بررسی و نظرات دوره آموزشی نخبگان ترید (علی سجادی‌فر)

بی نهایت سپاس ازت :folded_hands:

1 لایک کرده

درود و ارادت وقتتون بخیر بنده عضو یک ساله انجمن هستم می خواستم ی سری نکات رو راجب انجمن بهتون بگم و قصد تخریب هیچ شخص یا سبک خاصی رو ندارم

ما در انجمن استراتژی القا و نقدینگی رو کار می‌کنیم که کلا من با هر دوره ای که دیدم متفاوت هست

تا حالا از خودتون پرسیدید که چرا باید خط روند جواب بده؟

چرا باید برای مثال دایورجنس اندیکاتور ها جواب بده؟

چرا باید روند جواب بده؟

چرا باید اردر بلاک جواب بده؟

ما توی انجمن یاد می گیریم که بتونم مقداری از بازار رو متوجه بشیم و همون طوری که می دونید به هیچ عنوان نمیشه کل بازار رو متوجه شد

استاد آرمان به ما یاد دادن که روند ی توهمه در اصل قیمت از یک سطح نقدینگی به سطح نقدینگی بعدی حرکت میکنه و ما می تونیم در اونجایی که بازار رو می فهمیم به سمت نقدینگی های بعدی معامله کنیم

و نکته بعدی اینه که استاد آرمان به ما مهمتر از همه اینها شخصیت یک تریدر رو یاد میدن یاد می دن چگونه مثل یک تریدر حرفه ای برخورد کنیم

و اینکه راجب مسئله مالی که دارید صحبت می‌کنید من دو نکته رو بهتون باید بگم

اول اینکه شما اگر سایت انجمن و پلتفرم chartfx انجمن رو ببینید متوجه میشید که همچین پلتفرم های غولی سرمایه زیادی می خواد مادر پلتفرم chartfx به زودی میتونیم معاملات ریل با نت ملی بزنیم واینها خودش سرمایه زیادی میبره

دوم اینکه شما تا پولی برای این محتوای فاخر هزینه نکنید ارزشش رو متوجه نمیشد و مثل بقیه دوره های یو توب باهاش بر خورد میکنید ولی در انجمن مااینجوری نیست ما باید در انجمن پلن معاملاتی خودمون رو بنویسیم و با اون بتونیم ۱۰۰ ترید رو بزنیم و بقا رو در مارکت تجربه کنیم که به لول های بالاتر انجمن بریم و اونها رو ژورنال و آنالیز بکنیم فرق انجمن با بقیه جا ها اینه که هر کسی توش پلن متفاوتی داره ولی مبنای همه اونا فراسبک و نقدینگی هست و همه بچه های انجمن مثل یک خانواده بهم کمک میکنن و باعث رشد هم دیگه میشن

دوست عزیز من سعی کردم که چکیده تجربم رو در انجمن به شما توضیح بدم

2 لایک کرده

دوست عزیز هرکی اومد فقط از استاد ارمان تعریف کرد یه شخصیت افسانه ای ساختن ازش که زندگیشونو تغییر داده. دوست عزیز لطفا برای اینکه صرفا بحث تبلغی هم نباشه شمایی که از این انجمن و سیست ترید و.. راضی بودی یه لطفی کن یه رزومه از خودتون بذارید (برداشت پراپی برداشت بروکری استیتمنت شفافی چیزی) به هر حال وقتی اینهمه تعریف میکنید باید عملکردتونم گویای این باشه اگر یه دوره از توش پول و عملکرد خوب در نیاد که بدرد نمیخوره . با نتایج صحبت کنید حداقل به بقیه هم ثابت شه موفق باشید

1 لایک کرده

اونقدری نمیدونم که بدونم کیا بهترن یا چرت پرت

فقط میدونم خودم اطلاعاتی ندارم و نتونستم با آموزش های مدرس های دیگه ارتباط خوبی برقرار کنم

برای همین خواستم درباره انجمن اطلاعات جمع کنم