یه زمانی هزینه ترید فقط اسپرد، کمیسیون و ضرر بازار بود. الان انگار هزینه اینترنت، VPN، قطعی، پینگ و امنیت اتصال هم بهش اضافه شده. گزارشهای اخیر هم از رشد بازار سیاه VPN و دسترسیهای خاص حرف میزنن.
به نظرتون این هزینهها روی سودآوری تریدر ایرانی چقدر اثر داره؟
ایرانوایر به گزارشی درباره شکلگیری بازار بزرگ VPN و منافع شبکههای مرتبط با زیرساخت مخابراتی اشاره کرده؛ TechRadar هم نوشته بود تقاضا برای ابزارهای ضدسانسور در ایران بعد از قطعی شدید جهش زیادی داشته است.
اینجا یک تناقض جدی وجود داره.
از یک طرف مردم برای کار و درآمد نیاز به اینترنت دارن
از طرف دیگه مجبور میشن برای دسترسی پایه هزینه غیررسمی بدن.
این عملاً مثل مالیات پنهانه. تریدر ایرانی هم باید با بازار جهانی رقابت کنه، هم با زیرساخت داخلی بجنگه.
شما قبلا سود میکردی راحت برداشت میزدی نت وصل بود الان یکم سخت شده شرایط…
من حس میکنم کیفیت تصمیمگیری تریدر هم افت میکنه. وقتی قبل از هر معامله باید نگران وصل شدن و باز شدن متاتریدر، ورود به پنل و قطع نشدن اینترنت باشی، تمرکزت از بازار برداشته میشه. این فشار روانی در ظاهر دیده نمیشه، ولی روی عملکرد اثر میذاره
مشکل فقط پول نت نیست؛ امنیت هم هست. وقتی کاربر مجبور میشه از ابزارهای ناشناس یا بیکیفیت استفاده کنه، ریسک لو رفتن اطلاعات، قطع اتصال وسط معامله یا مشکل در ورود به حساب بیشتر میشه. مخصوصاً برای حسابهای مالی، استفاده از ابزار نامطمئن میتونه خطرناکتر از خود قطعی باشه
این هزینهها شاید برای کسی که سرمایه بزرگ داره خیلی دیده نشه، ولی برای تریدرهای کوچک مهمه. وقتی باید هر ماه پول نت هزینه ثابتت بالا میره. اگر سرمایه حساب کم باشه، همین هزینهها درصد قابل توجهی از سود ماهانه رو میخورن
اینچیزا باعث میشه از دستت در بره ؛ سیستم تو نتونی پیاده کنی…ربات که نیستی انسانی..یادمه سبحان صمدی تو اینستاگرام مد کرده بود باااید مث ربات بشینی ستاپ انجام بدی پاشی بری و ازین صحبتا که منطقی نبود این قطعی اینترنت داستانی شده
خب چرا بروکر با نت ملی حساب باز نکنیم
من یکی دوتا بروکر با نت ملی حساب دارم راضیم ؛
نظرم اینکه هزینه های ترید بالا رفته خود دلاری که گرون شده ،..
سلام
ممکنه معرفی کنید بروکر هایی که باهاشون حساب دارید…؟
بروکر نت ملی هست ولی دوتاشو من تست کردم
بروکر ترندو روی اپ خودش سرعت خوبی نداره و معاملات رو یکم دیر باز میکنه یا دیر میبنده
بروکر وینگو روی متاتریدر وصله و سرعت اتصال خوبی داره و مشکلی نداشته غیر یکی دوبار قطع شدن مقطعی
خب بهترین و امنیت مدارترین راه استفاده از بروکرهایی همچو ترندو و وینگومارکتسو… هست که با نت ملی هم خدمات بی وقفه اراِئه میدن
درود و ارادت کسی ک به سوددهی رسیده باشه هزینه اینترنت براش چیزی نیس،منتهی برای ترید اصل بر آرامش داشتنه با کانفینگ پروکسی نمیشه ترید کرد باید با اینترنت بین الملل باشه
صد موافقم و همینطوره …
در کل همه اینها دغدغه ای شده برا تریدر ها و …وقتی ذهن آروم نباشه برآیند هم مثبت نمیشه و در طولانی مدت کاملا میشه دید چه آسیب بزرگی خوردن تریدرها …
معقوله برکر هم که هر جا میریم یسر پست ها بهش میرسه …
بروکر داخلی خوب ؟ اگه خوب چرا داخلی پس ؟ بنظرم به گوشه ها هدایت نشید تو این سه کنج ها اتفاقات خوبی نمیوفته…
سلام ؛ اوتت باز کردم..بد نبود
بعد رفتم وینگومارکتس شنیدم متاتریدرش بهتره…