برای ترید، نزدک بهتره یا داوجونز؟

سلام دوستان خوبید من حقیقت عادت کردم به نماد های بورسی آدمی هم نیستم چند ساعت پا چارت بشینم که مثلا برم نماد های دیگر عین طلا یا جفت ارز

حقیقت روی ساعت باز شدن بورس نیویورک شادو های داوجونز منو اذیت میکنه

استاپ میزنه گاهی اوقات وحشی عمل میکنه

ولی به نظرم نزدک آرومتر هست

حالا به نظرتون کدوم نماد انتخاب کنم با دلیل بگید

سلام. اول این که یکی از استادان خارجی ترید، (توی نت)به تریدرهایی که فقط روی یک نماد کار میکنن میگفت «تریدرای بومی» و به تریدرایی که روی چند نماد کار می کردن می گفت «تریدرای توریست»!

من هم فقط روی نزدک کار می کنم. چون: ۱- حرکاتش از داو منطقی تر هست۲- با اس اندپی همیشه میشه ازش تاییدیه اضافی گرفت۳- پایه من آی سی تی مایکل هست و مایکل میگفت که کمترین دستکاری قیمت بین تمامی نمادها در نزدک هست (البته دلیلی ارائه نداد و ضمن یکی از ویدیوهاش گذرا گفت ولی به هر حال نمیشه حرفش رو کاملا نفی کرد)۴- اکثر تریدرهای قهار خارجی تا جایی که من دیدم بیشتر روی نزدک درس میدن و خودشون هم اکثرا روی نزدک معامله میکنن.

داوجونز برای خودش دیوونگی داره که وقتی بتونی حدسش بزنی خیلی حال خوبی به تریدر میده ولی تریدری که ترید براش هیجان انگیز هست به احتمال قوی داره راه اشتباه رو میره ترید هرقدر تکراری و خشک وبدون هیجان باشه همون قدر امکان موفقیت درش بیشتره این هم دلیلی برای خود من هست که نزدک منطقی تر رو در مقایسه با داوجونز انتخاب کردم. موفق باشی.

ممنونم از پاسخت عالی بود

بستگی به ستاپ و استراتژیت داره ،روی هر دوتاش بکتست بگیر، ببین روی کدوم عملکرد بهتری داره روی همون تمرکز کن.

اگر هم ستاپ ترید نداری و هنوز در مسیر آموزش هستی پس تا زمانی که ستاپت دقیق مشخص نشده و ترید پلن مکتوب نشده، زیاد نگران این نباش، اون موقع هم ک مشخص شد باز بکتست میگیری و خودت مشاهده میکنی که کدوم برای خودت بهتره

ممنون از توجهت :folded_hands: