. جامعه تریدر ایران توی این رقم گم هستش. شما دیگه خودت حساب کن حفظ نظام از اوجب واجبات هستش حالا روزی یک همت تا 4 همت هم ضرر به کشور وارد بشه که اهمیت نداره. کجا و کی تا حالا تصمیم گیری ها در راستای منافع ملت و کشور بوده که حالا بخواد باشه.
راهکاری که پس از آرام شدن اوضاع به نفع حاکمیت برقرار خواهد شد اینترنت طبقاتی خواهد بود که مطمئنا طبقه ای به اسم تریدری توش تعریف نمیشه چون اصلا به اقتصاد و دنیای مالی از بیس اعتقاد نداره و اون رو مال خر میدونه. اونموقع باید به فکر راه چاریه ای بود که بتونیم خودمون رو به زور توی یه طبقه بچپونیم.
دور موتور میدونی چیه ؟
تریدر ساید انتخاب نمیکنه ، نه اینوری نه اونوری ، تا انتهای کندل صبر میکنه سمت برنده وایمیسه . آزیتا خانوم تو شوله زرد دنبال گوشت نگرد ، اگر تشمیم بر گشتن گرفتین خدمت شما
۵ میلیارد ماشین تو ۱۸ روز در پاسخ به شما و اون دوست محترم شما که فرمودند نت خوب شد قطع شد این قمار باز ها ضرر نکنن .
دور موتور رو مجدد دقت کن ، ادمین محترم ۱ بار دیگه کامنت یا متن من مخفی شه با خداحافظی خوشحالتون کردم ، ما به شما ارزش میدیم ، نگران حرف دل ما هم نباش ، ما اصولا نه اینوری هستیم نه اونوری .
آزیتای عزیز برای آگاهیت فرستادم تصاویر رو ، نجات ۱ انسان از کج فهمی یعنی نجات ۱ دنیا
داداش اینا کله گنده هستن تازه بخدا تمام ساندیس خورا خط سفیددارن فقط مامردم عادی باید محروم باشیم.اصلا همه چی برعکسه اقا اگه قرار به هک باشه خط وحساب کله گنده ها هک میشه اگه قرار به حمله سایبر باشه بازممیزنن به همین ساندیس خورا .برعکس این گروها نباید نت داشته باشن مامردم عادی چیزی نداریم که بخوان هک کنن.
بزرگوار تجربه ثابت کرده اهمیتی به خواست مردم داده نمی شود، خودشان به اینترنت متصل هستند و مشکلی ندارند.
بحث فقط ترید نیست . ما چرا ارتباطمون با دنیا باید قطع شه؟
دوس ندارم با راه حل هایی که میدن مارو قانع کنن تا عادت کنیم به این شیوه زندگی
من نمیفهمم چرا همش اسکرین میگیری میفرستی… یک بار فیلم سلفی بگیر بفرست تا چشمم درآد…
![]()
آدم اگه ماشین خودش باشه که همش اسکرین نمیگیره…. الان همین اسکرین هایی که فرستادی تو پیش نمایش های پایین عکس قبلی هم بود… داداش ماشین خودته… چرا همین چندتا عکس رو همش میفرستی آخه… ![]()
من الان فکر میکنم آوردن بشوری تو کارواش تو هم چندتا عکس گرفتی…جدی میگم.. آدمه دیگه فکرش هزار جا میره….. یه فیلم سلفی بگیر قشنگ صحبت کن برامون ماشینت رو نشون بده دور موتورش رو هم همچنین. منم قطعا تو همین کامیونیتی بهت میگم ایولا… جدی میگم ![]()
![]()
![]()
یعنی صندلی عقب رو جارو میزده و از داشبورد عکس گرفته؟
نه در حالی که داشته داشبود رو برق مینداخته عکس گرفته ![]()
من جای تو بودم رابطمو به طور کلی قطع میکردم با این دوست و امثال این آدم..اسم این هارو دوست نذارید.
