بروکر یا پراپ؟ الان تریدرها بیشتر سمت حساب شخصی میرن یا چالش‌های پراپ؟

یه سوال جدی دارم از بچه‌هایی که این مدت ترید می‌کنن.
الان با این وضعیت سرمایه کم، قطعی اینترنت، قوانین پراپ‌ها و سختی برداشت، شما ترجیح میدین با حساب شخصی تو بروکر کار کنین یا برید سمت پراپ؟

از یه طرف پراپ جذابه چون با پول کمتر میشه حساب بزرگ‌تر گرفت.
ولی از اون طرف قوانین دراداون، فشار پاس کردن چالش، محدودیت خبر و استرس از دست دادن حساب هم کم نیست.

حساب شخصی بروکر هم آزادی بیشتری داره، ولی خب سرمایه خودته و اگه کم باشه رشد دادنش خیلی زمان می‌بره.

شما الان کدومو منطقی‌تر می‌دونین؟
بروکر با حساب شخصی یا پراپ؟

1 لایک کرده

حساب شخصی. همیشه حساب شخصی

اگر سرمایه داشته باشی، همیشه اولویت با حساب شخصیه. این رو در نظر بگیر که چند روز یا چند هفته باید تلاش کنی که چالش‌ها پاس بشه، و بعد حداقل یک هفته، گاهی تا ۲ یا ۴ هفته باید صبر کنی برای برداشت اول. ولی در حساب شخصی از روز اول میتونی سود بگیری و برداشت داشته باشی. البته شرط اصلی اینه که مهارت کافی داشته باشی، مدیریت سرمایه رعایت بشه و انتظار سود نامعقول نداشته باشی و واقع‌بین باشی.

1 لایک کرده

99 درصد پراپ چون اکثر جامعه مثل خودم پولی نداریم پراپ انتخاب میکنیم مخصوصن شغل معاملگری شخص بیار سخت و پیچیدس حداقل پنج سال زمان میخواد واسه مهارتش

2 لایک کرده

;فرهاد دادا کدوم بروکر حساب داری؟

دقیقا..ولی خب بالانس حسابم مهمه ..کم باشه سودت به چشم نمیاد ریسک بزرگ تر میکنی

1 لایک کرده

منم پراپ تریدرم..توی بی نتی حساب کوچیکی باز کردم ترید کنم.. اما الان پراپ ها فعال شدن گفتم ببینم بقیه چی میکنن

من خودم فعلاً حساب شخصی بروکر رو ترجیح میدم. شاید سرمایه کمتر باشه و رشدش کندتر پیش بره، ولی حداقل قانونای عجیب دراداون و فشار پاس کردن چالش رو ندارم. تو پراپ آدم بعضی وقتا به جای اینکه درست ترید کنه، فقط دنبال اینه زودتر تارگتو بزنه و همین باعث میشه اورلات کنه. حساب شخصی آزادی بیشتری داره، حتی اگه کوچیک باشه.

2 لایک کرده

اگر بروکر مطمئن باشه قطعا با حساب خودم معامله میکنم حتی کم هم باشه

بله. این نکته هم مهمه. باید تمام شرایط رو در نظر گرفت و این هم مهمه که چه سبک و نگرشی داشته باشی. کسی که سرمایه‌ی زیادی نداشته باشه و در سود گرفتن از اکانت بزرگ مهارت داشته باشه، پراپ رو ترجیح میده.

2 لایک کرده

اگر طرف سرمایه خوبی با دلار ۱۸۰ تومنی داشته باشه که طبیعتاً شخصی.
اما اگر نداشته باشه میره سمت پراپ تا بتونه سرمایه شخصیو جمع کنه.
و البته خوبی پراپ‌فرم برای افراد مبتدی مثل من این هستش که این قوانین دراودان در طول زمان باعث میشه طرف تو حساب شخصیشم رعایت کنه و سرمایه یک‌شبه به باد نره.

ولی طمع درآمد بیشتررر و حساب بزرگ واقعا جذابه برای پراپ این حالتی هست..حمید جون

1 لایک کرده

بله میلاد جان
سود گرفتن تخصص میخواد شرافتا سخته

1 لایک کرده

بگرد دوسه تا بروکر خوب ببین چیه نظراتشون توی تراست پایلوت بخون..و روی نت ملی ببین کدوم خوبن
من تحقیق که کردم وینگو بد نبود..حساب دارم ریل توش

2 لایک کرده

اره واقعا جذابه برای همینه گاهی باید ترمز دستی مون رو خودمون بکشیم

1 لایک کرده

سلام.مشکل اینه الان پراپ درست و درمونی نیست الان با خیال راحت از برداشت ش کار کنی ،وقتت و پولت و روان ت صرف کنی آخرم با هزار تا بهونه رد کنن ،من الان تو بروکر ای پلنت ترجیح میدم رو حساب شخصی تو متاتریدر هم وصله براش کار کنم ،آروم وبا تمرکز حداقل روانم راحته ،تا انشاالله پراپ های خارجی خوب برگردن

پرلپ ایرانی زورا و سگب هستن دیگ..بروکرم کلا دو سه تا خوبن فقط خدایش

من به سود رسیدن با پراپ رو ترجیح می دم تشکیل چندین حساب پراپ و گرفتن سودهای خیلی متعادل از اونها و گذاشتن مقداری از اون سودها به کنار برای ترید با حساب شخصی

2 لایک کرده

اگه ۵۰۰ دلار داری و میتونی ماهی ۱۰۰ دلار دیپازیت کنی ( نسبی اگه ۱۰۰۰ دلار داری میتونی ۲۰۰ دلار دیپازیت کنی و …) اکانت ریل شروع کن پرافیت بردار اکانت پراپ بخر اگرسیو با ریسک ۲-۳٪ پاس کن ریل شد ۱٪ ریسک کن برداشت کن بریز تو بروکرت

اگرم پولت کمتر از ۵۰۰ دلاره

اکانت ۵کا بگیر (یا برای شروع اکه اولین بارته ۲.۵کا) اونو با ۱-۰.۵٪ پاس کن و برداشت بزن اکانت پراپو تا ۲۰کا ببر بعد برداشتاتو بریز تو بروکر

همه این داستانا تسلط شما بع استراتژیتون اولیوته و اگه تسلط ندارید هنوز با پولای ریز و کمتر شروع کنید