دورهمی تریدرهای اصفهان

عالیی لطف کردی :ok_hand: :ok_hand: :ok_hand: :rose:

1 لایک کرده

با سلام خدمت همه دوستان.تا اونحایی که فهمیدم.با بروکر eplanet میشه کار کرد.100یا 200دلار دپازیت میخواد و بونوس 100درصدی هم میده.من ثبت نام کردم ولی در این شرایط نامعلوم سیاسی و اقتصادی ترجیح میدم که آرامش اعصاب داشته باشم .تا اینکه با یک خبر قیمتها افزایش پیدا کنه و نیم ساعت دیگر با یک خبر دیگر کاهش یابد.الان ترید هم مثل قمار شده.چون بازار آن دست دولتمردان است .وهرجور که بخواهند وهدقشان باشد .دربازار دست میبرند.

2 لایک کرده

متاتریدر نسخه ویندوزش متصل شد به اینترنت با نت ملی براتون؟ یا با کانفی گ ترید میکنید؟

با سلام شهرام جان من قبلا با ایپلنت کار کردم . از نظر پشتیبانی خوبه و بونوس هاشم خوبه اما من با سی تریدر وصل بودم یکی از مشکلاتی که داشتم این بود در بعضی مواقع دیر باز میکرد معامله رو و در تایم خبر هم اصلا بهش اعتماد نکن . البته الان حساب وب رو دارم ولی موجودی ندارم چون به wmکوچ کردم

2 لایک کرده

الان ظاهرا دوستان در ی تاپیک مخصوص ای پلنت دارن میگن فقط نسخه وب اش وصله

صرافی داخلی هم که در این وسط وقت پیدا کردند.میگند کارمزد معامله صفره.ولی مثلا من الان که ارز ریپل را میخواهم معامله کنم .قیمتش 1.47 است و قیمت دلار هم181.ولی وقتی پیش نمایش معامله را نگاه میکنم میبینم که ریپل را 1.45 و دلار را روی 1.79 نشان میدهد.فعلا که اوضاع برای صرافی های داخلی خوب شده.

2 لایک کرده

متا نسخه وب با نت ملی وصل میشه . کابین شم با نت ملی متصل میشه

1 لایک کرده

داستان آب و سر بالاییه دیگه😒

صرافی هامونم ::::: قورباغه

1 لایک کرده

فرزاد جان با سلام.من که اصلا در این شرایط جرات ترید را ندارم :rofl: :rofl: :rofl:

1 لایک کرده

همه مثل همیم ولی با حجم کم و بیننده بودن با چارت و کندل ها زندگی کن . منم حسی به کل زندگی ندارم دادا اما چه میشه کرد . باید ادامه داد

1 لایک کرده

سلامت باشی ، اگه متا 4 و 5 میخای دلتا و کپیتال دارن و روش اتصالشونو تو این ویدیو گفتم. آپارات - سرویس اشتراک ویدیو

1 لایک کرده

یه خبر خوشحال کننده از پراپ sgb اومد که اعلام کرد به زودی روی نت ملی میاد

1 لایک کرده

فعلا که توی این دعوا من مقداری ارز usoon(نفت)را در صرافی بیت پین خریدم.و نگاهش میکنم.ترامپ حرف میزنه بالا میره.عراقچی حرف میزنه کم میشه.عجب روزگاری شده برای ما تریدر ها.سرمایه آنچنانی هم که نداریم که بتونیم سبد چینی کنیم.فعلا نظاره گر اوضاع هستیم.تا ترید

1 لایک کرده

3ساعته سرکارم.دیشب شارژ اینترنت مثلا ملی همراه خریداری کردم.حالا متوجه شدم که قطعی اینترنتم از نداشتن شارژه.اینترنت درست که نداریم.قطع و وصل که میشه.تازه آنی هم که داریم صفر میشه.عجب زمانه ای شده.دیگه چکار باید کرد.

تو حجم مصرفی میدزدن ازمون ،تو قیمتش ک هیچ نت ملی نمیدن چندبرابر از دنیا گرون تر میدن

امیدوارم ک ریشه ظلم و ظالم هرچه زودتر کنده بشه

1 لایک کرده

من طلا ترید میکنم اما فعلا به علت قطعی اینترنت فقط تحلیل میکنم

کاش اینترنت وصل بشه تا دوباره بشه ترید بزنیم

2 لایک کرده

بهترین کار رو میکنی، مث بازیکنی هستیم که یه مسابقه رو از دست داده ایم به هردلیلی و فعلا باید تماشا کنیم و بدنمون و خودمون رو آماده نگه داریم برای مسابقه بعدی ک با تمام توان شرکت بکنیم. فعلا باید همین کارو کرد، استراتژی ها رو بکتست فورواد تست و بهینه سازی کرد.

2 لایک کرده

مثل معتادا خمار چارت هستیم

1 لایک کرده

چند ساله که ترید میکنی

از فروردین 99 شروع کردم آموزش رو، ترید کردن متوالی رو از فروردین پارسال یا اسفند دوسال پیش

1 لایک کرده