سلام رفیق موضوعات خیلی عالیه به خودم میگم آنقدر وقت نزار و بکتست و تمرین نکن وارد شو که آرزو به دل نمونی با مهارت برای ترید
تا یه جایی با این دیدگاه موافقم ولی 100% نه ..
آره، تریدر باید سیستمی بشه، به این معنی که تصمیماش احساسی نباشه، تکرارپذیر باشه و طبق پلن جلو بره. این یعنی ربات شدن، اما از نظر من کامل ربات شدن هم خوب درست نیست.
چون بازار فقط دیتا نیست و پر از رفتار و شرایط متغیره.
اگه کسی واقعاً ربات بشه، تو شرایطی که بازار تغییر ریتم میده، همونجا له میشه چون انعطاف نداره ( من تجربش کردم)
به نظرم نسخه درستترش اینه که نه ربات کامل، نه انسان احساسی باشیم
یه چیزی بین این دوتا تقریبا، سیستممحور با ذهن تطبیقپذیر …
باید سایبورگ بشید ![]()
![]()
این تاپیک منو یاد فیلم interstellar میندازه، جایی که متیو نقش اصلی فیلم داره صحنه ای از گذشته رو نگاه میکنه و در حال گریه کردن هستش. حکایت ماهم همینه.
من خودم به شخصه دو باری اشتباه کردم و سرمایه ام رو تقریبا 7 سال پیش به واسطه یک سری اشخاص معروفی که الان هم خیلی معروف تر شدن، به باد دادم که کاش نمیکردم. حقیقتا بزرگترین اشتباهم بودش.
حرفت کاملاً قابل احترامه دوست من، اینکه مسئولیت خانواده رو ول نکردی
که این خودش یه تصمیم بالغانه و قابل احترامه، خیلیا همینجا فرار میکنن ولی نه به سمت ترید، به سمت بیمسئولیتی.
حالا بیا واقعبین باشیم، باید بدونیم که ترید تصویری نیست که خیلیا به اسم آزادی مالی میفروشن، مسیرش طولانیه، پر نوسانه و اولش بیشتر ساخت مهارته تا درآمد ثابت.
تو یه مزیت مهم داری و اونم اینکه از روی فرار نیومدی سمت ترید کردن بلکه از روی مسئولیت بوده که این خودش یه ذهنیت درستتره.
فقط حواست باشه ترید رو جای درآمد فوری تصور نکنی، چون هم فشارش بیشتر میشه هم ناامیدی میاره.
یک اینکه برای اموزش دیدن به هر کسی اعتماد نکنم
دوم اینکه از هیجان رسیدن به سود، ترید نکنم
ولی کلا به نظرم اگر اون ضرر ها و تجربیات رو نمیکردم به این احتیاط و دانشی که دارم الان نمیرسیدم
بله کاملا موافقم
سلام دوست عزیزم ![]()
بگم که این حرف یکم وسوسهکنندهس ولی من باهاش موافق نیستم، آره، ترید با نشستنو فقط تئوری خوندن درست نمیشه … باید وارد بازار شد.
ولی باید بدونیم که ورود بدون آمادگی هم اسمش جسارت نیست، بلکه نتیجش میشه هزینه دادن بر پایه ی بیبرنامه بودن .
بازار جای آرزو نذاشتن نیست، بلکه جای جمع کردن دیتاست، اونی که زود میپره داخل بدون بکتستو تمرین به جای کسب مهارت، فقط تجربهی گرون میخره.
به نظر من بهترین حالت اینه که تمرین کنی تا بدونی چی کار میکنی، بعد وارد شی تا چیزو که یاد گرفتی رو اجرا کنی.
ترید بازی تعادل بین یادگیری و اجراست، نه یکی به قیمت حذف اون یکی!
چی هست؟ ![]()
من عاشق این فیلم بودمو هستم و خوشحال شدم که تاپیک رو به این شاهکار تشبیه کردی
![]()
اما در مورد تجربهای هم که گفتی عرض کنم که تقریباً همه تو این مسیر یه جاهایی هزینههای سنگین دادن… فرقش فقط اینه بعضیا ازش درس گرفتن، بعضیا دوباره تکرارش کردن…
مهم اینه که اون اشتباه تبدیل به نقطه پایان نشه، بجاش به عنوان یک تجربه و درس برای بهتر شدن اسافاده کنیم .
لطف دارید. بله دیگه واقعا دفعه سومی برای خودم دیگه تجربه درست نمیکنم که بخوام از کسی تقلید کنم و سرمایه امو به باد بدم. ولی مسئله اصلی این هستش که کاش میشد راهی پیدا کرد تا جلوی این افراد گرفته بشه و کمتر به دیگران اسیب برسه که خب بعید بدونم. اونقدری رانت و قدرت دارند که هیچ جوره نمیشه متاسفانه
حرفت از یه زاویه کاملاً درسته، ولی باید بدونیم که بازار یه حالت ثابت نداره که بشه با یه استراتژی ازش جواب گرفت …
مشکل خیلیها همینه که فکر میکنن باید از همه سبکها استفاده کنن، در حالی که به نظرم تریدر اول باید یه هستهی اصلی و ثابت داشته باشه (یه ستاپ مشخص)، بعد بقیه سبکها رو فقط به منظور فیلتر کردن شرایط بازار استفاده کنه، نه برای عوض کردن تصمیمش.
اگه نه نتیجه میشه، هر موقعیت یه تحلیل جدید، هر روز یه ذهنیت جدید و در نهایت هیچ برتری آماری مشخصی بدست نمیاد.
پس به نظرم سبکهای مختلف رو یاد گرفتن خوبه، ولی استفادهشون باید در خدمت یک سیستم اصلی باشه
بدبختمون کرد😁یک سوم سرمایه تریدیم رو لونا خریده بودم بخاک رفت
آهان این بهتر شد
![]()
حس میکنم من امروز دوپامینم خیلی بالاست و درست نمیتونم توضیح بدم ![]()
از روی استراتژی خودم بگم اینجوری بهتره:
استراتژی برای جفت ارز ها دارم عرضه و تقاضاست اما عرضه و تقاضای کتابی میگه «محدوده قیمتی که قیمت یا سرعت بالا بهش رسیده اما نتونسته عبور کنه و از همون جا طرف دیگه معاملات قیمت رو به دست گرفتن» حالا اگه همون منطقه هارو نگا کنیم یه کندل میبینیم که اگه قیمت از اونجا یه استراکچر رو بشکونه میشه اوردر بلاک و اگه FVG هم داشته باشه: زمانی قیمت به این محدوده میرسه هم کسایی که FVG ترید میکنن هم کسایی که اوردر بلاک ترید میکنن هم کسایی که عرضه و تقاضا کلاسیک ترید میکنن دنبال فرصت از اون مناطق هستن.
پس من فیلتر عرضه و تقاضامو بر این اساس میچینم که « عرضه و تقاضایی مورد تایید منه که: قیمت ازونجا بهینه حرکت نکرده باشه (FVG) حرکت یکطرفه قیمت حداقل یک Structure رو شکسته باشه (اوردر بلاک) و در تایمفریم 1 دقیقه اونجا رینج زده باشه (AMD / Consolidation Break) حالا اینجوری اعتماد خودم بیشتره.
آخ آخ چقد بد پس، البته خیلیا اون زمان اسیر این داستان شدن … دلیلشم اشتباه بودن تحلیل نبود به نظرم …
بیشتر به خاطر این ضرر کردن که فکر میکردن این دیگه ریزش نداره یا حجمشون با ریسک واقعی همخوان نبود …
بازار همیشه همینو نشون میده
که جایی که همه احساس امنیت میکنن، همونجا بیشترین خطر پنهون شده ![]()
این مسیر اشتباهه عمرتو تلف نکن
به خودم می گفتم با دید بیزینس به تریدکرن نگاه کن
روزی۱ریواد یا حتی هفته ای۲تا ریوارد مستمر هم داشته باشی دیگه جزء دسته ی۹۰درصد ی بازنده ها نیستی و جزء درصد کمه موفق های مارکت هستی
پس هیچ موقع، تاکید میکنم هیچ موقع سراغ تایم فریم های۱دقیقه و ثانیه ای نرو و به دنبال معاملات زیاد نباش که برای مبتدی ها آخر وعاقبت نداره
فکر کنم چیزی شبیه فیلم اینتر استلار بشه. اونجا که از پشت کتابخونه میزد نه نه نرو….
مدیریت سرمایه از هر استراتژی مهم تره. مدیریت سرمایه است که پایبندی شما به اون استراتژی رو تعیین میکنه. مدیریت سرمایه است که بودن شما رو تضمین میکنه. همه موفقیت توی این مارکت از دل مدیریت سرمایه میگذره.