کارزار درخواست اتصال اینترنت برای ترید

درست میفرمایید
منم عرض کردم صرفا اگه در حد استفاده از چارت باشه
موارد پولی که تو تریدینگ ویو بسته بود اونجا بازه
اما مثل اینکه شما تو حوره برنامه نویسی هستید
و باید مستقیما به خودش وصل بشید
امیدوارم موفق باشید
فعلا شرایط رو باید ساخت
تا فرجی حاصل بشه
چند ساله زمزمه قانونی کردن ترید در ایران هست
اما اتفاقی نمیفته، واقعا باید چاره ای اندیشیده بشه
ترید که مثل پیجهای اینستایی نیست که نیاز به فضای عمومی داشته باشه
و امکان پیام رسانی که امنیت کشور رو به خطر بندازه، باید فکری بکنن
کارزاری چیزی، خود ایران بروکر که سالهاست تو این زمینه فعالیت داره
و یجورایی مرجع بروکرها و پراپهاست(حداقل به ظاهر) باید قدم برداره
کم نیستن تریدرهایی که روزیشون از این مسیره و دارن ارزآوری میکنن برای کشور

1 لایک کرده

محمد خان شک ندارم که خیلی ها الان وصلند . مگه نبود اقدام ماسک که سیم کارت های سفید رو پین کرد . اطلاع رسانی نبود سالار ، دل مارو آب کردید فقط

1 لایک کرده

خدا پدر شما رو براتون نگه داره و این دنیا و آن دنیا امرزیده باشند اما امکان انجام اموری که فرمودید اتفاقا میسره .

پیام رسانی در شبکه ی نتورک پلی استیشن باشه یا وبسایت تریدینگ ویو امکان برقراری ارتباط امن با سرپل اتفاقا خیلی امن تر فراهم میشه .
صدای پدافند داره میاد هنگام نگارش این پیام و هر عقلی میگه اول وجود بعدا سجود حتی اکه ترید و سجده به یک میزان پاداش داشته باشند .

3 لایک کرده

همچین قصدی خدا میدونه نداشتم و در هیچ زمینه ای ندارم . از شما معذت خواهی می کنم .

2 لایک کرده

فکر کنم فقط در ایران ادب در سطحی باشه که برای ابراز نظر شخصی پوزش بخواد .

3 لایک کرده

بزرگترین حماقت پاک کردن تهدید است که با حذف هر تهدید چندین فرصت را بر خود حرام میکنیم .با دیدن سایتی مثل فراز و هوشی مصنوعی مثل بله به این نتیجه می رسم که در راس میل به پاسخ در خور به نیاز جامعه وجود دارد اما میل به زر اندوزی در میان کارشناسانی که برای انجام امور در میدانند بسیار بیشتر است و میل به ناراضی کردن اقشار از طریق ضربه به خودی از زر اندوزی بیشتر .

کو پایلت مایکروسافت ۱۰ برابر خدمات بله رو میداد کاملا رایگان جوری که التماسش میکردم من به کجا پول بدم بدای این همه محبت بی منت این برنامه و میگفت فقط کلام خودت و بیان این حس ما را بس .
فراز چارت هم با دقیقا به همین شکل اما … حیف وقت ادم برا کسی توضیح میده که ندونه ، این اقایون خودشونو زدن به خواب

3 لایک کرده

دیروز در مورد سرور های متصل صحبت کردیم امروز قطع شدند جالبه :joy: :joy:

1 لایک کرده

من در عجبم بازیگر و خواننده ها چطوری به شبکه های اجتماعی دسترسی دارند

ماکه کسب و کارمون با اینترنت هست نداریم

اینکه ما درخواست بدیم و پیگیری کنیم

خیلی خوبه و نباید نامید بشیم

ممکنه جنگ ماه‌ها طول بکشه

بعد ما باید چیکار کنیم ؟

4 لایک کرده

من هر روز با خطوط مختلف و اسامی مختلف زنگ میزنم و گاهی که اگر جواب بدن این درخواستو میگم ثبت میکنن خواهشم اینه که دوستان تماشاچی نباشیم اگر واقعا دغدغه ی شغلی هست براتون تلاش کنید .

به امید حق

6 لایک کرده

با چه آدمای داریم زندگی میکنیم!

2 لایک کرده

اینطور باشه دوتا پلن داریم … بمونن ما بریم پناهنده شیم… بمونیم اونا برن البته به عنوان پناهنده هم قبولشون نمیکنن چون بعید بدونم دیگه جاشچن امن باشه جایی…. مرز رو باز کنن موقتا بریم اونور البته برای همیشه چون صد درصد کشوری که تحت نظر امریکا باشه تحریم و مشکل خاصی نداره و با کارگری میشه در روز حداقل اونم برا مثال افغانستان ۱۰۰ دلار دراورد! ولی اینجا حقوق یک ماه کارگر که هیچی یه ادم مدرک فوق لیسانس دار ۱۰۰ دلار نمیشه در ماه!!! و بدرد نمیخوره این کشور برای چی اینا دارن خودشونو خر میکنن مگر اینکه ظرف دستش تو جیب مردم باشه و از جیب مردم شکمش سیر بشه مهم نباشه واسش!

