هفته ی پیش ترید کردین؟

ای پردردسرترین تریدرهای کیهان و کهکشان شیری هفته ی پیش ترید داشتین؟

برآورد هفتگیتون چجوری بود؟

والا تا حالا با یه جمع تریدر یجا نبودم بیاین ریخت و پاش کنید حرف بزنید نظری چیزی بندازید کلله مون باد کرد

1 لایک کرده

من حتی چارت نداشتم

الان دارم فک میکنم فراز بگیرم یا چارتیکس

ترید ک هیچ.

اکانتم فاندد نکست بود ک هیچ.

دارم فک میکنم مای پراپ بگیرم از هزارتاییش. اگر تایید خورد ۱۰کا و بعدش ۱۰۰کا. یا مستقیم از ۱ ب ۱۰۰ نمیدونم.

اولش حس بدی داشتم بهش ولی بعد خوندن قوانینش چالش حرفه ایش نظرم برگشت اندکی

رابین قانون قدر مطلقش و اینکه پلتفرمش باگ داره ولی باگ ب کنار قانون قدرمطلق منو پشیمون کرد از خرید

شاید متوجه نمیشم ولی اینکه ی زمان روتین وار وارد معامله شد و ی مدت زمان میانگین حقیقتا ب پراپ ربطی نداره. میتونه حداقل حداکثر بده ولی رنج بسته ب هر شخص؟ بگو نمیخوام پول بدم دگ.

اگر فراز یا چارتیکس لایو باشن و مای پراپ وصل باشه

یک هفته حداقل میخوام ک عادت کنم بهشون و از اون ب بعد میتونم نرمال از صفر شروع کنم

ولیکن هیچ چیز این موقعیت نرمال نیست.

من چالش رایگان رابین سود رو گرفتم جسابم حدود یک درصد در سود بود طرز بستن نیمی از معامله رو در اون پلتفرم نتونستم پیدا کنم در نتیجه روز جمعه ۲ لات مجاز رو طی دو ممعامله گرفتم که در یک به یک یک معامله رو ببندم اما غافل از این که اون روز میزان حجم لات روی نیم ست نمییشد روی ۰.۵۱ ست کردم و چون قبلش هم یک معامله یک لات گرفته بودم از میزان ۲ لات مجاز ترید فراتر رفتم و حساب رایگان از دست رفت تجربه خوبی بود . دوشنبه حساب ۵۰۰ تومنی پلاسش رو میگیرم که ادامه بدم به ترید در نت ملی

1 لایک کرده

فراز اوکیه ن لگ داره ن عقب میمونه قیمتش هم مناسبه

از پراپ های ایرانی هم واقعیتش یکم باید ترسید

قوانین عجیبی دارن

1 لایک کرده

همونو یه ۵۰۰ هم بزار روش یه قند بخر حساب خودتو شارژ کن کار کن خب

البته اگه تجربه ی کلفی واسه ترید داری

1 لایک کرده

نفهمیدم قند چیه؟من هم حساب ریل دارم و هم ۵ تا حساب پراپ دارم ولی الان با نت ملی به هیچکدوم دسترسی ندارم برای همین از رابین سود یه اکانت فاند ۵۰۰ تومنی فردا میگیرم تا ایام قطعی اینترنت فعلا در محیط ترید باشم

1 لایک کرده

فراز عالیه اصن قطع نمیشه.

قندی میشناسی که اوکی باشه ؟

فعلا اونم کار نمیکنه

کدوم حسابش ۵۰۰تومنه