یه سوال جدی دارم از بچههایی که این مدت ترید میکنن.
الان با این وضعیت سرمایه کم، قطعی اینترنت، قوانین پراپها و سختی برداشت، شما ترجیح میدین با حساب شخصی تو بروکر کار کنین یا برید سمت پراپ؟
از یه طرف پراپ جذابه چون با پول کمتر میشه حساب بزرگتر گرفت.
ولی از اون طرف قوانین دراداون، فشار پاس کردن چالش، محدودیت خبر و استرس از دست دادن حساب هم کم نیست.
حساب شخصی بروکر هم آزادی بیشتری داره، ولی خب سرمایه خودته و اگه کم باشه رشد دادنش خیلی زمان میبره.
شما الان کدومو منطقیتر میدونین؟ بروکر با حساب شخصی یا پراپ؟
اگر سرمایه داشته باشی، همیشه اولویت با حساب شخصیه. این رو در نظر بگیر که چند روز یا چند هفته باید تلاش کنی که چالشها پاس بشه، و بعد حداقل یک هفته، گاهی تا ۲ یا ۴ هفته باید صبر کنی برای برداشت اول. ولی در حساب شخصی از روز اول میتونی سود بگیری و برداشت داشته باشی. البته شرط اصلی اینه که مهارت کافی داشته باشی، مدیریت سرمایه رعایت بشه و انتظار سود نامعقول نداشته باشی و واقعبین باشی.
من خودم فعلاً حساب شخصی بروکر رو ترجیح میدم. شاید سرمایه کمتر باشه و رشدش کندتر پیش بره، ولی حداقل قانونای عجیب دراداون و فشار پاس کردن چالش رو ندارم. تو پراپ آدم بعضی وقتا به جای اینکه درست ترید کنه، فقط دنبال اینه زودتر تارگتو بزنه و همین باعث میشه اورلات کنه. حساب شخصی آزادی بیشتری داره، حتی اگه کوچیک باشه.
بله. این نکته هم مهمه. باید تمام شرایط رو در نظر گرفت و این هم مهمه که چه سبک و نگرشی داشته باشی. کسی که سرمایهی زیادی نداشته باشه و در سود گرفتن از اکانت بزرگ مهارت داشته باشه، پراپ رو ترجیح میده.
اگر طرف سرمایه خوبی با دلار ۱۸۰ تومنی داشته باشه که طبیعتاً شخصی.
اما اگر نداشته باشه میره سمت پراپ تا بتونه سرمایه شخصیو جمع کنه.
و البته خوبی پراپفرم برای افراد مبتدی مثل من این هستش که این قوانین دراودان در طول زمان باعث میشه طرف تو حساب شخصیشم رعایت کنه و سرمایه یکشبه به باد نره.
سلام.مشکل اینه الان پراپ درست و درمونی نیست الان با خیال راحت از برداشت ش کار کنی ،وقتت و پولت و روان ت صرف کنی آخرم با هزار تا بهونه رد کنن ،من الان تو بروکر ای پلنت ترجیح میدم رو حساب شخصی تو متاتریدر هم وصله براش کار کنم ،آروم وبا تمرکز حداقل روانم راحته ،تا انشاالله پراپ های خارجی خوب برگردن
من به سود رسیدن با پراپ رو ترجیح می دم تشکیل چندین حساب پراپ و گرفتن سودهای خیلی متعادل از اونها و گذاشتن مقداری از اون سودها به کنار برای ترید با حساب شخصی