ترجیح میدین با پراپفرم کار کنین یا با بروکر؟ تجربهتون با هرکدوم چطور بوده؟ روی کدوم بهتر ترید میزنین؟
بروکر خوب باعث میشه معاملات هم درست اجرا بشن و کندل سازی کمتره
خوب طبیعتاً تنها دلیل انتخاب پراپ نبود سرمایه برای بروکر هست من فکر نکنم کسی سرمایه لازم رو داشته باشه ولی باز هم به طرف پراپ بره .
(منظورم افراد سودده و با تجربه هست اونی که تازه شروع کرده باید بره سمت پراپ چون هر چقدر هم پول واریز کنه به چوخ میده )
کسایی هم هستن که سرمایه بالا دارن و اون رو بین بروکر و پراپ تقسیم میکنن
اره ولی پراپ معتبر نه این که تو پراپ ها ایران
پراپ خوب کمه و درصورت داشتن پول بروکر بهتره
شما کدومو ترجیح میدین؟ سرمایه بیشتر با قوانین پراپ یا آزادی عمل تقریبا بیشتر با حسابای بروکر؟
اگه هر دو مدلو تجربه کردین از خوبیا و دردسراش برامون بگین تا بقیه هم بتونن راحتتر تصمیم بگیرن
اصلا فک کن داری به رفیقت یه نصیحت میکنی که راهو درست انتخاب کنه همون نصیحتو اینجا بنویس
من خودم ترید رو با بروکر وینگو شروع کردم از حساب استانداردش خوشم نیومد ولی ecn اش خیلی اوکیه
پراپم گرفته بودم از پراپی ولی خب تهش سودمو پرداخت نکرد
ترید با سرمایه خودت حتی کمشم بی دردسرتره
به نظرم پراپ بیشتر به درد کسی میخوره که استراتژیش کامل تست شده ولی سرمایه کافی نداره کسی که هنوز تو مدیریت ریسکش مشکل داره با این قوانین پراپ صددرصد اکانتشو از دست میده
پول نداری, تجربه نداری ← برو دمو کار کن
پول داری, تجربه نداری ← برو دمو کار کن
پول داری, ترید پلن مشخص داری, تجربه نداری ← پراپ کار کن
پول داری تجربه هم داری پلن مشخص هم داری ← چرا سرمایه خودتو ریسک کنی خب برو پراپ پاس کن
پول نداری, ترید پلن داری, تجربه داری ← سلام دوست خوبم, اگه فهمیدی چکار کنیم به منم بگو ![]()
در هر صورت بنظرم پراپ بهتره چون سرمایه خودتو ریسک نمیکنی. تریدر هم اگه واقعا تریدر خوب و منظمی باشه میتونه با پراپ فرم ها کار کنه. فرق پراپ و حساب شخصی فقط داخل نظم ه
مرسی از توضیحات خوبت ابولفضل جان. تجربه ای از ترید داخل حسابای بروکرهم اگه داری باهامون به اشتراک بذار حتما
خیر من یکسال بیشتر تجربه در فارکس ندارم, از اول هم به قصد پراپ تریدینگ این کار رو شروع کردم و از بروکر xchief صرفا برای تمرین در حساب دمو استفاده کردم و تجربه ای از حساب لایو بروکر ندارم