لطفا خارج از موضوع تاپیک مطلب ارسال نفرمایید با تشکر
نوش جانت داداش گوارای وجود خودت و عزیزانت زحمتش رو کشیدی سختیش رو تحمل کردی حق داری لذت ببری . چشم کسی که نمیخواد ببینه کور .
سنگ را بسته و روبه نظر تنگ را رها میکنند ….
در اخبار، ریپورتاژی در خصوص شرکتی دانش بنیان منتشر شد که در خصوص تولید داروهای بیماری های خاص فعالیت میکرد و از اخلاق حرفه ای کارمندان و آتش باختیار بودن این افراد در بازسازی دوباره ی شرکت پس از آسیب های اخیر می گفت .
۱ چیز برای من مشخصه و اون هم اینه که از ماست که بر ماست ، اطمینان دارم اگر رفتار حرفه ای رو بلد بودیم ، اگر احترام به حقوق مادی و معنوی رو بلد بودیم ، امکان انتقال تجربه با هدف بالا بردن عدد ۱۰ درصدی نرخ موفقیت جهانی در ایران فراهم میشد و با فراهم شدن این مهم شاید امروز موضوع ریپورتاژ اخبار ساعت ۱۴۰۰ نقش ترید در بالابردن استاندارد آسایش مردمان ایران زمین می بود .
فشار کلیدی ترین عنصر تکامل است و هیچ صنفی در ایران باندازه ی تریدر های ایرانی این کلیدی ترین عنصر تکامل را روزانه زیست نکرده است . از بروکرهای جهان دومی با حداقل کارمزد ۱۰ درصد تا مترجمین دوره های تاریخ مصرف گذشته ی مدرس شده ، از نبود قدرت تمییز دادن میان واژگان ترید و قمار تا عدم امکان واریز و برداشت مستقیم بدون باج دهی به صراف باج گیر .
بی شک در مقام مقایسه ، الماسی بنام تریدر موفق ایرانی قادر به انتقال تجربیاتی به مراتب درخشان تر از هر گوشه ای از این گیتی به نسل تریدرها ی بعد از خود است اما حتی این الماس نیز دارای سختی لازم برای شکستن دیوار جهل و تاریکی حاکم بر اذهان مردمان در جهان سوم نخواهد بود .
داروی درمان بیماری های خاص و جامعه ای آگاه از پزشکان بودند تا ام اس و سرطان در ایران رنگ رخسار به سلامت و درمان ببازند ، داروی درمان سرطان جیب مردم و انفجار ابر تورم برای موفقیت به چه عناصری نیاز خواهد داشت ؟
فعععکر نکنم جواب بده
لطفا اگر امضا نکردید حتما امضا کنید و نشر بدید تا هر چه زودتر در این مورد تصمیمی گرفته بشه و تکلیف خودمون رو بدونیم
من روزای اول لینک اینو اینجا گذاشتم گفتم دوستان برید حتما امضا کنید. چند تا از دوستان گفتن فایده نداره . منم قبول نمیکردم میگفتم اگه امضا به حد نساب برسه حتما پیگیری میکنن و اینترنتو باز میکنن .
بعد از یه ماه تشویق همه به امضا کردن این فهمیدم که اینا از اسهال شدن یه فلسطینی یا انگشت شدن یه لبنانی بیشتر متاثر میشن تا بیکار شدن میلیون ها ایرانی .
بیخیال داداش فایده نداره
تو فارس انقد در مورد اینترنت نوشتم که مسدود شدیم
کاش این کارزار ها یبارم که شده جواب بدن
صرفا شده تلاش بی مورد
ولی موافقم با همین تلاش ها و امیدوارم نتیجه بخش باشه
فعلا که میگن یه سری پلتفرم های داخلی مثل فراز و رابین سود رایگانه و میشه باهاشون کار کرد و بعضی بروکرها هم دارند شرایط اتصال رو فراهم میکنند.
به نظرم یه مدت با همین ها بسازید تا بعدا مشخص بشه شرایط چی میشه
#فراز
رابین-سود
تو فارس یه کارزار راه انداختم کلا رو در انتظار تایید مونده بن هم شدم بیخیالش این جماعت گوش شنوا ندارن