داداش این هیوا گلد سایتش بالا نمیاد چطوری وارد شدی؟ اگه میتونی لینکش رو بفرست و خودت میدونی اسپرد چقدر برامون مهمه اسپردش چه شکلیه؟
دامنه سایت را بزن ORG
hivagold.org این ادرسشه
اهان اومد میشه راجبش توضیح بدی؟ چارتش مثله همون فارکسِ؟
اصلا از چارتش استفاده نکن و چارتخارجی داشته باش مثل فراز یا همین ایران بروکر یا از چارت متا تریدر استفاده کن. شدیدا تاکید میکنم از چارتش استفاده نکنید. 2- فقط فقط فقط انس طلا کار کنید نه نقره و نه مظنه 3- نوع پرتفو را کراس تعیین کنید و مثلا اگز 10 میلیون شارژ می کنید 8 میلیون ان را در پرنفو بگذارید تا وقتی در ضرر رفتید حراجی نزند و پوزیشن را نبندد . البته این شرایط که گفتم برای اسکالپ موثره
در واقع وقتی از کراس استفاده میکنید هر یک دلار جابجایی انس شما 75 هزار تومن سود یا ضرر میکنید یعنی 5 هزارم لات و این یعنی خیلی ریسک معامله پایین میاید
آهان
ممنون از راهنماییت عزیز ![]()
خواهش میکنم انشالله موفق باشید
میگم دوستان تریدر اصفهانی نظرتون چیه یک کانال در بله درست کنیم و از اونجا هم بیشتر با هم آشنا بشیم هم تحلیل ها و دانسته هامون رو به اشتراک بگذاریم تا در این شرایط بتونیم بیشتر به هم کمک کنیم؟؟؟
درود بر شما خیلی خوش آمدید دوست عزیز
منم ترید مظنه خیلی ها سمتم اومدن ولی من کار نکردم و تحقیق نداشتم، میخواستم ببینم شما ک گفتید چارت اونس رو متا تریدر نگاه کنید و ترید بزنید ، استراتژی خاصی دارین برا ترید مظنه؟ یا همون استراتژی ک رو اونس هست رو اونجا میزنید؟چارت مظنه طلا ایرانی ها با اونس طلا خارجی همگرایی داره؟
کانال ؟یا گروه منظورتون بود؟ گروه خب بهتره برا تبادل و اینکه اجازه زدن گروه رو میدن این اپ ها؟روبیکا به تجربه من بهتره بله هم خوبه
اگر زدید اطلاع بدید
من بصورت تست یک گروه عمومی در پلتفرم بله درست کردم میخواید زحمت بکشید منتشرش کنید بچه ها عضو بشن ببینیم چطور میشه ممنون
@esfahanforextraders
مظنه اصلا کار نمی کنم چون پراس اکشن کار میکنم انس کار میکنم و البته پرنقو کراس
چی شد همشهریان کجا ررفتند پس
درود بر همگی .هستیم ولی کم خخ
رفتن سقا خونه دعا کنن اصفهانی جماعت در حالت فیزیکی و موجود بهم دیگه ضرر میزنن که احساس کنن زرنگ هستن و احساس خوب بگیرن تو اصفهان نباید بگی تریدری و هم شهریت پیدا کنی وگرنه یجوری بهت ضرر و ضربه میزنه بیخیال باش تو سایه حرکت کن و برای خانوادت بریز و بپاش کن من گفتم چون اصفهانیم
نخیر رفتن باغوردون و مبارکه و اینجاها لببببییی آب دادااا
تو یه تازه واردی خوش باش نباید زد تو برجت
من تازه واردم؟ همین تازه وارد همین تاپیک رو زده شما تازه واردید اینجا