دورهمی تریدرهای اصفهان

من از 1400 شروع کردم اما یه سال هست که ترید میکنم

اما همین الان هم باز دارم آموزش ها رو دنبال میکنم

دارم استراتژی smc رو دنبال میکنم خیلی خوبه

1 لایک کرده

عالیه موفق باشی، منم اسمارت مانی فوتون رو آخرین سبک دیدم و بعدش دگ مطالب تکمیلی و بهینه کردن ستاپ های مکانیکی شخصیم خودم رو بهینه و آپدیت کردم اطلاعاتم رو

کدوم شهر زندگی میکنی

من که تا دی 1404 تقریبا 4سال است که ارواح عمه ا م تریدمیکنم.:rofl: :rofl: :rofl:

اصفهان، خودت عزیز چطور؟

:joy: :joy: :joy: :joy: :cry: ای بابا، خوبه ک

1 لایک کرده

استان فارس استهبان شهر انجیر اومدی در خدمتیم

به به خیلی هم عالی دورد بر شمااا دوستان عزیز استان فارس دوست داشتنی :crown: :heart:

هممون مثل همیم خیلی سخته باید سخت تمرین کنی

عزیزی داداشم، سلامت باشی همراه خانواده همیشه با آرزوی بهترین ها براتون.:crown: :heart:

1 لایک کرده

فدات

لطف داری عریزم

باز خوبه که همین نت ملی رو داریم وگرنه باید چیکار میکردیم

ایران بروکر و این کامنیتوتی رو دمشون گرم ،مگر نه اونا حقمون رو گرفتن

بدی همین نت ملی اینه که بعضی از کانالهای خودشان هم قطعه.تازه فهمیدم که صدا و سیما از آپارات هم شکایت کرده بابت بعضی مطالب آگاه کننده اوضاع.و داره جو گیری خودشان را با قطع کردن این اپلیکیشنها نشان میده.

1 لایک کرده

این پیام امروز از آپارات برای من اومده.صداسیما کلا تو باغ نیست.تمام فعالیتش هم ذهن شویی مردم برای پذیرش دروغ های وفاقیون و خائنین است.اخبارشم یا ماله کشی ،یا پنهان کردن یا وارونه کردن است.هیچ نو آوری برای جذب مخاطب نداره.کلا یک رسانه ای هست که صبح تا شب دارند داخلش حرف میزنند.آدمای درستی هم که تاثیر بر جامعه دارند را دعوت نمی‌کنند و…و…و…بعد یه پلتفرم داخلی که هم فضای مناسب داره هم کمک به مردم برای درآمد(هرچند ناچیز) و ایجاد تشویق برای استفاده مردم از برنامه های داخلی می‌کنه و… را آنقدر اذیت میکنند تا نهایت طرف بگه من میخام ببندمش.از اون طرف شرایط برای استفاده از برنامه های داخلی بسته و به جاش از خارجی ها باز است.و برنامه های خارج هم که مشخصه.محتوا و محیطی که عملا نه برای ملت و نه خانواده ایرانی مناسب نیست.دستانی که به شدت در حال ذهن شویی مردم هستند میخواهند تلویزیون بی رغیب بمونه…این بده.بد.

1 لایک کرده

تازه بعد از این ماجراها دارند از یک نوع ویروس جدید رو نمایی میکنند به نام هانتا ویروس بعد از رونمایی از یوفوها.انگار هنوز اول راه سیاسته.کلی مصائب دیگر مانده.فعلا هنوز تو جنگیم و قطعی اینترنت تا ادامه آن.خدا بخیر کنه چه نقشه هایی بعد از این برایمان دارند.

ویروسه هیچی نیست شو و نمایش سیاسی هستش،و بزرگ نمایی توسط رسانه ها، دیشب گفته بودن از هر ده نفر چهارتا میمیره تو ی رسانه،خب آخه اصلا تا حالا کشته ها به ده تا رسیده ک همچین آمار دقیقی دادین؟ برای ترسوندن مردم و کاسبی و بیشتر علیه سیاست های آمریکا توسط اروپا و چین هستش کرونا هم همون بود فقط ما با ترسمون بیشتر گرفتیم ،واکسن ها هم چیزهای خالی الکی هستن ک فقط بفروشن و درآمدزایی و کنترل کردن سیاست هاشون، ولی هیچی نمیشه این ویروس اگر آگاه باشیم و خودمون گنده اش نکنیم و تو بازی اونا نیفتیم

1 لایک کرده

بعد از سالها ترید کردن و این شاخه ان شاخه پریدن فهمیدم اسکالپ بهترین روش ترید است چون اسیر الگوریتمهای هوشمند نمی شود(کمتر می شوی). همین الانم در هیوا گلد ترید میکنم نمی دانم چرا برخی دوستان برای موفقیت منتظر تغییر شرایط هستند. برای موفقی شدن همین الانم دیر است . من نزدیک 15 ساله داخل بازارم زمانی که تعداد کمی از افراد با ارز دیجیتال اشنا نبودند فقط می خریدیم نگه میداشتیم و میفروختیم. ترید سختکوشی میخواهد ساعتها چارت را نکاه کردن میخواهد من الان 20 میلیون در هیوا دارم و روزی یک تومن کار میکنم امروزم الان ساعت 10 است کارم تمام شده هر ساعتی یک تومن یا نزدیک ان شود تمام میکنم . سعی میکنم حتی یک خطم غیر از فیبوناجی روی چارت نکشم چون فقط دنبال شکارهای ریزم فقط پراس اکشن و تحلیل ساعت معاملاتی و یکی دو اندیکاتور دیگر. من فقط اینها را عرض کردم که شاید امیدواری بدهم به دوستان که گامهای موفقیت را زودتر بردارند و ناامیدیرا از خودشان دور کنند

2 لایک کرده

سلام و عرض ادب خدمت بچه های گل اصفهان

محسن هستم 24 ساله و حدود 2 ساله که تو بازارم و خوشحال شدم تاپیک بچه های اصفهان رو دیدم

آرزوی موفقیت برای همتون رو دارم :rose:

1 لایک کرده

داداش کاملا با حرفت موافقم و استراتژیم خیلی شبیهته ولی لامصب منتظر پراپم و جرئت نمیکنم از سرمایه شخصی استفاده کنم

2 لایک کرده