جدال همیشگی بین تریدرها: حساب شخصی یا پراپ فِرم؟

خیلی از تریدرها بعد از مدتی تجربه در بازار فارکس با یه سوال بنیادی روبه‌رو می‌شن:

آیا بهتره سرمایه‌ی خودم رو در حساب شخصی ترید کنم،

یا با یک حساب پراپ فِرم (Prop Firm) که سرمایه بیشتری می‌ده وارد بازار بشم؟

هر کدوم مزایا و معایب خودشونو دارن:

• در حساب شخصی، آزادی کامل و سود ۱۰۰٪ برای خودت

• در حساب پراپ، ریسک کمتر ولی قوانین محدودکننده و تقسیم سود

:magnifying_glass_tilted_left: اما واقعاً کدوم مسیر برای یه تریدر حرفه‌ای بهتره؟

من می‌خوام بدونم شما کدوم رو ترجیح می‌دید و چرا.

اگر تجربه‌ای از هر کدوم دارید، برام بنویسید :backhand_index_pointing_down:

بحث رو باز کنیم و با هم تجربه‌ها رو به اشتراک بذاریم.

سلام
بستگی داره حساب شخصی شما چه قدر هست؟ و اینکه پراپ برای همه مناسبه خیلی از تریدرهایی که سرمایه خیلی عظیمی هم دارن همچنان پراپ تریدرن و بعضیاشون چندین میلیون دلار اکانت از پراپ های مختلف دارن و کپی ترید انجام میدن. (Waqar Assim خالق WWA یا Dan Cheung یا Cameroun Fous و….)
همچنین بستگی به هدفت هم داره چه قدر درآمد برات کافیه و ایده آله؟ برای یکی 1000 دلار جادوییه برای یکی 10 هزار دلار هم کمه!
شما اگه میخوای کلا روی حساب شخصیت درآمد کنی در نظر داشته باش میانگین 2-3 درصدی تو ماه رو و ببین آیا با 2-3 درصد سود روی سرمایه مبلغ قابل قبولی برات در میاد یا نه اگه نه باید سراغ پراپ ها یا سرمایه گذارهای شخصی بری
مساله دیگه ای که باید بهش توجه کنی وضعیت ایران هست. بروکرهای خیلی خوبی تو ایران فعالیت ندارن آیا میتونی ریسک کنی سرمایه زیادی وارد بروکرا کنی؟ اگه اره که مساله ای نیست.
من شخصا ترکیب این دو روش رو پیشنهاد میدم یعنی استفاده از پراپ فرم برای افزایش پایه مالی و بعد سرمایه گذاری از سودها روی حساب شخصی و رشدش

2 لایک کرده

خودتون از این ترکیب استفاده کردین ؟

بله سالهاست از همین روش کار میکنم البته سال اخیر کلا اکانت شخصی رو کنار گذاشتم به دلیل ریسکایی که بروکرا تو ایران داشتن و بیشتر سعی میکنم به جای سرمایه گذاری روی حساب شخصی سرمایه گذاری توی بازارهای مختلف انجام بدم یا باهاش کسب و کارهای جانبی راه بندازم. در حال حاضر فقط با پراپ ها کار میکنم (البته الان که اینترنت این وضعیت رو داره فعلا هیچ تریدی انجام ندادم تو این دو سه ماه)

1 لایک کرده

ممنون بابت پاسخگویی

1 لایک کرده

من شخصاً حساب شخصی رو بیشتر می‌پسندم، چون آزادی عمل کامل دارم و سود هم صددرصد برای خودمه. وای خوب به شرطی مه سرمایه کافی در حد ۲۵ کا حداقل داشته باشی.

البته در کنارش داشتن حساب پراپ هم قطعاً خوبه، چون با هزینه کمتر می‌تونی به سرمایه بزرگ‌تری دسترسی داشته باشی و از اون اهرم به نفع خودت استفاده کنی.