سرمایه گذار برتر در نت ملی کلا نبود و بد عمل کرد . از طرفی سودا رو نداد و به کسایی که دسترسی داشتن هم اجازه ترید نداد به نظرتون چرا ؟
الان مثلا میخوای اس جی بی رو خراب کنین؟
خب معلومه
نبود زیرساخت
تازه بعدشم که برگشتن سیاست سود دادنشون رو عوض کردن به نفع تریدر!
شما چرا به خودت میگیری حالا . نبود زیر ساخت چه ربطی داره به اینکه کسایی که وصل بودن حق نداشتن ترید کنن و سودارو نمیداد
سرمایه گذار برتر کلا معاملات رو فریض کرد
اونایی که ضرر کردن و حتی حد ضرر نزاشتن رو گفت اشکال نداره من ضررتون رو میدم
اوناییم که حد سود نزاشته بودن رو معاملشون همینجوری رفت بالا گفت کل سودشون رو میدم
در زمان قطعی هیچ پراپی نبود
تنها پراپ هایی که بودن همین آشغالای داخلی بودن
جواب سوال من هیچ ارتباطی به این جملات شما نداره .
راجب سوال کلی تاپیک هم خدمتتون عرض کنم که تمامی بروکر ها و پراپ هایی که به ایرانی جماعت خدمت میده همینطوریه
بنظر شما اونا میان من و شمارو به بازار جهانی وصل میکنن؟
تنها پراپی که فکر میکنم تو این مورد اینجوری نباشه فانددنکست هست ،تاکید میکنم فکر کنم
اونا میان پول اکانت های فیل شده رو میدن به تریدر سودده
پس در نتیجه ضرر شما به سود این پراپ ها و بروکر هاست
درود
تقریبا 80 درصد از اینجوریه نه تنها این پراپ کل پراپ های جهان بخش زیادی از سود تریدر رو همینجوری پرداخت میکنن، موضوع دیگه اینکه دلیل کار نکردن نبود زیرساخت بود تو همون روز های اول پراپ های زیادی بودن که کار میکردن اومدن پنل معاملاتی شخصی میزاشتن دو روز بعد قطع میشد یا sl و tp کار نمیکرد . Sgb اومد با اتصال متا تریدر شروع به کار کرد و سرعتش خوب بود بنظرم.
من هم بهش مشکوک شدم.اصلا نت ملی شدن چه ربطی داره که تریدرهای دیگه نتونن ترید بزنن.بعدش هم فقط اکانت های یک تا ده کی رو فقط اوکی کردن.خیلی عجیبه
درود و روز بخیر بنده یه تاپیک راجب این مورد چند مطلب گذاشتم ( سیستم درامدی پراپ فرم ها + سیاست پرداخت سود ها ) خوشحال میشم اگر اوکی بودید حتما مطالعه کنید بازخورد و تجربه تون رو به اشتراک بزارید