به نظر شما حساب پراپ مزایای بیشتری داره یا حساب شخصی؟

منظورم اینه که اگه شما استراتژی و پلن سود دهی داشتین و در نظر داشتین ۱۰۰۰دلار را در معرض ریسک قرار بدید از بین ۲ گزینه فوق کدام را انتخاب می کردین؟ و چرا (دلیل بیارین)

یا اینکه از نظر ریاضی کدامیک برامون مزایای بیشتری داره؟

۱- شارژ یک حساب شخصی ۱۰۰۰دلاری و انجام معامله با ریسک ثابت ۵۰دلاری در هر معامله (که بطبع با۲۰ ضرر حساب ازدست خواهد رفت)

۲-تهیه یک چالش۲۰۰.۰۰۰دلاری به همان مبلغ تقریبی۱۰۰۰دلار و انجام معامله با ریسک ثابت نیم درصد بالانس اولیه حساب(که بطبع با۲۴ ضرر حساب ازدست خواهد رفت)

2 لایک کرده

بستگی به استراتژی تریدر داره !

اگه بتونه با قوانین پراپ کنار بیاد صددرصد پراپ گزینه ی بهتریه .

3 لایک کرده

حساب واقعی بروکری چون برداشت انی و همه چی مال خودت بدوته قوانین از نظر من پراپ ۱ کی فقط اونم برا مدرک خوبه

1 لایک کرده

من خودم پراپو ترجیح میدم

اما آدم باید یه سرمایه ای هم بذار کنار واسه روز مبادا.شاید به هردلیل نشد پراپ تردینگ ادامه بدی،دراینصورت بتونی با اون سرمایه خودت تریدو پیش ببری

ولی اینکه کل سرمایتو(مثلا همین ۱۰۰۰دلار) ببری تو پراپ بیشتر شبیه قماره و خیلی ریسکیه

1 لایک کرده

درود .

درکل اگه سرمایه کمی داری ولی مهارت تریدت خوب باشه، پراپ می‌ تونه گزینه مناسب تری باشه.

ولی اگه سرمایه مناسب داری ولی می‌خوای آزادی کامل داشته باشی، حساب شخصی بهتره.

2 لایک کرده

هر دو تا شون یک مزیت دارند.

مزیتشون اینه که پولت را توی هر دو تا شون از دست میدی.و شکستهای مداوم باعث بالا رفتن سطح امیدواری تون میشه!

فقط امیدت زیاد میشه نه پول و سودت.

1 لایک کرده

اگر تریدر ماهری هستی و براحتی میتونی چالش پاس کنی و بارها به برداشت رسیدی و مجموع اون برداشت ها یه عدد قابل توجهی هست قطعا برو روی بروکر - اگر پولی داری که برات مهم نیست و زندگیت رو تحت تاثیر قرار نمیده باز قطعا برو روی پراپ و همین مسیر قبلی رو طی کن

وقتی تو پراپ میتونی بدون سرمایه به برداشت های متعدد برسی چه کاریه بروکر رو شارژ کنی که ممکنه یکجا پولو برداره و بره و بلاکت کنه - آیا رگوله معتبری هست که بری طرح دعوا کنی و پس بگیری؟ نه نیست

وقتی تو پراپ نمیتونی به برداشت های متعدد برسی در بروکر هم نخواهی تونست - به همین سادگی

3 لایک کرده

بسیار بستگی به فرد داره از دیدگاه من

کسی پراپ خارجی پیشنهادی می‌شناسه ؟