اگه برگردی روز اول تریدت، فقط اجازه داشته باشی یک نصیحت به خودت بکنی، چی میگی؟

من همین کاررو کردم 1 سال و نیم هست که بکتست گرفتم مسیر پیدا کردم استراتژی و پلن و ذهنی خودم را آماده کردم اشتباهات اصلاح کردم ولی الان که وقت ورود تدریجی طبق پلنم بود دریا خشک شد از عملکردم راضیم کار درست کردم ولی خوب الان شدم یه تریدر تو دنیای کارگران وقت برداشت بود خشک شد دریا

3 لایک کرده

من فقط به خودم گفتم 80 درصد موفقیت حضورداشتن هستش وهمین هم شد

2 لایک کرده

بله متاسفانه این موضوع واقعیت داره و برای اکثر معامله گر ها اتفاق افتاد از جمله خود من …

اما این پایان کار نیست و در های تازه ایی به روی معامله گران ایران باز خواهد شد، منتظر اخبار خوب باشید :victory_hand:

3 لایک کرده

بله هم نظرم، باید عاشق این کار باشی تا بتونی ازش نتیجه بگیری، به این علت که مصائب خاص خودشو داره و اگه صرفا برای کسب درآمد اومده باشی خیلی زود دلسرد میشی …

اما کمی ممارست و دوام آوردن به هدف‌ت میرسی، من این کارو تونستم انجام بدم و الان شغل اولم شده و خیلی راحت دارم ازش درآمد کسب میکنم و این نتیجه ی عشقیه که به این کار داشتم …

میخوام بگم که کم نیار چون این بازار قاعده داره و با تمرین کردن مطمئن باش راهشو پیدا میکنی :victory_hand:

2 لایک کرده

البته که قطعا توی 5 سالگی شما این امکان در کشور نبود :wink:

1 لایک کرده

من میگفتم یه ستاپ وین ۶۰ یادبگیر باهاش سود کن بعد برو پی زندگی مطمعن باش کلیت بازارو نمیفهمی.من تمام سبکا ار تی ام ای سی تی پرایس اکشن همرو کار کردم تهش پوچی .همه چیو احتمال و ساده ببین نه کمالگرا

2 لایک کرده

با اون بازی نکن،اوکی؟

2 لایک کرده

اگه برگردیم عقب میگفتم تو این بازار حریفت یا همکارت رو بروت حمید یا امید یا نوید نیست …که تو فکرشون و بخونی چهار تا تیشرت قشنگ تر بیاری فروش و از اونا کم و برا خودت زیاد کنی… تو این بازار روبروت موسسات بزرگ مالی دنیا -بانک ها - ایلان ماسک- جف بزوس- مارک -مایکل و…روبروت قرار دارن با دونستن اینکه نابغه های تاریخ روبروتن وارد شو

و یه نصیحت افتخاری دیگه…

اینکه با لایت فایننس هیچ وقت کار نکن…

3 لایک کرده

به حرف اینشتین گوش میدادم و زمان رو جدی می‌گرفتم..
اموزشات رو دیدم اما از ماه بعدش شروع نکردم چندین ماه دیرتر شروع کردم ، این احساس ناکافی بودن نمی‌ذاشت.

1 لایک کرده

من الان خطاب به منه ۱۳ ساله

3 لایک کرده

به سود رسیدن در ترید ممکنه ولی اون وقت و تلاش رو در کار دیگه ای میزاشتی نتیجش چند برابر بود .

4 لایک کرده

میگفتم برو سرکار

4 لایک کرده

تنها شغلی که در حال حاضر جواب میده : کمک به افراد نیازمند هست (صدی ۸ . منصفانه ست)

2 لایک کرده

ولی من اگه بودم به جاش میگفتم لونا رو سل بگیر :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 لایک کرده

مشکل اینجا بود به صورت اسپات داشتمش و هی میگفتم الان برمیگرده الان برمیگرده،اما توجه نکردم اونکه رفته دیگه هیچ وقت نمیاد😁

2 لایک کرده

2 لایک کرده

میگفتم طلا بخر و بیت
لازم نیست ترید یاد بگیری سرمایه گذاری کن کافیه
و برو دنبال کاراهای دیگ!

3 لایک کرده

فقط و فقط چارت خام.

1 لایک کرده

صبر و عزت نفس بی نهایت داشته باش مرد

2 لایک کرده

میگفتم هیییی جو گیر نشی با مقدار زیاد بری با اهرم بالا …. دفع اول دوم هنوز بازار یقت نکرده زود مغرور نشی

1 لایک کرده