سلام دوستان نماد مورد علاقه من EURUSD هستش چون بنظرم بالاترین نقدینگی رو داره و حرکاتش نسبت به سایر نماد ها منطقی تر هستش
نماد مورد علاقه شما چیه؟ و چرا؟
سلام دوستان نماد مورد علاقه من EURUSD هستش چون بنظرم بالاترین نقدینگی رو داره و حرکاتش نسبت به سایر نماد ها منطقی تر هستش
نماد مورد علاقه شما چیه؟ و چرا؟
داوجونز چون زمان مشخصی واسه معامله داره و این خودش نظم میده و حرکات سریعتری داره که تو مدت کم میشه تارگت گرفت.
Usdjpy و audjpy
دلیلشم اینه که بیشترین تی پی ها رو تو این ارزها گرفتم .
فقط طلا نمیدونم چرا
طلا ، 70درصد نقدینگی فارکس
قطعا طلا ، انتخاب حرفه ایا
طلا . چون رفتارش قابل تشخیصه و نوسانات خوبی داره .
من فقط نزدک میزنم روزی یه معامله فقط. چون به این حرف مایکل که کمترین دستکاریها نسبت به نمادهای دیگه در نزدک اتفاق می افته خوشبینم از طرف دیگه پازلها یاستارتژیم همگی از کسانی گرفته شده که نزدک میزدن و ضمنا نزدک همیشه رنج زمانی مشخصی در اوپنش داره که باعث میشه زیاد پای چارت نشینم و برای تحلیلش میشه همیشه از اس اند پی ۵۰۰ و داوجونز هم کمک گرفت. ضمنا وحشی گری جذاب داوجونز رو هم نداره و منطقی تره
من رو هیچ نماد خاصی تعصب ندارم.تحلیلامو میکنم نواحیمو مشخص میکنم رو هفت هشت نماد تو واچ لیستم هرکدوم راه داد معامله میزنم.هرکدومام که ورود نزدم واکنش قیمتو حتما به نواحیم چک میکنم که ببینم نتیجش چی میشه.
میدونم میگن رو یکی دوتا نماد معامله بزنین که رفتارش دستتون بیاد.ولی من علاقه ای به اینکار ندارم بنظرم ترید اینجوری جذابتره من لذت میبرم و نتیجمم بد نیست.
یه نکته که کمتر میگن اینه: هر یه چارت بیشتر که روبرت باز هست یه نویز بیشتر برای خارج شدن از استراتژیت میتونه بهت بده. روی یه نماد کار کنی ضربه روانشناسی کمتری میخوری