اگه برگردی روز اول تریدت، فقط اجازه داشته باشی یک نصیحت به خودت بکنی، چی میگی؟

گفته بودم اگه برگردی دوباره …

1 لایک کرده

من با بخشی که گفتین بازار رو نمیشه فهمید موافق نیستم و اعتقاد دارم که هرچی عمیق‌تر توی مارکت زندگی کنی، کم‌کم منطق پشت بازار، رفتار پول، سنتیمنت، نقدینگی و واکنش بازیگرهای بزرگ رو میفهمی …
ولی مشکل اینجاست که خیلیا قبل از اینکه بازارو بفهمن، دنبال اینن که ازش پول در بیارنو بین سبک‌های مختلف سرگردون و سردرگم میشن، آخرشم فکر میکنن همه‌چی پوچه …
به نظرم بازار قابل فهمه، ولی نه با عجله و نه با دو تا کورس و چهارتا ستاپ!
فهم بازار نتیجه‌ی سال‌ها دیدن، اشتباه کردن، ربط دادن اتفاق‌ها به هم و ساختن درک شخصیه.

2 لایک کرده

منم مثل تو فکر میکردم پنج سال موهام سفید شد مسخر شدم از خانواده و دسوتو رفیق.باید عین ربات باشی یه ستاپ بدون احساسات و تحلیل بزنی سودو گرفتی کنارش دنبال کلیت بگرد .کلیت بازار مطمعن باش بالا پنج سال زمان لازمه .هر چند تو بعد این پیام من باز مسیر منو میری زندگی همیشه همینه تا ابد که ما خودمون از تجربه دیگران کمک نمیگیرم باید خودمون تجربه کنیم .پس حرف منو تجربه کن

1 لایک کرده

لایت فایننس چشه؟

خب کلیت بازار رو چطوری سریع تر بفهمیم که به گفته ی شما مسیر خودمون رو نریم و زودتر ب نتیجه برسیم و از تجربه ی شما استفاده کنیم

دزده همین …

راجبش زیاد توضیح دادم …

اگر برگردم روز اول اصلا ترید رو شروع نمیکردم
صد در صد شغل قبلی مو ادامه میدادم
و حتی نزدیک بازارهای مالی هم نمی شدم

1 لایک کرده

بخودم میگفتم همیشه در جایی باشم که اون کوچیک اون جمع باشم . بتونم همیشه ازشون یک چیزی رو یاد بگیرم . این رو باید به عنوان قانون همیشه انجام میدادم

1 لایک کرده

میشه لطفاً بگید چرا؟ خودمم با اینکه هنوز اول اول اولشم بارها بسرم زده ولش کنم ولی چاره دیگه ای برام نمونده

دلیلش ضرر های پی در پی 2 تا 3 سال اوله

که بعدش که تازه سوده میشی برگردوندوش کار حضرت فیله
همون مقدار ضرر رو میرفتم طلا میخریدم

الان با پولش یک برج تو تهران به نامم بود

کلا بهتره 2 تا 3 سال اول پول خیلی خیلی کنی درگیر کنی که بفاک رفتی دلت نسوزه

1 لایک کرده

آره دقیقا همینطوره …
یکی از واقعیت‌های بازار اینه که برای تریدر تازه‌کار، اولش همه‌چی خیلی خوبه و روی حساب دمو همه پوزیشنا سودده میشن و معامله گر فکر میکنه بازارو فهمیده و آماده‌ست که حسابشو ریل کنه …
ولی زمانی که حساب ریل میشه، تازه واقعیت بازار خودشو نشون میده …

