دورهمی تریدرهای اصفهان

شنیدم هیوا گلد این روزها جواب میده و میشه برداشت زد

میدونی چیه خیلی از بچه ها و دوستان تریدر هستن میان میگن پراگ خریدم این حجم و فلان و بمان و پاس میکنم میترکونم، بعد ی مدت ک میبینی همو بحثش بشه ،حالا از دست داده ها ولی چون هنوز توانایی قبول کردن شکست رو نداره و جدا سازی مثلا همین فیلد و نقض قانون حساب پراپ رو نمیتونه از شخصیت خودش جداگونه و فک میکنه اگه بگه ب شما ک نتونسته جلو شما کوچیک میشه، خیلی از این افراد میان میگن حسابم بست و پولمو خورد و سودمو نداد و این حرفا، بعد میگی چراا، خب استیتمنت حسابت رو بده من ببینم، از اینجا به بعد هیچی نشون نمیدن

چون نمیخان و نمیتونن بگن خودمون قوانین رو رعایت نکردیم، یا هنوز طرف نمیدونه پراپ چیه هنوز آموزش تریده،میاد پراپ میخره خب نقض قانون ک میشه میاد میگه پول منو خوردن ولی نمیگه ک من نتونستم ک

پس برای این جور حرفا باید ی سندی ارایه بدن ک ببینیم مشکل چیه، بعد سرمایه گذار برتر محشره

من ناخواسته و ندونسته مشکل آیپی برام یپش اومد با لب تابم برا اکانت خواهرم چالش خریدم ولی با لب تاب خودم وارد حسابش نشدم و بعد فهمیدم همینم نقض قانونه،گفتن اوکی حساب رو پاس کردی لحاظ ■■■■■■■ تا بشه و اگر میشه رو یکیش ترید نزن ی مدت

باز من حساب هام مسدود بود خرید ریالی ک زده بودم

فهمیدم بعدا ک گفتن برا پرداخت سود باید اسم کارت بانکی ک چالش خریداری شده با صاحب اکانت یکی باشه ک من نبود (قانون خوبیه ها برای جلوگیری از اینکه هکر ها حساب مردم رو هک نکنن و برن حساب پراپ بخرن و پولشویی)
توی هر دوتای این موارد من نقض قوانین کرده بودم، پشتیبان ک خودم گفتم بهشون جلو جلو

گفتن ایندفعه رو حساب نمیکنن ولی نباید تکرار بشه

بعد میگین سرمایه گذار برتر پول میخاد بخوره؟خب اگ میخواست ک میتونست خیلی راحت سه تا حساب از من بخوره

و کلا حرف باید با سند باشه

ایول دمت گرم داداش، یه تاپیک بزن خودت، تحلیل هات رو بزار اونجا بقیه میان میبینن و اینجوری خیلی بهتره، اینجا کلا ی فضای دورهمی و گپ و گفتگو باشه، دمت گرم

هیوا گلد پلتفرم خرید و فروش طلا مگه نیست؟

یه سوال این قوانین برداشت اول فقط مال اوله یا برداشتای بعدی هم باید سه هفته بگذره و ۱۰ روز معاملاتی باشه؟؟

برای برداشت اوله ک مدت زمان طولانی تره و برداشت های بعدی کمتر هست

یعنی برداشت های بعدی هفتگی قبول میکنن؟؟

و کلا من ی تجربه دارم، پراپ رو همیشه باید بری قوانین رو چک کنی حتی اگر اعلام نکنن، البته سرمایه گذر اینجور نبوده دو دره بخاد بکنه، من تجربه داشتم حساب دوم محدودیت زمانی خریده بودم بعد ی مدت نبودم ترید نزده بودم برگشتم بزنم روش دیدم غیرفعاله یپام دادم ک چرا چی شده گفتن از نظر محدودیت زمانی شما گذشته 70 روز، گفتی چی میگید خب من حساب بدون محدودیت زمانی خریدم گرونتر از اون محدودیت دار و تو حساب زده ک، و هنوز شما دارین این دوتا نمونه حساب رو میفروشین،

برگشت میگفت نه خیر قوانین تو سایت هست همه حساب ها شمال محدودیت زمانی 70 روزه میشن، گفتم خب چرا به این میگین بدون محدودیت :joy: :expressionless_face: گفتن نه قانون جدیده
گفتم خب اصلا اعلام نکردید کدوم قانون جدید هیچ جا نگفتین
گفتن نه شما به عنوان ترید باید هر روز قوانین ما رو چک کنید :expressionless_face: :joy: :grinning_face_with_smiling_eyes: :smirking_face: گفتم باشه شما راست میگی

اینم مقایسه کنید حالا با سرمایه گذار برتر پشتیبانیش رو

من دارم میشه باهاش انس و طلای ایران و آب شده باهاش ترید کرد نقره هم داره

2 لایک کرده

خب از پشتیبانی باز پرسیدم که ب روز باشه خیلی وقته نبودیم قبلی ها رو هم یادم رفته بود

شرایط اولین برداشت سود در پلن‌های کلاس B:

1. پس از گذشت حداقل سه هفته از اولین ترید در حساب Real.
  2. حداقل 10 روز معاملاتی.

برای اولین برداشت سود، حتماً باید هر دو شرط بالا رعایت شده باشد. پس از برداشت اول، تریدر می‌تواند هر دو هفته یکبار و پس از دستیابی به هفتمین برداشت، به صورت هفتگی سود حساب خود را دریافت کند.
تقسیم سود در کلاس B:

• برداشت اول: 75% (بعد از سه هفته).
  • برداشت‌های دوم تا ششم: 80% (دو هفته یکبار).
  • برداشت‌های هفتم و پس از آن: 90% (پرداخت هفتگی).

