آخرین وضعیت پراپ زورا و سرمایه گذار برتر

سلام طبق شنیدها سرمایه‌گذار برتر داره حساب های قبلی رو هم برای معامله فعال میکنه

چیزی راجب این قضیه شنیدید؟

و اینکه چه اطلاعاتی راجب زورا دارید؟

من با زورا زمانی که لست پراپ نام داشت کار کردم در جریان تغییراتی که موقع زورا شدن داشت از لحن اطلاعیه هاشون خوشم نیومد و دیگه باهاشون کار نکردم.

سرمایه گذار برتر از امروز روی نت ملی به خوبی داره کار میکنه

لحنش چطور بود مگه

وقتی علیه یه پراپ یا بروکر بخواهیم حرف بزنیم باید مدارک ارئه کنیم که الان در دسترسم نیست برای همین توضیح بیشتری بهتره ندم. کلا ادعاهای بزرگ با طرز عمل ضعیف داشتن در جریان تغییر از لست پراپ به زورا

یه حساب داشتم همین امروز چند پوزیشن روش زدم فعاله

Sgb

مشکل زورا اینه به فکر مشتری نیست مثل سرمایه گذار . فقط دنبال منافع خودشه

آره سرمایه گزار برتر اطلاعیه داد و کامل مراحل فعال شدن خدماتش و تاریخاشون و گذاشته

1 لایک کرده

زورا یک مدل حساب جدید با محدودیت کم تر و مبلغ بالا تر داره الان . حساب های قبلی هم میتونن به فعالیت ادامه بدن ولی حساب های قدیم یا ۳۰ درصد سود میگیری یا ۱۰۰ درصد سود رو یک بار میزنی به بروکر و تو بروکر ترید میکنی سود بروکر همون لحظه قابل برداشته اصل پول ۲۰ روز بعد از وصل شدن نت هست

سر اون اتفاقات دی ماه گفت برداشتا تاریخ جدید میدیم . الانم سر جنگ اخیر گفت سود رو یا میتونینید برداشت بزنید که ۳۰ درصدشو میدیم کلا بقیش حذف میشه یا پولت رو ببری بروکر کلا هم ۱ بار تا نت جهانی باز بشه اونجا ترید کنی . کلا هر کی حساب داشت از قبل همرو له کرد . در کل اگر تریدر سود ده هستی اذیتت میکنه اما اگر سوده نیستی و دنبال معامله ای تخفیفاش خوبه ولی در کل قابل مقایسه با سرمایه گذار برتر نیست . خود من ۵ تا برداشت زدم سر هر کدومش ۳ روز کامل نداد قشنگ گند میزنه تو روز دوشنبه هات از قصد یکیشم ۶ روز زمان برد تا بده

6 روز برای برداشت خیلی زیاده :face_with_raised_eyebrow:

روز سوم یه میس کال انداختن به عنوان مصاحبه تک زنگ خورد بعد هر چی خودم زنگ زدم میرفت روی منشی خودکار . تیکت زدم گفتن بارها تماس گرفتن برای مصاحبه جواب ندادین در صورتی که فقط یه تک زنگ زدن . بعد گفتن فعلا صبر کنید تا هر وقت که تونستیم زنگ بزنیم . که ۶ روز زمان برد . در کل بگم این پراپ ۹۰ درصدش از فروش پراپ هست . تریدرای سود ده به ضررشن . یکاری میکنن خودت بذاری بری .

1 لایک کرده