کارزار …امضا کنید برای مبحث اعتراض به نت ملی
این امضاها برا کشورهای اروپایی جواب میده تو حقوق و قانون کشور ما با حرف مردم چیزی رو تغییر نمیدن.
این کارزارها خیلی باکلاسن
(پست توسط نویسنده حذف شد)
(پست توسط نویسنده حذف شد)
شما فقط امضاش کنید چیزی بهشون نپردازین از اینم منبع درامد ساختن .یه تایید بزنید شاید کمک شد نت برگرده
۱۳۲۰۰۰امضا خورده
ولی از مسئولین خبری نیست .
گویی گفتن نت ملی بعد از اتمام کامل جنگ و نه اتش بس به حالت قبل برمیگرده…تا ببینیم چی میشه
ما همیشه و در هر حال باید نگران دیگران باشیم ،میلیونها کسب و کار نابود شدن و آرزوی من اینه که یه روزی از ایران برم که دیگه هر روز نگران نباشم،ما که نسل سوخته هستیم لااقل راه را برای فرزندانمان باز کنیم که اونها به درد ما دچار نشوند دو ماه از کسب و کارم بخاطر اینترنت دور شدم
اینا هم این اپستین افتاده سر زبونشون و هی دارن باهاش ویراژ میرن. بخدا اگه چیزی راجبش بدونن. یه مشت عقب مانده
خب گوشی نده دست بچت عجبا .عده ای بیکار بمونن برای بچه شما
یکی بیاد جنین های پخته شده رو برا من معنی کنه ؟
یکی نیست بگه همین اپستین رو از کجا فهمیدید ؟ راست میگه بچه نباید به همه جی دسترسی داشته باشه حرفش درسته بهتره روش کنترل درست رو باد بگیری نه اینکه از ریشه بزنی ، جنین پخته فقط چی میشه !!!
شاید جنین پختن خوردن ![]()
![]()
![]()
دقیقا منم منتظرم ببینم این ۳ تا سایت لعنتی باز میشه شده آرزو برامون
حامد خان گل بقا در تطابق با شرایط ممکنه ، کاریشم نمیشه کرد . اگر هدف از کار سود گرفتن باشه با نت ملی و ترید طلا میشه روزی 500 درصد هم گرفت تو همین شرایط . قبول دارم یجوریه ولی به شتره میگن چرا فلانت پسه میگه چیمون مثه همه کسه !
در این عصر تکنولوژی و پیشرفت در دنیا ما با چه موجوداتی داریم زندگی میکنیم .
سلام
با توجه به قطعی های مکرر اینترنت در چند سال اخیر و حرکت دادن اجباری مردم به اینترنت طبقاتی توسط حاکمیت؛ از تریدر ها میخواهم در گروههای تریدری مختلف مثل ایران بروکر بصورت گسترده درخواست اتصال مداوم اینترنت آزاد برای جامعه تریدری ؛ ( مثل اینترنت مخصوص پزشکان و …) را دارم.دوستان توجه کنند اینترنت آزاد حق همه مردم است اما در شرایطی که حاکمیت این حق عمومی را بصورت یک امتیاز و خط ویژه برای اقشار خاص قرار داده تریدرها که ابزار اصلی کار و منبع درآمدشان اینترنت است مجبورند برای رسیدن به این حق مطالبه حداکثری انجام بدن!
بله کاملا درسته . تو این شرایط اگه کسی تریدر حرفه ای باشه و شرایطشو داشته باشه چرا باید بمونه هم سرمایشو و کارشو میبره یه کشوری که حداقل حقوق شهروندی رو داشته باشه . الان دوماهه که از بروکر ها خبری نداریم اگه طرف حسابمونو خالی هم کرده باشه ما خبر ی نداریم ازش .