زیاد عجله نکنید! بروکرها به زودی به اینترنت ملی وصل میشوند

اغلب بروکر ها کاربران ایرانی زیادی دارند

7 لایک کرده

دو ماه دیگه فسیل میشیم

6 لایک کرده

ما منتظر سرمایه گذار برتر هستیم

2 لایک کرده

2 ماه دیگه!! ینی تا اون موقع تکلیف جنگ مشخص نمیشه؟

6ماه خاموشی اینترنت!!
الان اینترنت سرچشمه دانش بشری هست و هر روز قطع بودن اون ینی حداقل 20 میلیون مغز که میتونه ازش در پیشرفت خودش و جامعه استفاده کنه بی بهره میشه! عدد خیلی بزرگیه!. همینجوری کشور ما بیشتر از 100 سال از دنیا عقبه با این سیاست های اشتباه ما همینجوری داریم از دنیا دور میشیم.

5 لایک کرده

نمیذارن کار کنیم!!!همه چی رو بستن!!

4 لایک کرده

این چیه که دیگه پراپ همه چی رو میبنده ولی میگه با پول میتونید ترید کنید؟!! زورا zorafx چقدر کثیفه! زنگ زده بهم proxy داده که پولتو بیار تو بروکر!

3 لایک کرده

متأسفانه منم همچین حسی دارم

اگر قرار بود تموم بشه شده بود

هفته ۱۳ ام ۲۰۲۶ ایم و Q1 تموم میشه این هفته

اگر تا اخر این هفته تموم نشه رفتیم ک بریم فعلا همینه

2 لایک کرده

زمینی بشه و بیشتر از یک هفته طول بکشه فک نمیکنم حرکتی بشه از هیچ سمتی

همینطوری کش دار طور میشه

چرا؟

چون سودشون تو کش دار شدن این جنگههه

2 لایک کرده

البته رفتار بازار در این مدت خیلی وابسته به اخبار غیر رسمی بود و احتمالا خیلی از تریدرها گرفتار تله های بازار میشدند .

3 لایک کرده

اینو از کجا می‌دونی؟

2 لایک کرده

11 نوشته به مبحث موجود منتقل شد: مراحل مهاجرت یک تریدر چجوری هست؟ اصولا چه کشورهایی خوبه و چقدر سرمایه میخواد؟

دوستان عزیز،

ضمن احترام به دیدگاه شما، لطفا توجه داشته باشید که تمرکز اصلی این انجمن بر مباحث تخصصی بازارهای مالی، تحلیل‌های اقتصادی و استراتژی‌های ترید است.

برای حفظ کیفیت گفتگوها و جلوگیری از به حاشیه رفتن تاپیک‌ها، ممنون می‌شم که از انتشار مطالب با جنبه‌ صرفاً سیاسی خودداری کنید و تحلیل‌های خودتون رو بیشتر بر روی رفتار نمودار و داده‌های اقتصادی متمرکز کنید.

سپاس از همکاری و همراهی شما.

3 لایک کرده

سلام، ممنونم از درک و نگاه حرفه‌ای شما.

قطعاً هدف اصلی همه‌ی ما در این انجمن، ارتقای دانش معامله‌گری و تمرکز روی فرصت‌های بازاره.

همچنین پیشنهاد شما رو به تیم فنی و مدیریت مجموعه منتقل می‌کنم تا امکان‌سنجی بشه و در صورت تایید، در آپدیت‌های بعدی لحاظ کنیم.

3 لایک کرده

شما هم بشین صبح تا شب انرژی منفی بده تو تاپیکا

3 لایک کرده

الان تو ایران

یا خاورمیانه

اگر تو خیابون آسمان رو نگاه کنی میشه فعالیت سیاسی

پوینت و هدف تمام این مکالمات

حداقل هدف کلمات من اینه ک چطور اینترنتم وصل شه ک ی نونی در بیارم

سپاسگزارم از این فضا و ب هیچ عنوان اسم هیچ فردی اورده نمیشه از طرف من حداقل.

1 لایک کرده

دوستان اگر تمایل دارید درباره مهاجرت گفتگو کنید پیشنهاد می‌کنیم داخل این تاپیک صحبت کنید تا بعدا بشه بهش ارجاع داد.

پست‌هایی که اینجا درباره مهاجرت بود رو به اون تاپیک منتقل کردیم.

زیاد طول نمیکشه برای بازار های مالی راهی باز میکنن تا کارمون رو شروع کنیم