میگم تازه واردی یه چرخ بزنی اسم منو میفهمی بحث اصفهانی بودن یا نبودنت نیست بحث نداشتن تکنیک و برنامه و ضررده بودنته وگرنه قصد بی احترامی نداشتم که بگم اصفهانی نیستی میگم خودت بما نمال
ما چرخیدن بلد نیستیم، شما بفرما معرفی کن
منم سه سال ترید میکنم و ساکن اصفهان هستم
هنوز به سود مستمر نیفتادم ولی به ثبات شخصیتی مستمر افتادم
جدییی ![]()
بعد تازه رفته جاهای دگ حرف از ادب و احترام و بی ادبی بقیه میزنه، طرف تاحالا اینجا نیومده بود، حرفی نزده بود
یه دوستی پرسیده بود پس بقیه همشهری کجان شروع کرد به… کردن به ما
بعد میره اونجا این حرفا ![]()
این دنیا دیگه بدرد نمیخوره ![]()
بخدا اگر میدونستم کلا شخصیتش اینجوره و جاهای دگ هم همین و بحث و داستان هاست، بخدا اگر جوابش میدادم ولی نمیدونستم این چیزا کارشه
و نمی تونستم بی جواب بزارم حرفایی ک به همه مردم اصفهان… بی ا دبی و ت و هین کرد رو هیچی نگم، بعد همین بابا از یه امامی ن ژادی حرف میزنه، که اونم سر ی بحث عادی ک نتونست به من جوابی بده شروع کرد ب اصفهانی جماعت ت و هین کردن ک گزارشش کردم جوابش ندادم
و بازم من از همشهری عزیز بخاطر اینکه نمیدونستم این بابا داستان داره و کارش اینه دهن ب دهنش گذاشتم و جوابش دادم و من عذرخواهی میکنم
خواهش میکنم بخشیدمت، خودش با خودش حرف میزنه بلندگو دستته ؟ رو منبر میری هی؟ همشهریان بشتابید
سالی جان سلام
من الان چند روزی است که از طریق سایت ایران بروکر وارد چارت تردینگ ویو میشم اما امشب نمیشه.
به نظرت راهی هست
اینترنت رو عوض کن، اگر با گوشی وارد میشدی قبلا با کامپیوتر برو، یا برعکس و امتحان کن، متاسفانه این اتفاق قطعی زیاد افتاده عزیز
![]()
ممنون
یه تحلیل امروز ظهر کردم و تی پی شد
اما حیف که دسترسی به بروکر ندارم
این روزا ترید کردی ؟؟
نه متاسفانه قطعیا زیاد بود اول دوستم اوپو شارژ کرد منم اومدم بکنم دیدم هی قطع میشه من نکردم و دگ با این وصع بازار و اینکه سرمایه گذار برتر دوشنبه میاد، دگ شارژ نمیکنم، دوتا اونجا حساب مرحله دو سر ب سر دارم رو اونها میزنم اونم اول کار نگاه میکنم اگر خوب بود شرایط اینترنتش میزنم و کمترین درصد ممکن ریسک میکنم تا ی دست گرمی بشه ببینم مشکلی نداشته باشه بعد میرم رو درصد بالای ستاپم
چند تا از دوستام پراپ سرمایه گذار برتر پاس کردن
ترید کردن و سود شد
اما بهشون اجازه برداشت نداد
فقط دارن جیب ملتو خالی میکنن
عکس تحلیل هامو چطوری باید لود کنم اینجا
دلیلشون چی بوده که سود ندادن؟
اکانتشون مسدود میشه
فقط یکی از دوستام شنیدم تونسته برداشت بزنه
برا پاس کردن هم خیلی گیر میدن
معاملات زیر سی ثانیه قبول نمیکنه
مثلاً یه معامله باز میکنی سریع میره تو سود . اگه معامله رو بستی دیگه کلش ازت قبول نمیکنن
دوباره از نو باید پاس کنی
بله توی قوانینشون هست
تیک اسکلپ که ۲۰درصد بالانس رو اگه زیر سی ثانیه بگیری و معامله رو ببندی تیک اسکلپ محسوب میشه و حساب ریست میشه
پراپ فقط خارجی که اونم تحریم هستیم
باید با آدرس خارج ثبت نام کنی
حالا باز خوبه سی ثانیهمیگن
بیشتر پراپ ها زیر یک دقیقه رو اصلا قبول نمیکنن
عملا دست اسکلپرا بستس
بله
و متاسفانه فعلا محرومیم از این نعمت