3 لایک کرده

سلام و عرض خسته نباشید به همه دوستان

خوب به نظر من اگر حالا زنگی هم زده شود جای دوری نمیرود.

اما از آنجایی که خودم عضو اطاق طهران و قسمتی از کارم واردات هست و خوب ما نیاز مبرم به ارتباط با خارج داریم تنها کاری که انجام شده اینه که فقط مدیر عامل شرکت میتونه هر از گاهی با تعیین وقت قبلی یکساعت اونم بصورت حضوری به اطاق بازرگانی مراجعه کنه.

امروز خودم از این امکانات استفاده کردم، بیشتر هدفم چک کردن بروکرها بود و البته تریدینگ ویو. بسیار حس بدی بود و هیچ کمکی هم نکرد البته من با دوو پرایم و ونتیج کار میکنم هر دو متصل بودن، پراپ سرمایه گذار برتر هم متصل شد و چارت رو نشون میداد اما اجازه معامله نمیداد شما فقط اگر معامله بازی داشتین میتونستین کلوز کنید

با توجه به قدرتی که اطاق بازرگانی و اعضاش دارن و اینکه فقط همین رو در اختیارشون قرار دادن بعید میدونم برای شغلی که جزو اصناف نیست و رگوله درست قانونی هم نداره کاری انجام بدن، ضمنا حتی یکساعت اینترنت آزاد هم در روز با این شرایط کمکی به یک تریدر نمیکنه.

6 لایک کرده

شما مورچه تو خیابون میبینی رد میشه نگرانش میشی؟

همچین حکمی داریم ما.

باید رفت فقط. پولو از ی پراپ بکنیم یذره و رفت.

4 لایک کرده

مشکل این تا نت قط میشه سرمایه گذار برتر حسابارو فریز میکنه

دیگه احتمالا قراره مثل لبنان و سوریه و عراق بحران پشت بحران داشته باشیم

عادت کنید

به بحران عادت میکنیم*

سرمایه گذار برتر و امثالهم باید بیان نت داخل با توجه به این شرایط

دوستانی هم که خیز مهاجرت برمیدارن 90 میلیون جمعیت

1 میلیون اصلا 5 میلیون بتونن مهاجرت کنن خودشم به افغانستان و اردکستان و غازستان و…

اینجا وطن ماس تو همین جا باید با بدترین شرایط ترید ادامه بدیم

5 لایک کرده

https://www.kojaro.com/news/308742-dubai-entry-ban-iranian-nationals/#comments

اره حبیبی کام تو دبی

فکر کن مهاجرتم کنی هویت ایرانیت شهروند درجه آخر دنیا باشی

قراره از این داستانا زیاد ببینیم

پس بروکرای محترم فکری به 90 میلیون داخلی کنید

4 لایک کرده

کارزار اتصال مجدد اینترنت را ۳۵ هزار نفر امضا کردن.این پست شما پانصد بازدید خورده

اگر قرار بر اتصال اینترنت بود صدای اون ۳۵ هزار نفر شنیده می‌شد.اتصال مجدد اینترنت چیزی نیست که ربطی به خواسته مردم داشته باشه.اگر کارزار را یک میلیون نفر هم امضا میکردند بازهم اینترنت را وصل نمی‌کردند.

هضم کنید که کجا زندگی میکنید و چرا اینترنت را قطع کردن!!حتی اگر جنگ هم تموم بشه چند روز بعد ممکنه اینترنت وصل بشه و بمحض پایان جنگ هم اینترنت وصل نخواهد شد.

6 لایک کرده

به شدت با نظر شما مخالفم.انتظار اتصال بازار جهانی به سیستم بسته داخلی رو دارین؟یا اطلاعی از پروسه کار بازار فارکس و نت داخلی ندارین،یا ترید رو برای هیجان و تفریح انجام میدین

تمام سیستم هایی که در نت داخلی فعالیت میکنن کلاهبردار هستن

5 لایک کرده

من جای تو بودم دکمه اون به اصطلاح دوست میزدم

2 لایک کرده

دوستان یه راه حلی بگین که پیگیری کنیم متاتریدر و بقیه سایت های مربوط به ترید رو وصل کنن مثل تریدینگ ویو و فارکس فکتوری و شرکت های معتبر پراپ …

منظورم یه کارزاری… یه راه حلی هستش که همه باهم مطالبش کنیم از نهاد های که دسترسی به این سایتارو قطع کردن

1 لایک کرده

کارزار هست با ۷۴ هزار امضا
در ضمن تریدرها بی اهمیت ترین قشر جامعه هستند!!!

1 لایک کرده