تو بعضی از پست ها دیدم که خیلی ها ضرر های از بروکر ها دیدن اکثریت اینا هم پول های بالایی داشتن پول زیاد ریختن به حساب بروکر های ایرانی مال هر کسی باشه اشتباه هست برای مدیریت پولتون بیشتر از ۲۰۰۰هزار دلار حداکثر وارد نکنید سعی کنید توی کیف پول معتبر جهانی ذخیره کنید و با مقدار کم شروع به معامله کنید و مدیریت ریکس رو اندازه کیف پول بگیرین هم امنیت پولی دارین و بروکر هم دنبال برنامه ریختن نیست اینو ارشیا دیدم تو کریپتو انجام میده ایده خوبیه اونایی که با بروکر کار میکنن انجام بدن من خودم با بروکر کار نمیکنم ولی دیدم کسایی تو اینجا ضربه خوردن راحل دادم
امیدوارم به درد اونایی که پول زیاد دارن بخوره بقیه که مثل من پول ندارن ادامه بدین طبق روال قبلی
صل حرفت درباره مدیریت سرمایه و اینکه کل پول رو داخل حساب معاملاتی نذاری کاملا منطقیه ولی به نظرم عدد ۲۰۰۰ دلار رو نمیشه برای همه نسخه کرد چون میزان سرمایه و شرایط هر تریدر متفاوته مهم تر از مقدارش اینه که فقط سرمایه مورد نیاز برای معامله داخل بروکر باشه و بخش اصلی سرمایه جای امن تر و با امکان کنترل و برداشت مناسب نگهداری بشه
فقط درباره کیف پول هم باید حواسمون باشه که انتقال پول به کیف پول به تنهایی امنیت رو تضمین نمیکنه و خودش ریسک های نگهداری و دسترسی رو داره
در نهایت بهتره قبل از واریز مبلغ بالا اعتبار بروکر شرایط نگهداری سرمایه و سابقه برداشت رو بررسی کنیم و اول با مبلغ کم تست کنیم