بنظرم امتحانش ضرر نداره حداقل تلاشمونو کردیم بهتر از هیچکاری نکردنه
دیدگاه کسانی که اینترنت رو قطع کردن و کسانی که موافق اون هستن اینه! ما الان متهم به اعتیاد و قماربازی و بی غیرتی و بی دردی هستیم!
اونها اصلا درکی از خسارات و عقب افتادگی های “عدم ارتباط با منبع دانش بشری” ندارن! اصلا ترید رو بی خیال…
همینقدر ابله هستند اینان علی اقا…..همه دادوستد دور زدن تحریم ماینینگ و هزاران درامد و پولشویی از مسیر ترید امکانپذیر میشد چون همه نت داشتند و میشد مخفی شوند حالا که فقط خودی ها نت دارند جایی برای پنهان شدن و دور زدن وجود ندارد …..بزودی انفجار تورم خواهیم دید نه ابر تورم پس دولت شدیدا در صدد رفع باگ است تا نت را راه اندازی کند …….در ضمن ما ایرونی هستیم و جایی نمیرویم اما شما چرا.
چیزی که من میدونم و دیدم کلا دولت هم خیلی با فارکس و ترید و اینا موافق نیست
صرافیهای ایرانی و بلاهایی که سرشون اوردن سر درگاه پرداخت قشنگ مشخص میکنه (تازه با اینکه صرافیها براشون خیلی مورد استفاده هم بوده)
و همچنین فیلترینگی که روی سایتهای بروکرها اعمال کردن
دو تا پیام بالاتر هم دوستمون پیامی رو فرستادن که گواه همین موضوعه
چیزی ک ترسناکه
واقعا ترسناکه
اینه ک همه افراد حق رای یکسان دارن اگر چیزی ک قراره بشه بشه
و این افراد ک اینطوری حرف میزنن و شوخی نمیکنن و تعداشون هم کم نیست
بعد من میگم درست بشو نیست میگن منفی ام.
بچه ها من تماس گرفتم خیلی هم محترمانه صحبت کردن درخواست دادم متاتریدر ۵ و تریدینگ ویو و بروکرهارو در شرایط قرار بدین که بشه در شرایط نت ملی ما باشون کار کنیم.باید درخواستا زیاد باشه حتما تماس بگیرید .
صمیمانه از شما سپاسگزارم . امیدوارمدیگر دوستان همکاری کنند و این حرکت نتیجه بخش باشد .![]()
حقیقتا ترسناکه وقتی واقعنی و بی شوخی فکر میکنید با درخواست و حرف زدن میشه کاری کرد.
درود بر شما .. فکر بسیار خوبی هست و خوشحالم که شما بزرگواران و دلسوزان این خاک تو این جمع هستید ولی این جایی جواب میده که قانون حکمفرما باشه . نتی که قطع کردنش دستوری باشه وصل کردنش طبق قانون پیش نمیره. یه سایتی هم در این رابطه هست که افرادی که از خاموشی اینترنت ضرر کردن روایت های خودشون رو اونجا میذارن.
"سلام دوستان عزیز،
امروز یکی از دوستانم پیامی فرستاد که پرسید آیا دسترسی به اینترنت جهانی داریم؟ وقتی … کردم، پرسید چرا قبلاً نگفته بودم. توضیح دادم که منظورشان چیست و ایشان گفتند که برخی از ارائهدهندگان سرور مجازی (VPS) همچنان به اینترنت جهانی دسترسی دارند.
این موضوع برای من هم تازگی داشت، لذا خواستم این نکته را با شما در میان بگذارم تا شما هم در مورد اینکه کدام دیتاسنترها در شرایط فعلی به اینترنت جهانی متصل هستند، تحقیق کنید. به نظرم، ارائهدهندگانی که مسئولیت مدیریت و را بر عهده دارند، باید در صدر بررسیهای شما قرار بگیرند.
امیدوارم این مطلب برایتان مفید باشد."
دوست عزیز ضمن اینکه باید بدانید خود این سرویس سرورهای مجازی اختصاصی بعضا امکان نصب برخی برنامه های لازم ترید به شخص رو نمیدن و شخصا نتونستم در اونها به دلیل سرعت شبهه دایال آپ هزار تومن سود کنم باید بدونید قوه ی قضایی محترم در اقدامی جهادیدر حال صدور کیفر خواست برای افرادی است که با هدف تسهیل وصل شدن به اینترنت کوچکترین فعالیتی داشته اند .
برای پراپ تریدر ها ی راه حل اومده
سردار عزیز حتی اگر هم آمده باشه دقیقا عین دادن ماشین بدون چرخه ، به ۲ شکل در دنیای مدرن میشه ترید کرد . اتصال به مراجع تحلیل نظیر تریدینگ ویو ، نینجا تریدر و … که شخصا ۱۰ ساله دارم فقط با تریدینگ ویو کار میکنم و ۱ بار هم نینجا رو باز نکردم و ۲ استفاده از زبان ام کیو ال در متا تریدر.
