حساب های پراپ تامین سرمایه به کجا رسید؟

قبل این که از دنیا دیسکانکت بشیم قرار بود سرمایه گذار برتر به کسایی که تو تامین سرمایه حساب داشتن حساب بده کسی خبر داره به کجا رسید این موضوع؟

سلام و احترام،

ببخشید این تامین سرمایه کلا تعطیل نشد؟ من شنیده بودم کلا دیگه جمع کردن و تموم شد خلاصه

ببخشید به جهت کنجکاوی میپرسم، میخوام بدونم به کجا کشیده شد داستانش. اگر اطلاعات دقیقی داری ممنونت میشم بگی

تامین سرمایه برشکست شد قرار بود به کسایی که حساب ریل یا چالش داشتن سرمایه گذار برتر حساب بده یا با تخفیف حساب بفروشه که ج ن گ شد دیگه من خبر ندارم بعد ان چی شد

1 لایک کرده

من حساب 50 هزار تا داشتم قرار بود سرمایه گذار برتر حساب 50 هزار تا بده دقیقا روزی که قرار بود تایین تکلیف بشه حسابها ج ن گ شد

1 لایک کرده

اها خب پس درست میگفتن. منم شنیده بودم خبر ورشکستیشون رو ولی خب مطمئن نبودم. انشاالله درست میشه و اس جی بی حساب هارو میده. البته به شرطی که اس جی بی هم قبول کرده باشه و صرفا این خبر از طرف تامین سرمایه نبوده باشه.

چون اس جی بی فکر نکنم بیاد اعتبار خودشو خراب بکنه و قطعا بهتون حساب هارو دیر یا زود میده. نگران نباش :rose:

واقعا متاسفم، انشاالله این مسئله زودتر حل بشه :rose:

اصلا تامین سرمایه حرفی نزده

خود سرمایه گذار برتر طرح حمایتی از تریدرهای تامین سرمایه گذاشته

خب پس خداروشکر، قطعا بهتون حساب ها برمیگرده. شرکت معروفیه و بعید میدونم بخواد زیر حرفش بزنه. جایی برای نگرانی نیست :rose:

2 لایک کرده

آخ تامین سرمایه
یادش بخیر
چقدر تو این پراپ موفق بودم
اصن انگار تو اکانت‌های این پراپ موفق تر بودم از پراپ های دیگه :joy::joy::joy:
حیف که اشتباه کردن اصول اولیه ی یک شرکت پراپ فرم رو رعایت نکردن
یه سری قوانین جز اصول پراپ تریدینگه مثل برداشت اول
برداشت هفتگی و اکانت اتوماتیک بیچارشون کرد
حیف

چی شد که دیگه فعالیت نمیکنن؟