درود بر شما خیلی هم عالیی، نگران نباشید مطمئنا روزهای خوب میرسه به همراه راه هایی برای ترید کردن راحتتر و بدون دردسر
وینگو متا4 نداره فقط 5 هست
فک کردم دوتاشو داشته و من متا5 رو انتخاب کردم، پس همون متا5 رو برا من نیاورد ولی باز تلاش میکنم، ممنون
از پشتیبانی کمک بگیر راهنمایی میکنن
هرچی میگفتم میگفت مشکل از اتصال خودته آخه
دوستان و همشهریان عزیز آب زاینده رود یه مدت کمی باز شده و آب تا شهر مبارکه داخل رودخانه تا پشت سد نکوآباد مبارکه هست.یعنی باغبهادران و زرینشهر و مبارکه آب داخل رودخانه هست خوشبختانه و متاسفانه به مدت چند روز فقط
فرهاد از اصفهان مخلص همشهریان عزیز
خوش اومدی داداش
همین دگ،برو یکم بشین لب آب یکم فکر کن تا آروم بشی برات خوبه داداش، اینکه شما دلیلش رو متوجه نمیشید چرا داخل تاپیک دورهمی ما اصفهانی ها این رو گذاشتم که لااقل تو این اوضاع شخم ی ،ی بهونه خوب ک برای ما اصفهانی ها خیلی ارزش داره بتونیم یکم مغزمون و فشارها رو از رو خودمون برداریم ،شما متوجه اش نمیشید مشکل من نیست عزیز، از این زاویه نگاه کن
صحبت دوستانه میگی بکنیم، بعد میگی میدونی با هیچ جایی نمیرسه، خب چرا صحبت بکنیم وقتی خود شما میدونی از قبل ک تهش چیه و تصمیمت گرفتی، وقتی شما آروم نیستی حالا به هر دلیلی ک من و بقیه دوستان و آب زاینده رود ک مقصر نیست ک میای یهو آشنا نشده اینجوری صحبت میکنی؟ من بیام شماره بدم صحبت بکنیم ک بحثمون بشه هم اعصاب شما هم اعصاب خودم بدتر داغون کنیم؟ چ کاریه آخه
اگر همون اول گفته بودی نیاز دارم به صحبت کردن مطمئن باش انجام میدادم، الان هم میگم همینجا صحبت کن، مشکلت بگو ،حرفت بزن، حالا من یا بقیه دوستان بتونیم کمکت میکنیم ،ولی شماره و پی وی و دایرکت فعلا شرمنده ام عزیز
ناژوان آب نمیاد تا اونجا، قلیون هم نمی کشم ولی برنامه ام رفتن بغل آب زاینده رود و ریلکس کردن برای ادامه راه ترید، قطعا هست و از هر بهانه کوچکی استفاده میکنم ک بتونیم به خودمون کمک کنیم و دوام بیاریم و آرزو میکنم روزهای بهتر برای همه مردم ایران و بخصوص تریدرها هرچه زودتر رقم بخوره و برای شما هم دوست عزیز
عزیزی،
فعلا ک همه ما بخاطر همین تورم و این گرونی واقعا ویتامین های گروه B رو کم داریم، B2, B6, b12 ![]()
با سلام به همه دوستان عزیز اصفهان . من از شهر شهسوار مازندران هستم اما چون عاشق تیم سپاهانم و عاشق سی و سه پل . خودم رو اصفهانی میدونم البته اگه ناراحت نشید . من در فارکس هم بیشتر در حال آموزش دیدنم . امیدوارم همگی شاد و پر سود و موفق باشید ![]()
درود بر آقا فرزاد عزیز و درود بر شهسوار و مازنداران عزیز ، عشقی داداش تاج سری شما، خیلی خوش اومدی
![]()
ممنون سالی جان ![]()
![]()
![]()
تریدرهای بزرگ،بزرگ زاده نمی شوند.
آنها ساخته می شوندبا هزاران ساعت تماشای چارت
هزاران اشتباه
و یک اراده آهنین برای بهتر شدن
(مایکل مارکوس)
Slm bar hame doostan aziz
Omidvaram khoobo salamt bashin
خوش اومدی دوست عزیز:rose: ![]()
کم کم جمع مون داره جمع میشه
سلام تو این ویدیو لیست تعدادی از بروکر های وصل رو گفتم.