اختلالات پشت سرهم سرور سرمایه گذار برتر و بازی با روح و روان تریدر

سلام بچه ها امروز در تایم خبر ساعت 16 استاپ و تی پی بسیاری از کاربران سرمایه گذار برتر عمل نکرده و تعداد خیلی زیادی از کابرا یا اکانتشون رد شده یا کله سودشون پریده این باره چندمه که در سرمایه گذار برتر همه چی فریز میشه و با روح و روان تریدرا بازی میکنن

کی قراره پاسخگو باشه در برابر این خطا تجربه ی شما چی بوده ؟

شووووووووووووووووورشو دراورده دیگهههههههه قلبم وایساد امروز اصلا یهو سره خبر اون پایین باز شد کندلش

من در طول یک هفته 5 درصد ضرر کردم . الان برام ایمیل اومده که حسابت مردود شده .

دقیقا همین مورد روی طلا برای منم همینجوری شده

شما هم روی طلا امروز قطع شد سرور ؟؟
من این هفته در طول یک هفته 5 درصد ضرر کردم الان ایمیل مردودی حساب اومده
توجه داشته باشید در طول یک هفته نه یک روز من در طول روز یبیشتر از سه درصد ریسک نمیکنم

من اصلا معامله ای نداشتم این هفته درا هم نه روزانه نه کل نه ۳ درصد هیچ کدوم نخورده بعد امروز ایمیل زدن حسابت منسوخ شده :face_with_diagonal_mouth:

واسه منم اومده ایمیل فک کنم سیستمشون باگ داره چون نقض قوانین نشده بودم.

کلا یا قفله سرورش یا اینجوری استاپاشون عمل نمیکنه پشتیبانی افتضاح با یه ربات باید دو ساعت فک بزنی شاید بالاخره از کارشناسا جوابتو بده یه سری متن کپی پیست شده بفرسته و تمام آخر شیش مترم زبون دارن فقط

تازه این اولشه روز های بهتر در انتظاره

پراپ دوست داره شما اکانتو از دست بدی

بدیش اینه بروکر درست حسابی هم نداریم و با این قیمت دلار واقعا کار خیلی سخته با سرمایه شخصی ترید کردن

سلام و درود به همه عزیزان،
من خودم به شخصه از سگب فعلا اکانتی ندارم که درک کنم دیروز چه اتفاقی افتاده ولی خب کاملا بهتون حق میدم ناراحت باشید.
اما یک نکته ای رو من لازم میدونم مطرح کنم و به نظرم شما عزیزان هم یکم جانب احتیاط رو لحاظ کنید و حواستون رو جمع کنید.

من دقیقا نمیدونم این چه سیاستیه و یا شاید بهتره بگم چه شانسیه که این مسئله زمانی اتفاق میوفته که تایم خبر هستش.
قضیه کندل 82 دلاری سگب هم اگر اشتباه نکنم (که تاپیکش گم شده یا منتقل شده) تو تایم خبر بود. اون موقع هم خبری که اومد باعث تغییر قیمت زیادی در مارکت طلا شد و بعدش خیلی ها حساب هاشون رد شد.
نکته مثبت این قضیه رو میگم، نکته منفیشو هم میگم.

طبق تجربه ای که دارم تو کامیونیتی میبینم، بالاخره سرمایه گذار برتر به احتمال خیلی زیاد حساب هاتون رو برگشت میده و مشکلی بعید بدونم پیش بیاد. شایدم یک درصدی حساب هارو مثل دفعه قبل حتی افزایش هم بده.
این نکته مثبتش که اول از همه گفتم که نگید اقااااا این داره تخریب میکنه و فلان. اگرچه با نهایت احترام، اهمیتی هم ندارم واسم که چی فکر میکنید در موردم :rose:

اما نکته منفی این قضیه به نظرم به دو مورد برمیگرده:
1- یا سرور هاشون طوری هستش که تو تایم خبر، به خصوص زمانی که مثل دیروز قیمت به شدت تغییر میکنه، دچار کندی و اختلال میشه و باعث میشه شما عزیزان جا بمونید.
2- یا اینکه این قضیه یک سیاست جدید شرکت شده برای اینکه اجازه نده کاربرها سودهای شدیدی به واسطه خبرها کسب کنند.

من خودم به شخصه، احتمال میدم مورد اول باشه و ربطی به کنترل خروجی شرکت نداشته باشه و اصلا برای هیچ شرکتی دوست ندارم اتهاماتی مثل سیاست های کثیف و دستکاری و این چیزا بزنم.
اما اگر خدایی نکرده این اتفاق مجدد رخ بده، دیگه خودم به شخصه دیدگاهم میره سمت اینکه شرکت با این ترفند، صرفا داره خروجی هارو کنترل میکنه و حتی اگر یک درصدی هم اضافه بکنه به کسی، براش ضرر کمتری داشته باشه تا اینکه اجازه کاربرها تو تایم خبر ترید واقعی و یا سود واقعی خودشون رو کسب کنند.

به هر حال، امیدوارم این اخرین باری باشه که این اتفاق بیوفته و ضررهای شما عزیزان هم جبران بشه و دیگه این اتفاقات رو شاهدش نباشیم.
موفق و موید باشید :rose:

دوستانی که از سگب اکانت دارند لطفاً جواب بدن، غیر از تایم های اخبار موارد عجیب هم در سرورشون دیدید یا نه؟

من دیروز 5 دقیقه مونده بود به خبر ستاپبم خورد خوشبختانه به خبر نرسید

دیگه با دلار 230 تومنی هیچی بعید نیست

ولی قبلا این هم باید بگم که این مشکل رو خودشون قبول کردن و بعدش عذرخواهی و کارهای دیگه هم کردن

اگر واقعا بازم این قضیه رو تکرار بکنن و سومین بار بشه

دیگه جدا باید شک کنیم

ولی گوشه ذهنم خودم به شخصه این حرفات رو نگه میدارم تا ببینم دوباره هم اینکارو تو تایم خبر میکنه یا نه

به خصوص اخباری که باعث نوسان زیاد میشن

این همه زحمت برای رشد حساب هیچی به هیچی حساب که رد شده هیچی حالا باید التماس کنی ریست کنن