دورهمی تریدرهای اصفهان

حالا چون خانواده شما و اطرافیان اینجور بودن ،دلیل نمیشه کل اصفهان هم سطح و لول شما در این حد بخان باشن ک ،دست بالا دست خیلیی هست، شما همه رو مث اطرافیان خودت نمیخاد بدونی و پند و اندرزهات برای خودت بمونه

همین کارت نشون میده چیکاره ای تازه وارد تعداد موضوعات و فعالیت هارا برو ببین بعد گرد و خاک کن تو یه ضررده هستی همین سخت نگیر تازه وارد

یه تازه وارد در تعطیلات بعد ضرر کردن بسیار در اوپن بازار اذیتت نمیکنم استراحت کن تازه وارد

مگه نگفتی برم نگاه کنم منم عکسشو گذاشتم هم خودت ببینی هم بقیه پس چیشد:joy: حرف خودت دگ گفتی برو فعالیت ها رو ی نگاه بنداز تازه وارد ؟:smirking_face: :joy:
برو برو برادر شما رو خدا زده، برو برو خدا یه جا دگ روزیت رو برسونه ،شما ک اینقد از بدو ورود مشکل داری با اصفهانیا و خوب میشناسی شون بیجا میکنی پس هم میای تو گروه شون

فوش دادن در جواب حرف حق اشتباهه ولی خوب راحت باش به اصطلاح اصفهانی ثابتت میکنم اصفهانی نیستی چون اصفهانی مثل تو آنقدر ادعا رس و ضررده نیس علیرضا امامی نژاد بیشتر تو تریدره تو که دیگه…..

از دوستان و همشهری های عزیز معذرت میخان بخاطر این چندتا تاپیک اخری ولی کسی ک از بد ورودش شروع کرده توهین به اصفهانی و جمع بستن، بیاد جوابش رو میدادم، ولی من بازم عذر میخام از شماها

زشته بابا یکی بیاد ای تاپیک می گوید اصفهانی ها چه جور ادمهایی هستند دوست باشید و همفکر . تو این شرایط سخت دست هم را بگیرید

خب داداش برو ببین اولین پیامش رو اینجا

ایناها

مگه نگفتی من تازه واردم و برم فعالیت هات رو ببینم، خب عکسش آوردم ،حف حق اینه :smirking_face: با عکس

شما فعلا ادعایی اولی ک کردی رو ثابت کن تا بعدی😄

آهااان بگووو اون یکی اکانت امامی نژادی :grinning_face_with_smiling_eyes: :joy:

دقیقا خودشی طاونم زیاد ادعا می‌کرد و یه دون اش رو هم اثبات نمی‌کرد اثباتش میکنی شعر میبافه در جوابش

من باهاش حرف زدم اومده فوش میده بخون پیاماشا این اصلا اصفهانی نیست یه پکیج فروشی چیزیه به نظرم چون کسی تو حرف زدن معمولی فوش نمیده چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است این یک کلام تریدر نیست یه ضررده و توهم تریدر بودن داره حتی شخصیت تریدر رو هم نداره تو حرف زدن بزار خوش باشه بچه را نباید کاریش داشت خودش سرش به سنگ میخوره این بازار در جواب ادعا و اشتباه دلار میگیره نه ببخشید

ناراحت نباش من اشتباه کردم اومدم باهات حرف زدم نمیدونستم بچه ای بیخیال و از افتخاراتت بیشتر بگو اوس تاد

پیام اولیت رو منشن کردم بدو ورودت اینجا ،یادت رفت به این زودی آقای حق سودده؟

بیا دوباره حرفت رو میزارم اینجا :backhand_index_pointing_down:

هییییس آقای سودده بازار

کسی هم بدو ورود اولش تو یه گروه شروع نمیکنه به کل اون گروه و اون شهر توهین و ادعا بیجا بیکنه و بعد شروع بکنه بگه شما تازه کاری و شما فعالیت نداری و بعد ثابتت میکنیم با عکس میگی ضرر دهی و :smirking_face: :joy: شما خوبییی

این تاپیک رو من زدم، تو ک مگه نگفتی با جماعت اصفهانی نگردید اگر تریدرید تو ک لالایی بلدی خودت چرا اومدی اینجا؟ مگه اصفهانیا بد نیستن تو ک خودت اصفهانی و میدونی پس برو خدا یه جا دگ حوالت کنه

آفرین همینه ک شما میگی، بسلامت اینجا اصفهانین همه شما هم تریدری و نباید در ارتباط باشی، بفرما

الان ناراحتی؟ درست میشه تجربه همه چیز ثابت میکنه

منم یه چندتا تاپیک زدم ولی کسی ورودش ممنون نکردم به هرحال مرسی که به جامعه تریدر ها کمک کردی و رشد دادی ادامه بده در کنار کرکوبات جامعه را تکون بده انقلابی به پاکن بچه اصفهان من به شما اساتید ایمان دارم چون مثل خودم اصفهانی هستی خوش باشی اوس تاد

انشالله بعد جنگ در قهدریجان و نصرآباد از شما تقدیر سنگین به عمل میاد پس سرتون تا اون وقت سلامت

آفرین همینه ک شما میگی، بسلامت اینجا اصفهانین همه شما هم تریدری و نباید در ارتباط باشی، بفرما

ماهم ورود کسی “ممنون” نمیکنم جز اونایی که از بدو ورود دنبال حاشیه سازی و توهین ب همشهری شون هستن رو، بدرود

تو همشهری من نمیشی تا خودت معرفی کنی خودت بما نمال

هی نیا بگو بدرود و یه پیام دیگه بده برو جدا زندگیت یه سروسامانی بده

لااقل من اصفهانی هم نباشم ، به اصفهانی و همشهری خودم رو بهش توهین نمیکنم ک شما کردی

من به تو خودم رو معرفی کنم؟ :joy: ببخشید شمااا؟ شما کی باشی ک مهم باشی ک من برا تو خودم رو معرفی کنم؟ تو خودت نه یه اسم داری نه لقب پروفشنال کاری داری ن پروفایل داری هیچی نداری، به تو معرفی کنم؟ تو کیییی باشی
انگار مثلا خودش خیلی مشخصه هویتش و معرفی کرده،

گفتم بدرود