همینطور خودِ بازارم خیلی وسوسه‌کنندست، خیلی کم پیش میاد کسی بتونه به این توصیه عمل کنه که دو سه سال اول پول سنگین وارد نکنه و تمرکزشو بذاره روی یاد گرفتن و تمرین کردن و متاسفانه به جای بدی میرسن …
یه نکته‌ی دیگم اینه که با سرمایه کم، عملا کار خیلی سخت میشه، خیلیا مثلا کل سرمایشون هزار دلاره، بعد میان همونو تیکه‌تیکه صد دلاری شارژ میکنن، با ریسک بالا وارد میشن و نهایتا خیلی زود کال مارجین بشن و از بازار خاطره بد بگیرن، در صورتی که سود کردن فقط تحلیل خوب نیست؛ بالانس بودنِ سرمایه با میزان ریسک و مدل معاملاتی هم خیلی مهمه …

ولی من کاملا از تصمیمی که سالها پیش و توی دهه ی 20 سالگیم گرفتم راضی هستم و الان دارم نتیجه شو میگیرم …

بدون مبالغه و … میگم که معامله گری بهترین شغل و تنها مهارتیه که میتونه آدمو به تموم آرزو هاش برسونه

کلیت بازار مقیاس فراکتاله .دنبال پرایس ای سی تی نرو ار تی ام به هندسه مارکت نزدیکه نه ار تی ام چرتو پرت ایف میانته‌.بعد از خوندن پیام من باز مجبوری تمام سبکارو مطالعه کنی مثل این میمونه من میخوام درباره موضوتی تحقیق کنم باید تمام منابعرو مطالعه کنم چه درست چه غلط هیچ کسی تو مارکت وحود نداره بگه من تهشو فهمیدم .من مثال میزنم کسی بتونه یه حساب هزار دلاریو هر ماه دوبرابره کنه بعد یک سال چهار میلیون دلار نزدیک پنج میلیون دلار پول داره.تو چنین کسیو نمیبینی چون بازار ترکیب از احتمالات احساسات حرص طمع خیلی چیزار بازار سخت از این کلیپا تو اینستا یارو تو تراس تو دبی داره اپ پرتغال میخوره

اصلن موافق نیستم، به قطع اندیکاتور ها و اوسیلاتور هاهم برای دید و محاسبات بهتر معامله گر خیلی کمک کننده خواهند بود
فقط با تحلیل چارت خام نمیشه خوب معامله کرد، البته با احترام به نگاه و نظر شما، این نظر شخصی بنده هست

زبانت رو تقویت کن تا بفهمی ترید فقط ۴ تا خط و کندل و اندیکاتور نیست، چون منابع فارسی خیلی کم و اکثرا قدیمی هستش و فقط رو تکنیکال تمرکز داره

دلیل اصلی روانشناسی ضعیف تریدرهای ایرانی اطلاعات ناقص اوناست

پوزیشن باز میکنی فقط چون فلان مهندس دوره فروش گفته ۱۰ کندل بشمار یازدهمین کندل پولدارت میکنه نه میدونی اقتصاد کلان وضعش چطوریه نه میدونی اخبار امروز چیه نه میدونی احساسات بازار به کدوم سمته نه میدونی گزارش بازیگران بزرگ بازار به کدوم سمته نه میدونی میکرو ساختار بازار مثلا والیوم چه وضعیتی داره نه میدونی که ترید حرفه ای تو آمریکا دیگه ترید دستی نیس و کوانت ترید شده و این یعنی 2026 دوران خطاطی نیس که رو چارت خط میندازی نقاشی میکشی و کندل میشماری

اگه این روشها کارساز بود به شما نمیگفتن، یا حداقل بابت دوره ها از شما پول نمیگرفتن چون بلدن دیگه خودشون پول درمیاوردن

خودمایکل هادلستون ابداع کننده پرایس اکشن بعد این که بارشو بست، الان چند ساله که تمام دوره ها و آموزش هاش رو رایگان میزاره یوتیوب چه برسه به مهندسین ایرانی

برای این که تریدر بشی باید تمام مباحث رو یکجا داشته باشی کاری که هج فاندها و بانک ها با جمع کردن حداقل ۷، ۸ نوع متخصص از زمینه های مرتبط با ترید یکجا میکنن مثلا ریاضیدان اقتصادان تکنیکالیست متخصص کامپیوتر و….