تعلل در اجرا ترید

سلام،دوستان من توی اجرای دانسته هام مشکل دارم ،با اینکه ستاپم حدودا مکانیکیه همیشه یه مکس و تعلل دارم که باعث میشه معامله رو نگیرم ، چکار کنم مثل ربات به دانسته ام عمل کنم ،روشی سراغ دارین

سلطان ما انسانیم ربات نیستیم…باید شخصیت تریدینگت شکل بگیره تا دستت بیاد نترسی و ستاپ تو اجرا شد بزنی معامله تو…فرصت بده به خودت

2 لایک کرده

این مکث معمولاً از ترس ضرر و درگیر شدن ذهنه، نه از ندانستن. کاری که کمک می‌کنه اینه که قبل بازار دقیق مشخص کنی کِی باید معامله بزنی: مثلا بگی اگه فلان ستاپ با این شرایط دیدم بدون فکر می‌زنم، اگه نبود اصلا دست نمی‌زنم. اینجوری تصمیم رو می‌بری قبل از لحظه معامله، نه همون لحظه که احساسات میاد وسط.

یه چیز دیگه هم اینه که با حجم خیلی کم تمرین کنی یا حتی مدتی فقط دمو بزنی و خودتو مجبور کنی هر ستاپی که طبق پلنه رو بگیری. هدف اول سود نیست، هدف اینه مغزت عادت کنه «دیدم و اجرا کردم» بدون تحلیل اضافه. کم‌کم اون مکثی که گفتی هم کمتر میشه.

1 لایک کرده

احسنت ،این جمله به دلم نشست(دیدم اجرا کردم)اینو میخام مثل ذکر تو ذهنم داشته باشمش

1 لایک کرده

برو درست بکتست بگیر. مشکلات رفع میشه. درست بکتست گرفتن همه مشکلات روانشناسی رو رفع می‌کنه.

2 لایک کرده

شاید از دلایل مهمش عدم اطمیان و قطعیت از تشخیص جهت درست مارکته اما اگه به سیستم معاملاتیت اطمینان کافی داری چند دقیقه قبل از اینکه قیمت به نقطه ورودت برسه لیمیت بزار

نکته دوم ترس از استاپ خوردن و ضرر کردنه . رفیق استاپ ت اگه تاچ شد برو دلیلشو پیدا کن بعد بفکر معامله بعدی باش از استاپ نترس

1 لایک کرده