نکات مهم برای هر دو کلاس:

• در برداشت‌های دوم به بعد، شرط حداقل روز معاملاتی وجود ندارد.
  • برداشت سود ریالی نداریم و فقط با تتر BEP20 انجام می‌شود.
  • برای درخواست برداشت سود، باید از بخش پشتیبانی سایت تیکت ثبت کنید.
  • امکان برداشت بخشی از سود وجود ندارد و در صورت ثبت درخواست، کل مبلغ پرداخت خواهد شد.
  • در مرحله ریل، برداشت سود اجباری نیست و هر زمان که شرایط را داشتید، می‌توانید درخواست برداشت ثبت کرده و به ترید ادامه دهید.
  • از زمان ثبت درخواست برداشت سود تا دریافت حساب جدید، نباید هیچ ترید جدیدی روی حساب ریل باز کنید.
  • برای ثبت درخواست برداشت سود، هیچ پوزیشن باز حتی به صورت لیمیت نباید وجود داشته باشد و تمامی اردرها باید حذف شوند.
  • پروسه بررسی حساب، پرداخت سود و ارسال حساب جدید، همگی طی حداکثر 72 ساعت از زمان ثبت تیکت انجام خواهد شد.

امیدوارم این توضیحات برای شما مفید باشد. اگر سوال دیگری دارید، خوشحال می‌شوم راهنمایی‌تان کنم.

یعنی بدون محدودیت ها هم بازم محدودیت داره؟ :joy:

1 لایک کرده

یک دنیا ممنون که پرسیدین🤝🏻

معذرت میخام پاکش کردم

بعد از 3 هفته از اولین تریدتون باید گذشته باشه، یعنی شما حساب رو دریافت میکنید همون روز شروع میکنید و 10 روز بعد پاس میشه، شما برای برداشت باید حدااقل 10 روز معاملاتی حتی با کمترین حجم ک قبوله داشته باشی و 11 روز دگ برداشت سود میتونی تیکت بزنی و موقع برداشت سودت میرسه یه یک تا دو روز هم اگر مشکلی نباشه سابقا سگب پرداخت میکرد تو این دو روز کمتر

برداشت بعدی هم میشه دو هفته بعد از اولین تریدتون بعد از دریافت حساب جدید دیگرتون حالا نمیدونم روی برداشت دوم هم ایا شرط 10 روز معاملاتی هست یا نه ک بالاتر نوشته بود برای اولین برداشت و برداشت های بعدی رو نگفته بود برا اون هم

اشکالی نداشت میدونی چرا گفتم چون لای حرف ها گم میشد کسی توجه نمیکرد و کلا ی تاپیک بزن عنوانش هم بزن تحلیل های ترید من یا هرچی بعد تعداد کسایی ک مشتاقن میاند میبینند و میمونه اونجا و مشارکت میکنن.اینجا میره بالا کسی دگ نمیبینه .برا این گفتم عزیز

خواهش میکنم برا خودم سوال شد باز و محددا باید کلا یباربشینم قوانین رو بخونم شاید ی سری نکته ریز تو این سه ماه عوض کرده باشن ک دونستنش واجب باشه

دقیقا همین طوره

1 لایک کرده

چارت تریدینگ ویو برا شما باز میشه

روی ویندوز مرورگر کروم با نت ایرانسل بله

دوستان این تاپیک هم از من هست .دوست داشتید یه نگاه بهش بندازید

آموزش یک ستاپ مکانیکی بسیار ساده است

میتونه خوب باشه برای دوستانی که هنوز یک ستاپ کامل مشخص ندارن و دنبال ستاپ مکانیکی هستن و دوستانی که دنبال یک ستاپ ساده دیگر در کنار ستاپ شخصی خود هستن.
چون اینجور ستاپ های ساده خیلی به تریدر کمک میکنه هم در اجرای ترید راحت هست هم زمان آموزشش و هم بکتستش و اینکه کمک بزرگتری که میکنه بخصوص به تریدر های کم تجربه اینه که به نظر من به تریدر قشنگ نشون میده که مارکت بر اساس احتمالات هست و شما کافی است یه ستاپ مشخص از قبل تعیین شده داشته باشید که یه اج یه لبه یا ساده تر بگر ستاپ جوری باشه که طراحی شده باشه که درصد برد ما مثلا 60 به 40 باشه یا حتی 55 به 45 این ستاپ میتونه ما رو به راحتی با ریوارد دو سودده بکنه.

و تریدر شدن فقط یاد گرفتن انواع سبک های خیلی سخت و تحلیل های زیاد نیست

و این ساده بودنش به درک روانشناسی بازار خیلی کمک میکنه و از اونجایی ک وین ریت نزدیک 50 داره پس تعداد استاپ با تیپی برابر و زیاد هست دگ ؟! ولی همین استاپ خوردن زیاد تریدر رو استاپ دیده میکنه و ب مرور تریدر میفهمه و متوجه میشه که استاپ خوردن جزیی از بازار هست و چیز بدی نیست به خودی خود اونجور که ما بعد هر استاپ احساسات خیلی منفی میگیرم و نسبت به استاپ سر و بی حس میشه تریدر و تمرکز میره روی درست اجرا کردن ستاپ تا بررسی کردن نتیجه هر ترید به تنهایی
و به نظر من همین درست اجرا کردن ستاپ که مهم تر باشه تا نتیجه هر ترید مقدمه سودده شدن تریدر پس از آموزش های طولانی و ضرر های متوالی است که تریدر به این درک برسه که ستاپ و استراتژی و درست انجام دادن آن وظیفه و کار و شغل من است و نتیجه آن پاداش کار من است.