نزدک یا داوجونز؟

سلام دوستان عزیز خوب هستین به نظرتون بین داوجونز یا نزدک کدوم

ستاپتو باید چک کنی، مثلا ستاپ من جفتشون رو پوشش میده!

ولی ممکنه یه ستاپ نتونه یا وین‌ریت پایین‌تری داشته باشه

اماااااا؛ داوجونز حرکت های برگشتی سریععععع نداره ولی نزدک داره و حتی اسلیپیج میخوری بخاطر بعضی سرعتا (اگه بروکرت نقدینگی خوبی نداشته باشه)

2 لایک کرده

والا بیشتر داوجونز دهن ادم سرویس میکنه

داوجونز حرکت هاش خیلی دقیقه ندیدم حرکتی رو بی منطق بزنه.

1 لایک کرده

ی چی دیگه توی مثلا ای موقعه درگیریاینا خیلی چارت جالبی نداره

داو بعضی وقتا کلا میره رو حالت بالا پایین سریع یا حرکت با سرعت خیلی کمممم. اونم بخاطر مشخص نبودن ریسک پذیری بازاره

2 لایک کرده

بستگی به استراتژی و روحیه ی معاملاتی شما داره

داوجونز بیشتر اوقات شارپی حرکت میکنه

سریع موقعیت ورود به معامله میده سریع هم تارگت سود

یوقتایی هم برعکس که این یوقتایی شاید یکی دو بار در ماه پیش بیاد

مخصوصا زمانهایی ک fomc هستش

یا یه خبر مهم باشه از روز قبل بی تصمیمی با شدوها کاملا مشخصه

اسمشو واسه خودم گذاشتم hugging، انگار کندلا سفت همو چسبیدن، معمولا تا روزی که روز قبلش هاگینگ رو رها نکرده تریدش نمیکنم.

2 لایک کرده

مث اون چند وقتی ک دولت امریکا شات داون شده بود و همین چند وقت یک سری روزها بخاطر پیش بینی پذیر نبودن جن گ و این مذاکره و این صحبت ها

1 لایک کرده

دیوانه بازی نزدک نسبت به داو جونز کمتره. از طرف دیگه من روی این حرف مایکل مبدع آی سی تی حساب می کنم که میگه نمادی که کمترین مقدار دستکاری در اون انجام میشه نماد نزدک هست. خودم فقط نزدک میزنم.

3 لایک کرده

من جفتش رو توی واچ لیستم دارم هر کدوم چارت اش تمیز باشه و موقعیت بده روی اون ورود میزنم ، ولی بیشتر وقت ها داوجونز‌ حرکت های فیک داره ولی نزدک تمیز‌تر و بیشتر موقعیت ورود میده ،

2 لایک کرده

با چه استراتژی روی نزدک معامله میزنید؟

روی نزدک، رنج ابتدای نیویورک رو مشخص می‌کنم.
اگر قیمت با یک کندل پنج‌دقیقه‌ای قوی که بدنه‌اش از کندل‌های قبلی بزرگ‌تر باشه رنج رو بشکنه، وارد معامله می‌شم.
استاپ پشت رنج می‌ذارم یا اگه خیلیزیاد بشه پشت اخرین کندل و تارگت رو بر اساس نسبت ریسک به ریوارد حداکثر ۱ به ۲ ، و بیشتز از ۱ درصد ریسک نمیکنم

2 لایک کرده