برای کار در بازارهای مالی نیاز به ابزار هست این ابزارها تا جایی که میدونم به ۲ زبان برنامه نویسی اصلی نوشته می شوند . پاین اسکریپت و ام کیو ال .
آنچه شما می فرمایید شکلی تنزل یافته به توان ۱۰ است که من یکی جان انجامش رو ندارم .
استراتژی رو اندیکاتور به اندیکاتور و اوسیلاتور به اوسیلاتور روی چارت اضافه کنم و بشینم ببینم کی سیگنال میده .
در حالی که رقبای ما هر روز دارن لذت میبرن از ماهیگیری صنعتی شماها یه چوب شکسته ی ماهیگیری با یه کرم زخمی دادین به تریدر ها .
لینکو باز نمیکنه!
آقای امامی نژاد، این مورد صرفاً یک اطلاعرسانی بود و بررسیهای شخصی من نشان میدهد که این امر امکانپذیر است. با این حال، بسیاری از همکاران ما از روشهای متفاوتی برای اتصال استفاده میکنند؛ بدون شک یک معاملهگر حرفهای نیز راهکارهایی برای شرایط فعلی خواهد داشت. در خصوص کیفرخواست نیز، صدور آن برای هر فردی امکانپذیر است و بدیهی است که فرد فرصت دفاع از خود را خواهد داشت
بنده در حال حاضر کوچکترین امکانی به اتصال ندارم ، میشه لطفا بفرمایید به چه شکل به ۳ سایت زیر وصل شم ؟
لایتفایننس
تاپ چنج
تریدینگ ویو
همگی با دامنه ی دات کام .
ممنونم از پاسخ شما و محبتی که اگر به جواب برسه غیر قابل ارزش گزاری خواهد بود.
کوچکترین نیازی حتی به خرید وی پی اس اگر حتی ۱ بار با تاپچانج کار کرده باشید نیست ، چطور با تاپ چنج تماس بگیریم ؟ الان چک میکنم ببینم ائا میشه از طریق ایرانی کارت اقدام به خرید کرد یا خیر .
سلام اگه صرفا تریدینگ ویو بخواید
که با فراز چارت و اشتراک منصفانه ای که داره
میتونید از تمامی ابزارهای تریدینگ ویو بهره ببرید
من که این ایام خدا رو شکر از تمرینات و تست استراتژی ها عقب نموندم
فقط ترید نکردن عقب انداخته ما رو خصوصا مایی که بعد دوسال تازه داشتیم
یکم طعم خوشی میچشیدیم.
دوستان پراپ ترید سلام
اگه بتونید با اشتراکهایی که فرمودن هم وصل بشید
حواستون باشه، که اینطوری آی پی شما فرق میکنه و اگه پراپتون محدودیت آیپی داشته باشه حسابتون منسوخ میشه
چون سرورهای مجازی همونطور که میدونید یک سیستم دیگه ای هستن و آی پی خودشون رو دارن
پس حواستون باشه که بخاطر این شرایط حسابهاتون رو از دست ندید
خیر جناب شفیع پور و با عرض سلام
امکان دسترسی به برنامه ی پاین اسکریپت امکان نداره در این سایت داده بشه ، شخصا چک کردم . تریدینگ ویو یعنی کد برنامه نویسی پاین اسکریپت تاج سر .
شما که نت دارید تست کنید ، گزارشی از کار فراز این شرکت مثداق عمل منصفانه برای تریدینگ ویو ارسال کنید ، قطعا پاداش دلاری خواهید داشت .
منصفانه نیست برادر من ، شک ندارم مشاوران انجام این کار گربه کوره و روباه مکار بودن.
بنده کدی در پایناسکریپت نوشتم که یه متخصص تو فلان سفارت امریکا ببینه شک ندارم درجا مهر ویزا رو میزنه و رگ گردن رو میزارم وسط یک ادم اگاه بیاد حضوری حتی اعتبار سنجی گفته ادعام رو .
جدی بگیرید بازارهای مالی رو اقایون . درب ورود ارز و دلار به کشوره
هدفم از انتشار این عکس این است که: «تا نباشد چیزکی، مردم نگویند چیزها».
فرض بر این است که شما از یک دیتاسنتر معتبر سرور گرفتهاید و چه با تانل و چه بدون تانل، به اذن خدا آیپیها باز بوده و موفق به اتصال شدهاید. حال اگر شما را به دادگاه احضار کردند، تنها اقدام شما خرید یک سرور مجازی از یک سرویسدهنده قانونی بوده و از این جهت مشکلی ندارد.
بیش از این اطلاعی ندارم؛ قصدم فقط اطلاعرسانی بود.